הידעתם?

אגב,בעונה הבאה סיכוי סביר שלא יהיה אי המתים.

אולי כן אאבל אם הם רוצים להשאיר את זה סודי אז אי אפשר...

l סיו l

New member
חחח תודה על הסירטון../images/Emo23.gif

השתמשת בתמונות קצת לא יפות שלי,אבל תודה בכל זאת. מאיפה מצאת אותן?פייסבוק או מקושרים אה?
תודה לך
,אהבתי את העניין של דן. ולגביי מה שאמרת,זה הרי ברור. והבנתי שעידן רצה גם לנקום בדן ולתת למישהי שהוא חושב שהוא סחב עד הגמר כל העונה להיות הזוכה.

וואו מרגש !

עכשיו אני מתחרת שלא זכיתי גם אני לסרטון כזה! יופי של עבודה דניאל, כל הכבוד, שאתה מוכשר כבר אמרו לך? ולסיו: רציתי לספר לגולשים (רק דיאנה יודעת) שגם אני רציתי להביא לה פרס משלי וכשהיא עדיין חיפשה כרטיסים לגמר הפכתי עולמות כדי להשיג לה כרטיס (ולעוד כמה גולשים) כי היא באמת היתה ראויה לשבת שם אפילו לפני משפחות השורדים. אין שנית לה בפורום ועל זה אין ויכוח, אתמול תוך כדי הגמר, אני ו-adicto הסתובבנו בהיכל אבל לא הצלחנו לראות אותה, רצינו באמת לברך אותה על כל מה שהיא עשתה למען הפורום, על הצבע שהיא נתנה לפורם, לאוירה, לבגרות, בכלל לכל מה שהיא השקיעה בשבילנו. תודה סיו, מקוה שבעונה הבאה נתראה שוב, עם או בלי אימא כמתמודדת. נשיקות לך!

l סיו l

New member
תודה רבה,זה הכי מחמיא לי בעולם../images/Emo24.gif

ממש חבל שלא ראיתי אתכם,רק מישהי אחת מהפורום זיהתה אותי. בכל מקרה,אנחנו נעשה איזה מפגש בקיץ לא? ותודה לך רפובליקה,ריגשת אותי. שמחתי לעבור פה תקופה כשאת מקסימה בפורום ולהכיר אנשים מקסימים כמוכם
! ושתדע לך,שלך ולאדיקטו יש פה תפקיד מאוד חשוב,אתם גורם משמעותי לאווירה הנדירה שנהייתה בתקופה האחרונה. תודה על הכל,והלוואי שנמשיך להיות פה גם לעונה השנייה,עם עוד אנשים שימלאו את הפורום בצבעים שונים!

תגידי משהו סיו, נהנית אמש?

עזבי התוצאות, בכלל בהיכל נהנית? כי אני ממש אבל ממש לא! ישבתי במקום הכי טוב שיכולתי לבקש אבל לא התרגשתי משום מה, קנאתי בצופים בבית. מושיק כבר אמר לי השבוע שלא שווה לבוא אבל חשבתי שהוא סתם אמר לי, הילדים שלי נרדמו לקראת הסוף למרות הרעש והצעקות והייתי צריך להשמיע להם ברדיו שנעמה ניצחה כי לא האמינו לי. איזו פאדיחה עם הsms ועם הפער שנוצר בין הבחירה של הקהל לבחירה של הגולשים אה? ושאלה אחרונה ... נכון שמושיק לא איכזב את הפירמה?

l סיו l

New member
נהנתי ולא נהנתי,ואני אסביר את העניין../images/Emo6.gif

כתוצאה מהתרגשות,ומכל האהבה שלי לתוכנית,וישבתי במקום טוב,ופתאום לראות את דן במציאות,ומערבולת רגשות, וזה כזה הסיום,אז כן נהנתי והתרגשתי מאוד. מצד שני היה קצת מבאס בהתחלה שראינו במסכים,שלא ממש שמענו טוב את המתמודדים ואת גיא זוארץ, והיה קצת דחוס ומעצבן,אבל בכל מקרה אני אישית נהנתי. חחחחחחחחח נרדמו לקראת הסוף?חח וואי באמת?עד כדי כך? אני שמעתי מכאלה שסבלו ולא נהנו,אבל לא עד כדי כך. אני מצטערת לשמוע שככה הרגשת,טוב לא נורא העיקר תגיד שהיית באירוע סיום,אחרי 3 חודשים של השקעה ותשומת לב לתוכנית אין כמו ללכת לגמר ולהרגיש שהיית שם

l סיו l

New member
אה ואני אענה לך בקשר למושיק...

אני לא יודעת אם הוא איכזב את הפירמה,אבל אותי אישית הוא מאוד איכזב. בן אדם שהלך כל התוכנית עם עקרונות הראוי והמוסר. אם אתה הולך עם זה,והופך אפילו את המילה הזאת לבדיחה, אז לפחות בסוף תוכיח אותה ולא תעשה מעצמך צחוק. אני חושבת שעצם בחירתו בנעמה אחרי שנעמה לא ה"ראויה" של חבר המושבעים,מראה על ה"עקרונות" שהוא הלך איתם...

ishba

New member
מגיעה לה

כל הכבוד על הסרט כל הכבוד על הבחירה

למעלה