הידעתם?

או, סוף סוף מצעתי לי משהו נעלה לעשות עם זמני.

השם שלי מקביל לג'יזס (מה שלא ממש מתיישב עם הטענה של אנשים מסוימים שאני האנטיכרייסט. או אולי דווקא כן...?), אבטיחים, האות פ', ו"הכל הוא אחד". מיסטי מאוד. הכינוי שלי כאן מתאים ל"בעלך אוהב אותך", שזה לכאורה אופטימי, אבל מצד שני גם ל"נציונאל סוציאליסטים", שזה כבר פחות אופטימי בעיני. וגם ל"ספר הזוהר", מה שמשאיר אותנו בתחומי המיסטיקה. שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני זהה בגימטריה, בין השאר, לפסוקי התנ"ך הבאים: [משלי כו, יז] מחזיק באזני־כלב עבר מתעבר על־ריב לא־לו (- זה כל כך אנחנו! תמר, צריך להתאים את הפתיח של התוכנית) ; [צפניה א, ז] הס מפני אדני יהוה כי קרוב יום יהוה כי־הכין יהוה זבח הקדיש קראיו (יום הדין מגיע! נוסו על נפשותיכם! אני מאשימה את תמר ותוכנית הפרובוקציות). אם רוצים להסתכל על טקסטים קצת יותר רציניים, תוצאה נוספת שעלתה לשם שלנו היא "לכובע שלי שלוש פינות", ואני לא חושבת שאני צריכה להסביר למישהו שלומד באוניברסיטה את המשמעות הפוסט-סטרוקטורליסטית, פוסט-פוסט-מודרנית העמוקה שנובעת מכך. אה, והחוג שלי מקביל ל"גימטריה זה טימטום", מה שמחזק, נראה לי, את ההרגשה שלי שאני לומדת את הדבר הנכון.

gilgamesh

New member
המשכתי לעשות בדיקות ואלו מסקנותיי

'עיר מקלט' שווה ל'אנטי קרייסט', כך שישנה איזושהי התכתבות עם לילי, מצד שני הוא שווה גם ל'ליל אהבה עם אזרחים', מה שגורם לי לתהות לגבי הדרך בה בעז מעביר את לילותיו, לכן בדקתי את בעז עילם ומסתבר שהוא שווה ל'הקונה מטטה', כך שאין צורך לדאוג, אך מאידך הוא שווה גם ל'מקום לדאגה', אמביוולנטיות? מסתבר, בנוסף, כי בעז עילם שווה ל'מחמוד אחמדיניג'אד', ועל זה לא אכביר במילים. תקליט דיפלומטית שווה ל-"על־כן מפניו אבהל אתבונן ואפחד ממנו" (איוב), ועל כך אומר: היי אני לא כזה מפחיד, והתכנית לא כזו גרועה. אבל בגימטריה תקליט דיפלומטית שווה גם ל'זה בסדר כולם קורבנות" כך שאף אחד אינו מקופח. מוזיאחלה שווה ל'הכל לטובה', וגם ל'מזל טוב אהבה', עמרי, לא ידענו שאתה כזה קיטשי. השוס, לדעתי, זה 'רדיו הר הצופים מארח', שבגימטריה שווה ל'שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה'. ועל כך נאמר אמן.

gilgamesh

New member
ולא שכחתי את דודו

אסכולת רוק מוביל לקללה גסה ובוטה שאין לי רצון לחזור עליה, אבל 'דודו אספרסו ארוך המנחם' שווה ל'זה הדבר הנכון באמת', 'דודו פרוזאק המנחם' לעומת זאת, שווה ל'כי הוא אמר ויהי הוא־צוה ויעמד' שזה כבוד גדול, אך מצד שני זה שווה גם ל'אני כוסית', אני חייב להסכים שדודו כוסית. די אני מפסיק להציף את הפורום בשטויות.

davecom

New member
וואי

נשמע מחמיא. אני חייב אבל לדעת מה זאת הקללה הבוטה הזאת, תספר לי בהזדמנות ובדיסקרטיות.

למעלה