הידעתם

limors2

Well-known member
הידעתם../images/Emo35.gif

ברגעים אלו ממש משודרת תוכנית "המקור" האחרונה בהגשת הדס אהרן, שנוטשת את גלגלצ
היא ראיינה את דני סנדרסון ולא ממש התרכזתי כי עשיתי דברים אחרים בזמן ששמעתי, וקלטתי רק קטעים קצרים על קיץ, ספורט, חניות ודייטים. מזל שאני מקליטה את התוכנית, כי אין לי מושג מה הלך שם
מישהו יודע אולי מתי תוכנית הבוקר האחרונה איתה?

limors2

Well-known member
אני אוהבת את קרולינה../images/Emo6.gif

היא אוהבת את הקיץ, אין לה בעיה להיות בתוך כבשן והיא אוהבת את הים! יש לה טעם טוב.

בוהדנוס

New member
באתי כי נזכרתי!

למה היא עוזבת? לחלוטין? פוי, מזל שלא הלכתי בסוף לבין תחומי (שקלתי ברצינות ללכת ללמוד שם כי היא מעבירה סדנת רדיו) מי יעביר את המקור?! הדס אל תלכי :(

limors2

Well-known member
לחלוטין, לטובת לימודים בחו"ל../images/Emo10.gif

אני מהמרת על לבנת בן חמו.

בוהדנוס

New member
אז לא תהיה בכלל הדס בארץ??

לאאאאאאאאאא מה אני אעשה מעשר בבוקר עד הצהריים?! מי תשעשע אותי אך בו זמנית תעדכן אותי במשחקים חשובים מעולם הספורט?! איך אני אקום בכלל??? נראה לי שאני אקח ממך את ההקלטה ואשים אותה כל בוקר עד שתישחק! (למרות שזה של תוכנית ערב שזה שונה לגמריייי מתוכנית הבוקר)

limors2

Well-known member
אני אקליט גם את תוכנית הבוקר האחרונה!

כשאדע מתי היא תהיה, בתקווה שלא פספסתי אותה. ונעמי רביע עוברת לבוקר, שגם מעצבן אותי. גם לוקחים לי את הדס וגם את נעמי?
[אני לא קמה מוקדם מספיק כדי לשמוע] חבל שאני לא מקליטה עם דאבל קאסט.

בוהדנוס

New member
דווקא טוב נעמי רביע בבוקר

יש לה סטייל מנומנם כזה שמתאים לבקרים. הדר מרקס לא קשורה לבוקר (לפחות לא כשהיא בהתקף היפראקטיביות) וכפרה על ערן אביגלללללללללל (זה הוא משש בבוקר נכון? לא שיוצא לי לשמוע אותו הרבה)

limors2

Well-known member
מה פתאום נעמי בבוקר!

כשהיא מנומנמת אני פחות מחבבת אותה, יותר כיף לשמוע אותה כשהיא במצברוח טוב. ואם היא תיקח את המוזיקה המושלמת של אוטונומי איתה לבוקר, זה בכלל יהיה נורא. יהרסו לי את השעתיים הגלגלציות המוזיקליות האהובות עלי
ממש שמחתי שהדר עברה לצהריים, היא הייתה פחות כיפית כשהיא הייתה עייפה. ואת חושבת על ארן אליקים, ערן אביגל הוא חייל משוחרר שמדי פעם שומעים רק בחדשות!

בוהדנוס

New member
זה מאוד מבלבל!!

ארן? בא'? מה זה ארן בא'? למרות שאני עדיין מאוהבת בו קשות. אז מה יהיה בארבע? זה כבר לא יוכל להיות אוטונומי ללא נעמי!

limors2

Well-known member
סליחה, *ערן אליקים. אופס../images/Emo3.gif

ב4 יהיה משהו עם נעמה חן, ונעמה חן מתאימה יותר ללילה עם הקול המלחשש שלה. או לבוקר!

בוהדנוס

New member
נעמה!!! לאן היא נעלמה? היא הייתה פעם בשתיקת ה

כבישי נכון? אוי אני חולה עליה!!!

limors2

Well-known member
נכון! עכשיו אני שומעת אותה כשאני עובדת בימי ש

*ישי. בד"כ ב12:00-14:00.

בוהדנוס

New member
אני מניחה שאת הבחורה עם הדאבל קאסט

אכן היא גרמה לי להתעניין מה היה במצעדון עלמה זהר!!!!

בוהדנוס

New member
אני שומעת רק שהוא צריך לראות את עצמו כאילו

יצא ממצרים ושתמיד יש מלחמה באפריקה (באמת?)

limors2

Well-known member
זה שיר תמיכה בפליטים הסודניים (?).

דלית אמרה משהו על זה בסינגלס של לפני כמה ימים. ותשדיר למים
אכן.

למעלה