הידעתם

הידעתם../images/Emo35.gif

מסתבר שטום הנקס שייך גם הוא אל שורות הטרקים. קראתי כתבה קטנה שפורסמה עליו בחוברת "קולנוע +" שמחולקת חינם בבתי קולנוע, וזה מה שמצאתי שם: "עוד כשהיה קטן, חלם הנקס להיות אסטרונאוט. הסרט החביב עליו הוא "2001:אודיסאה בחלל" של סטנלי קיובריק. פטריק סטיוארט, המוכר לנו כקפטן פיקארד בסדרה "מסע בין כוכבים- הדור הבא" גילה שהנקס הוא טרקי כבד שבקיא בכל הפרטים הקטנים. הנקס אפילו חשב לגלם את דמותו של זאפרם קוקרן, בסרט "מסע בים כוכבים: המפגש". את חלום האסטרונאוט הנקס הגשים למחצה בסרט "אפולו 13" של רון הווארד. ההכנות לצילומי הסרט כללו אימונים בסימולטורים האכזריים של נאס"א." לא יודעת מה איתכם, אני לא ידעתי...
ואם כבר אנחנו עוסקים בטום הנקס, הנה לכם עוד מידע אזוטרי לגביו: "הנקס העלה 13 ק"ג ממשקלו לטובת תפקידו כמאמן בייסבול נשים ב"ליגה משלהן"- באמצעות דיאטת גלידה. לטובת תפקיד חולה האיידס ב"פילדלפיה" הוא איבד 12 ק"ג ממשקלו. ואם לא די בכך, ההפקה של "להתחיל מחדש" הופסקה לשנה, כשי שהנקס ישיל 20 קילוגרמים ויגדל שיער וזקן, עבור חלקו של הסרט המתרחש על אי בודד." (מעניין אם האוסקרים היו שווים את כל זה.)
אוף טופיק קטן נוסף...: חברתנו היקרה ליזידי ביקשה ממני לפרסם את הלינק הבא. לדבריה, הוא מכיל תמונות של קלינגונים שהשתלטו על פסטיבל קאן. הממ. ואה, כן, היא מוסרת לכולכם ד"ש. http://galella.wireimage.com/GalleryListing.asp?nbc1=1&navtyp=CAL====62850&ym=200405 סופשבוע נעים לכולכם! טאשה.

דווקא ידעתי

ואגב, אני לא יודע מה אתכם, אבל אני מאד רוצה לראות את טום הנקס עושה משהו בטרק, כמו טרקי ידוע אחר, ג'ייסון אלכסנדר, שהופיע בפרק אחד בוויאג'ר.

למעלה