הידעתם ?/tapuzforum/images/emo68.gif

הידעתם ?/tapuzforum/images/emo68.gif

שהבשר שאכלו שם היה בשר חזיר.... (כנראה)/tapuzforum/images/emo128.gif

אלכס כזה מצחיק

במועצת השבט הוא אומר עזבו אותכם אם יזרקו עברתי ת גיל... ופתאום עכשיו באי המתים הוא עצבני על כולם יא... הפכפך

פנומן 72

New member
מי שאומר שהוא לא מפחד למות

הוא זה שחושב על המוות כל הזמן ומפחד מאוד ממנו !

Jen74

New member
יש אנשים חילוניים ששומרים כשרות מסיבות שונות

לא חייבים להיות דתיים כדי לשמור כשרות. חוץ מזה שגם אם היה שם בשר חזיר יש שם עוד דברים אחרים לא כשרים שהם אכלו עוד לפני שנתנו להם בשר חזיר, אם זה באמת היה בשר חזיר.

בעע.... גועל. בהתחלה חשבתי שעידן

מסורתי עם כול הקידוש וזה, גם ליה אמרה שהם עושים קידוש וזה. ואז, טוב סיימנו קידוש, תביאו סרטנים, וחלזונות . מגעילים, איפה המסורת.

MispIaced

New member
אז?

הם אוכלים שם צדפות וסרטנים ועוד מאה אלף דברים לא כשרים ולכם איכפת מהבשר חזיר? נו באמת.

Volldemort

New member
../images/Emo45.gif

שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד למה הפכו את החזיר לחיה הכי טמאה בעולם...

themominit

New member
סתם שתדעו..

אומרים שהאיסור על אכילת חזיר זה בגלל שהאיברים שלו מאוד מאוד דומים לזה של האדם- כבד, לב, כליות והשאר... (לפי פרשנות)אבל זה לא משנה...

חצי אמת, וחצי שטות

נתחיל מזה שהאיזור על אכילת חזיר הוא בגלל שהוא פשוט לא כשר, ובלי קשר למבנה האנטומי שלו. מה שכן...האנטומיה של החזיר והאדם אכן מאוד מאוד דומה, ויש סכנה שכל מחלה קטנה או חיידק קטן שהיה לו לחזיר שנשחט, יעבור ישירות את המערכות של האדם שאוכל אותו. בדיוק בגלל זה, יש להקפיא בשר חזיר במשך זמן מסויים לפני שאוכלים אותו, וזאת על מנת להרוג את כל החיידקים המסוכנים לאדם שהיו יכולים להיות בבשר. (אלו היו 60 שניות על אנטומיה של חזירים) ואתם יכולים להאמין לי, עבדתי בדיר.

פנומן 72

New member
הצלחת להצחיק אותי

"האיסור על אכילת חזיר הוא בגלל שהוא לא כשר". זה בערך כמו להגיד הוא לא מאמין באלוהים בגלל שהוא אתאיסט ... הוא שונא יהודים בגלל שהוא אנטישמי. נו באמת. השאלה שנשאלה היא למה החזיר לא כשר ונאסר על אכילתו. התשובה שלך חלקית אך נכונה.

la DVD

New member
פעם, לפני שהיו מקררים

בשר חזיר שלא נשמר טוב היה יכול להתקלקל מהר, ולהזיק לאוכלים אותו. כנראה בניגוד לחיות אחרות, לכן הוסיפו את זה לדבר שנקרא "דת" כדי למצוא לאנשים סיבה חזקה לא לסכן את החיים שלהם...

למעלה