המממ .. רעיון נחמד!
אני רק לא יודעת כלכך מה לרשום חח תכונות משונות לא נראה לי שיש לי... יכולת לא רגילה זה כמעט אותו דבר, ולא.. משהו מוזר שקרה לי? קרו הרבה דברים מוזרים
אבל אחד הדברים היותר הזויים שקרו לי בזמן האחרון היה לראות את גפן (אהובי מסינרגיה!) משתין! (תרגעו, תרגעו, זה היה מאחורה, לא ראיתי כלום מיוחד
). זה עדיין היה מוזר חחחחחח ועוד בכלל, הוא נכנס לשירותים (זו היתה סיטואציה שהיינו בשירותים של איזה מועדון..<פאק זה נשמע גרוע!!! אבל זה לא ככה!>, הוא, אני , 2 חברות שלי, והופמן הסולן... ופשוט חיכינו שמשהו יתפנה, ופשוט לא התפנה, כי לא היו אנשים! והיינו בטוחים שיש שם אנשים כי הכל היה נעול
חיכינו איזה 10 דקות...) קיצר אח"כ בנואה (הגיטריסט השני..) בא ואמר שאין אפחד רק צריך מפתח כדי לפתוח את הדלת שם אז הבאתי לו והוא פתח וגפן בדיוק נכנס ואז היה שם אור..והוא אמר לו "אתה רואה! אפילו סידרתי לך שירותים עם אור!
" (כאילו, עם אור-תאורה, וזה היה נשמע כאילו איתי, ועוד כולם היו מסטולים אז זה היה בכלל מצחיק) אח"כ הוא קלט מה הוא אמר והוא אמר "טוב נו, לא עם אור...<מסתכל עליי> אבל זה אחלה אור! חחחח" ואז באמצע שהוא השתין הוא פתח לו את הדלת... קיצר, כיף להיות איתם שהם מסטולים ועושים שטויות
ונראה לי שזה אפילו לא קשור לאשכול, הממפ. אמרתם דבר מוזר וזה מה שעלה לי
טוב נו אז שיהיה עוד משהו ושיהיה קשור, הלכתי ללילה לבן בבארבי ת"א, היה ערב עם כל מיני להקות... וראיתי בחוץ את הילי ויובל מנדלסון יושבים ביחד. אבל למה זה מוזר? כי באותו זמן לא ממש ראיתי השמיניה, זה היה תקופה שאחותי ראתה, ואני לא (אני הצטרפתי אחרי 17 פרקים במרתון ויאודי חח) אז לא ממש התלהבתי מלראות אותה רק חשבתי שזה מגניב "היי הנה זו מהשמיניה כמה מגניב להלהלה" וזהו... ועכשיו אני חושבת על זה וזה די מבאס חחח ומשהו מיוחד...אין יותר מיוחד מה-SMS שקיבלתי מגפן
ביומולדת. זה היה פשוט ממש ממש ממש נחמד מצידו :] טוב, חפרתי. חח