הידעתם ??

duduliluf15

New member
הידעתם ??

שמי שבדירוג יותר גבוה.. לוקח פחות אדמה... לפחות ככה הבנתי מערן.. שלום רב, אין שום קשר לכסף בנושא. ככה המשחק עובד חשוב לציין שאם הדירוג שלך גבוהה האחוז של לקחת אדמה קטן על מנת להקשות על השחקנים החזקים לקחת אדמה. בברכה, צוות גינדיס * על הכסף זה בגלל שהתעצבנתי עליו... לגבי הערבים..

GM Alon

New member
ערן הבן בן בן בן זונה

עכשיו הוא נזכר להגיד לנו את זה? חתיכת מזדיין בתחת אין פלא אני לוקח 21 אדמה מתוך 30 אלף גם החוקים לא מעודכנים בשיט וכל האין אינדיקציה לכפילות שלו משוט בן אדם מפגר

Sabat0

New member
איזה קטע מוזר

כשהערבים בעשיריה עלו על יוסף/יבגני/אנטון/אוהד/אלעד הם לקחו די הרבה אדמה, ממש קטע מוזר...
מי שמאמין לערן. זאת שטות מוחלטת, כמו זה שאם אתה תוקף מדינה יותר חלשה ממך/בדרוג יותר נמוך/וואטאבר אתה לוקח פחות אדמה. זה בולשיט, ויש לי הוכחות. (אל תבקשו את ההוכחות, אני לא שומר אותן, מה אני מגה
חנון?)

fabregas0

New member
איזה שקרן

עליתי לעשיריה דוסר יפה ידע לקחת לי 4000+ אדמה. איפה בדיוק פה השטות שהוא מדבר עלי!?

duduliluf15

New member
"זה לא קשור לכסף.. "

מה שתגיד .. הוא הולך רק לכסף .. "ככה המשחק עובד ." חוץ מלערבים...

יוסף1122

New member
חחח כמו שיוסי אמר בפורום שלנו

תשנה את השפה שלך לערבית ותתקוף וזה כבר תוצאות יפות:)

fabregas0

New member
חחחחח

אחי הכל בדוק, מוכח וכו'.. לירז בואנה אתה ספאמר בטירוף :|

duduliluf15

New member
זהו זה כבר מסריח ..

נמאס זה דבר מגעיל רצח.. יש אפשרות שתצליח ולא תיקח בכלל אדמה או שתיקת 0.1% =כלוםם!! צריך לעשות משהו שישנה את זה .. זה מגעיל .. שיתחיל אולי מ2% ככה יהיה כיף לתקוף ..

duduliluf15

New member
חח לא קשור אליך ..

אני מוסיף ץהודעה על ההודעה האחרונה .. ולא על הראשונה..

duduliluf15

New member
לא ידוע מה איתכם..

אני חושב שאנחנו צתריכים לעשות משהו נגד זה.. כאילו מה אפשר לעשות.. אבל בכול זאתת..

למעלה