הידעתם?! שיר ביטון היא המורה לפיתוח קול של הראלי! עכשיו אתם יודעים!
מ מאי 406 New member 16/4/05 #1 הידעתם?!../images/Emo12.gif שיר ביטון היא המורה לפיתוח קול של הראלי! עכשיו אתם יודעים!
• •°•נטלילוש•°• New member 16/4/05 #2 שיר ביטון מלמדת!../images/Emo26.gif שיר ביטון אחת מהמועמדים בכוכב נולד 3 היא המורה לפיתוח קול של הראלו'ש והכל כאן..!
שיר ביטון מלמדת!../images/Emo26.gif שיר ביטון אחת מהמועמדים בכוכב נולד 3 היא המורה לפיתוח קול של הראלו'ש והכל כאן..!
M M O R I A 15 New member 16/4/05 #5 חחחח ../images/Emo51.gif מותקקקק../images/Emo140.gif טובבבבב לדעת..
M M O R I A 15 New member 16/4/05 #6 כן עכשיו ראיתי שנטלי שמה קישור../images/Emo13.gif רקק שאין לי כל כך מושג מי זאת שיר ביטון הזאת.. לא יצא לי לראות אותה בכ"נ חחחח יום שני אני כבר בטחחח אראה מי זאת בשלב של גלגל ההצלה..
כן עכשיו ראיתי שנטלי שמה קישור../images/Emo13.gif רקק שאין לי כל כך מושג מי זאת שיר ביטון הזאת.. לא יצא לי לראות אותה בכ"נ חחחח יום שני אני כבר בטחחח אראה מי זאת בשלב של גלגל ההצלה..
M M O R I A 15 New member 16/4/05 #10 אהההה חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo152.gif אז נראה לי שאני יודעת מי זאת..