הידעתם?

sporTV

New member
הידעתם?

אחרי למעלה מ10 שנים שהחדר שלי לא עבר שינוי, החלטתי לשנות כמה דברים. זה מתחיל מנקיונות - הידעתם כמה זבל ניתן לאגור ב10 שנים? (המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) בייחוד אם אתה פולני....כי אז יש דברים שבכלל לא שלך ומישהו החליט לשים אותם אצלך. בקיצור.....חמש שקיות זבל מלאות יצאו מכאן! החדר עכשיו שופר לעניות דעתי. אבל המטרה הייתה שינוי, לא יופי.... החלטתי שצריך לגוון ולנסות קצת אחרת. וזה לקח כמעט יום שלם
מה איתכם? איך עובר הסופ"ש?

b e c k y

New member
גם אנחנו בנקיונות כל הסופ"ש

ומאותו הסוג בדיוק. קנינו פינת עבודה חדשה שתחליף את כל השולחנות מחשב, סיפריות, מגירות וארגזים. ההתקנה של הרהיט היתה פשוטה יחסית, אבל כל המיונים והרה-אירגונים שאחרי זה השאירו אותנו מותשים. עכשיו הילדים יצאו לחגוג את "יום הילד" בישוב (מתקנים מתנפחים, הפתעות ומטעמים) ועוד מעט גם אנחנו נואיל בטובנו להיצטרף לקהל העולץ. אוטוטו מתחיל שבוע חדש. זה הזמן לזקוף ראש ולהנות מעוד כמה שעות חופשיות. יאללה, שיהיה לכם טוב. נ.ב. ספורטי. כל הכבוד על המבצע. ולמה יופי ועיצוב לא חשובים? אם כבר ניקית, תנצל את ההזדמנות ותייפה קצת את החדר. מה רע?

sporTV

New member
עשינו אותה עבודה בערך!

אני התפטרתי משני שולחנות, מגירהוספרייה והחלפתי אותם בשולחן ושתי שידות... היופי חשוב מאוד, אבל.....התכוונתי שהשינוי היה עבורי חשוב יותר מהיופי.. זה יצא יפה, אל דאגה

vikvik

New member
חולה על נקיונות כאלה

לאחרונה עוד יותר, אולי משהו ברצון לשחרר לשחרר לשחרר... לפנות מקום , לשנות , לנקות ,לזכך... לפעמים אני יושבת בעבודה או איפשהו ופשוט מקבלת את החשק לעבור שוב על הארון , או המגירה ופשוט להעיף עוד משהו. כבר העפתי די הרבה ולפעמים לא מוצאת מה ולפעמים זה כבר לחתוך בבשר החי. לנקות היום אני לא ממש יכולה , כבר כמעט שלוש שבועות שלא ניקיתי , קודם הייתי עם חום ועכשיו עם עירוי לא מתקרבת לנקיון , מה גם שהעירוי בכף יד ימין וזה מציק מעצבן ומפריע. אז אני "מתמסרת" לרצפה לא משהו וכו' ומשתדלת לפחות שבעין יהיה מסודר. מעבר לזה סתם סופ"ש די מרגיז , כבר הבנתי את הקטע של העירוי , יאלה רוצה לגמור עם זה ופשוט מרגישה עייפות תהומית מהטיפול המתמיד , יש גם תקופות כאלה....צריך למצוא מקור לאנרגיות או נשימה רזרבית לריצת המרתון הזאת , אפרופו אולימפיאדות ותחרויות. אתמול נפגשתי עם כמה חברות , משתדלת לצאת יותר ולהנות יותר בימים כאלה וגם היה מרגיזזזז
היה לי חם מדי כי המזגן לא היה חזק מספיק וכל התחבושת הזיעה לי וזה הציק לי ברמות ואחת מהן עישנה וזה לא ממש מפריע לי עד שהגעתי הביתה וקלטתי כמה אנימסריחה שאפילו החלפתי את התחבושת כי גם הכי ספגה ריח ולמי יש כוח להתקלח עם העירוי גרררר ניילון נצמד וזה....מצטערת שלא הלכתי קודם משם וכל פעם מצטערת מחדש שאני זאת שמסיעה את האנשים ואז מרגישה רגשות אשם לסיים את הערב מוקדם מדי כאשר כולם נהנים. זהו , מרגיז למדי
צריך ללכת לזרוק איזה משהו מהארון , או בעצם השידה , מזמן לא עברתי על הגרביים ,בטח כמה מהם ישנות מדי ואפשר להפטר מכמה מהן

עוז אתה חייב למצוא איזה

בחורה שתתאים לסדינים במיטה שלך,זה נותן לחדר מראה קלאסי ודקורטיבי מרשים במיוחד.. בסופש היה מפגש של הח'ברה הצעירים מהאולמפיאדה כמה שיפודים כמה בירות והרבה ריכולים בשבת קמתי ב 7 בבוקר לשבת חתן של חבר שהתחתן,לפחות היה הרבה אוכל אז אין תלונות..

למעלה