הידעתם ידעתם שגם שלומי וגם סלוצקי מנגנים בשיר של אסף אמדורסקי "אל תעזבי את תל אביב"?
I idanri New member 16/1/06 #1 הידעתם../images/Emo35.gif ידעתם שגם שלומי וגם סלוצקי מנגנים בשיר של אסף אמדורסקי "אל תעזבי את תל אביב"?
הידעתם../images/Emo35.gif ידעתם שגם שלומי וגם סלוצקי מנגנים בשיר של אסף אמדורסקי "אל תעזבי את תל אביב"?
F Funky Giraffe New member 16/1/06 #2 שלומי וסלוצקי מנגנים בכל 'קדימה אחורה' שומעים את זה במיוחד ב'איציק'
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 16/1/06 #3 הם מנגנים איתו בכל הדיסק מאחרון "אחורה קדימה" שהפך לדיסק מעולה [ ] בעיקר בזכותם..:]
F Funky Giraffe New member 17/1/06 #9 אבל נראה לי כבר אפשר לספור על יד אחת את האנשים שמכירים נגנים כמוהו היום בארץ
F Funky Giraffe New member 17/1/06 #11 וואי עכשיו אני שומע את האלבום של רפי גינת אחרי איזה 3 שנים אתם יודעים מי מנגן שם? לא רק יוסי פיין, גם מתן גוב ארי ויאיר סלוצקי... בכלל נראה לי שאפשר להגיד שעד אמצע 2004 לדעתי יאיר סלוצקי-מתן גוב ארי ושלומי אלון היו הבראס הכי חמים במיינסטרים...
וואי עכשיו אני שומע את האלבום של רפי גינת אחרי איזה 3 שנים אתם יודעים מי מנגן שם? לא רק יוסי פיין, גם מתן גוב ארי ויאיר סלוצקי... בכלל נראה לי שאפשר להגיד שעד אמצע 2004 לדעתי יאיר סלוצקי-מתן גוב ארי ושלומי אלון היו הבראס הכי חמים במיינסטרים...
F Funky Giraffe New member 17/1/06 #18 וחוצמזה יש לי הרגשה שהBRASS הזה יתפוס את מקומם בעוד אי אלו שנים סתם סתם הדג נחש יש רק 200 (200 - כל הנגנים שאי פעם נפל בחלקם להיות חברים ב'הדג נחש')
וחוצמזה יש לי הרגשה שהBRASS הזה יתפוס את מקומם בעוד אי אלו שנים סתם סתם הדג נחש יש רק 200 (200 - כל הנגנים שאי פעם נפל בחלקם להיות חברים ב'הדג נחש')
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 17/1/06 #19 200??? זה המון! איך? זה מההופעה שלכם התמונה? יש לך כבר הקלטה של ההופעה?
F Funky Giraffe New member 17/1/06 #20 יש הסאונד יצא איום והליין אפ גרוע אז אני קצת מתבייש מלהביא את ההקלטה וכן, זה מההופעה שלנו