הידעתם?!

gwini1

New member
הידעתם?!

קריסטן בל הלא היא "ורוניקה מארס" מצטרפת לעונה השנייה של גיבורים!!! בתור מעריצה מושבעת של ורוניקה - המלהקים של גיבורים שיחקו אותה!

Y0NaTaN

New member
ידענו

gwini1

New member
מה אתם תופסים עליי תחת???

אם ידעתם, למה לא כתבתם על זה כלום... אני נכנסת לפה לא בשביל לקרוא על שרשורים אינסופיים של מפגשי פורום אלא בשביל להתעדכן על הסדרה!!! אז אם יש לכם ספוילרים לעונה השנייה או כל מידע ששווה עדכון- זה המקום לפרסם...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif עכשיו הרסת את הרצף <____<

ואם תלך כמה דפים אחורה,אתה תראה שהיו לא מעט עדכונים על העונה השנייה. וגם תראה את 'הידיעה' הזאת כתובה כמה עמודים אחורה. אתה רוצה שנשחזר את עצמינו כל 5 עמודים? עכשיו בנוסף גם חמור קפץ בראש.

למקרה שלא ידעת, הפורום הוא לא רק מקום שהוד

רוממותה תוכל להתעדכן בחדשות על העונה השניה, זו קהילה. עם אנשים. ומה לעשות, לפעמים בקהילות מדברים גם על משהו שקשור לאנשים ששייכים לאותה קהילה. מפתיע, אה?

Slow Cheetah

New member
דבר ראשון-תרגע.

אף-אחד לא התכוון להיות כזה רע אלייך, אז באמת תרגיע. דבר שני-אם תחזור כמה עמודים אחורה, תראה שיש הרבה הודעות על העונה הבאה, כולל פרומואים, וביניהם את הידיעה הזאת. הכותרת שלך דורשת את "ידענו" כי היא מראה כאילו אתה היחידי ששמעת את זה. פורום זה מקום עם אנשים כמו שמאיה אמרה, אתה לא יכול לצפות שלא ידברו פה באופן חברתי. העונה השנייה מעניינת אותנו, אבל יש לנו עוד חיים..

LeAnnDylan

Well-known member
חמודה זה פורסם פעמים

קודם כל תחפשי אח"כ תשאגי. תודה ויום טוב

כן גיליתי לא מזמן ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

היי אנשים...עכשיו אני מצטרפת לפורום רשמית!! ורציתי שההודעה הראשונה שלי תהיה בקשר לקריסטן! טוב אז בתור מכורה לורוניקה מארס ז"ל..
כל כך שמחתי לשמוע שקריסטן (לא קריסטין כמו שכתבו פה..קריסטן!) מצטרפת להירוס שזאת הסידרה האהובה עליי כרגע!!! אני כבר מתה לראות אותה משחקת בהירוס! אמרו שהדמות שלה תהיה קשורה לפיטר ולקלייר.. ולמי שסתם חושב "הנה עוד כוסית בלונדה" היא ממש לא רק זה...קריסטן שחקנית מאוד מגוונת ואמיתית ומאוד מאוד מוכשרת..
אז אני בטוחה שתאהבו אותה...כי היא פשוט מקסימה וממגנטת...
והיא גם נורא מצחיקה שהיא צינית...
(מי שראה ורוניקה בטח יודע) אז אנחנו מאוד מזליסטים שהיא הצטרפה לסידרה.. קיצר איזה מזל שהגאונה דחתה את אבודים בשביל הירוס!!!
מחכה כבר שהעונה תתחיל!! ואיזה יופי עכשיו יהיה לי פורום לחלוק איתו את כל האלפי תמונות של קריסטן שיש לי במחשב..

West Doll

New member
ואני חשבתי

"אנשים מגניבים עם כוחות עוד יותר מגניבים שהולכים להציל את העולם"

למעלה