G gargamich New member 16/7/04 #12 גדול../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo94.gif חחח איזה מצחיק זה!!! טוב שמיכל זוארץ יודעת לספור... אודטה וענבל גבריאלי סתם דפוקות... האחיות פיק סתומות, איך שרונה (חצי פוסטמה) קרעה אותי ואניטה... חחחח אניטההההה
גדול../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo94.gif חחח איזה מצחיק זה!!! טוב שמיכל זוארץ יודעת לספור... אודטה וענבל גבריאלי סתם דפוקות... האחיות פיק סתומות, איך שרונה (חצי פוסטמה) קרעה אותי ואניטה... חחחח אניטההההה
ה החתול המ0טול New member 16/7/04 #16 חחחחחחחחחחח..אניטה~~~~~~~~ חחחחחחחחחחחחחחחחחח..אניטה קרעה אותי "ומה זה פוסטמה..זה טוב?"חחחחחחחחחחחח
G gargamich New member 17/7/04 #22 חחחח בדיחה טובה../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo94.gif
P pain is MY love New member 16/7/04 #14 וואו!!! איזה כבוד!!!!! אבל כתבו "את האינטרנט תפוז" למה לא כתבו "מיטל ערכב את הסקר"?!?!?!?!?!
ז ז פ ל י נ א י ת New member 18/7/04 #27 כבוד על! + ולאן נעלמה ג'ודי? לדעתי לא הזכירו אותה-מקום שני!!(לדעתי מגיע לה מקום ראשון) בגלל שהיא חלק מידיעות אחרונות-משפחת מוזס וכ'ו וכ'ו בכל מקרה..אין מיטל שיחקת אותה אמרתי לך
כבוד על! + ולאן נעלמה ג'ודי? לדעתי לא הזכירו אותה-מקום שני!!(לדעתי מגיע לה מקום ראשון) בגלל שהיא חלק מידיעות אחרונות-משפחת מוזס וכ'ו וכ'ו בכל מקרה..אין מיטל שיחקת אותה אמרתי לך
L leok55 New member 18/7/04 #29 מחיאות כפיים ליטל שלנו!!!! ../images/Emo45.gif אנחנו על המפה!!!! ודיר באלאק שמישהו יגיד שאנחנו גם נישאר על המפה...
מחיאות כפיים ליטל שלנו!!!! ../images/Emo45.gif אנחנו על המפה!!!! ודיר באלאק שמישהו יגיד שאנחנו גם נישאר על המפה...