הידעתם? הפצת הסרט ארת'לינגס נחשבת כמעשה טרור. אם כך, אני טרוריסטית גאה.
ב בילי28 New member 6/7/13 #1 הידעתם? הפצת הסרט ארת'לינגס נחשבת כמעשה טרור. אם כך, אני טרוריסטית גאה.
G Gidi Shemer New member 6/7/13 #2 את משוכנעת שיש איסור להפצה שלו? כבר ראיתי חוקים הזויים בארה"ב, ואני באמת יכול להאמין בכל דבר, אבל אני לא בטוח (ואולי אני טועה) שהפצה של הסרט נופלת תחת חוק ההגנה שהם מתייחסים אליו. בספריה הציבורית של עיר מגורי אפשר לשאול את הסרט. קצת מוזר לי.
את משוכנעת שיש איסור להפצה שלו? כבר ראיתי חוקים הזויים בארה"ב, ואני באמת יכול להאמין בכל דבר, אבל אני לא בטוח (ואולי אני טועה) שהפצה של הסרט נופלת תחת חוק ההגנה שהם מתייחסים אליו. בספריה הציבורית של עיר מגורי אפשר לשאול את הסרט. קצת מוזר לי.
G Gidi Shemer New member 6/7/13 #4 תודה. כפי שכתבתי, לפחות בשטח אין בעיה לשאול את הסרט מהספריה הציבורית, אז אפשר רק לקוות שהספריה היא הכלל ולא היוצא מן הכלל.
תודה. כפי שכתבתי, לפחות בשטח אין בעיה לשאול את הסרט מהספריה הציבורית, אז אפשר רק לקוות שהספריה היא הכלל ולא היוצא מן הכלל.