הידעתם ש....

sahr12

New member
הידעתם ש....

1. שקדי מרק זו מחלה ממש כמו פיצוחים? 2.שצלחת מלאה שקדי מרק טעימה כמו שקדי בלי מרק בכלל? 3.שאם אתה ממלא את כל הלוע בשקדי מרק ואז מתחיל ללעוס קשה לך לדבר? 4.לא נחנקים מפה מלא שקדי מרק.. 5.שהדבר היחיד שמעביר את הטעם של שקדי מרק זה עוד שקדי מרק? 6.ששקית אישית של שקדי מרק היא ממש אישית. 7.ששקדי מרק הולך טוב גם עם שלוק קולה קרה ? 8.יש שקדי מרק גם בבקבוקים.. 9.שזה נימוח.. 10.תמיד ישאר לך שקד אחד בין האצבעות לאחר ששפכת כף יד מלאה לפה.

TALTAUSH

New member
ושאם תשתה

את המרק לאט,ויהיה להם מספיק זמן במים אז חלק מהשקדים יקבלו צורה וטעם של אטריות ואז תחטוף קריזה כי אתה לא אוהב אטריות, ואם היית רוצה אטריות אז מלכתחילה היית שם אטריות!!!!!!!!! אז דבר חלש

sahr12

New member
חחחחחחחח..נכוןןןןןןן...

הכי קריזה כשהם הופכים רופסים במרק..חחחחחחח אהלן טלטול..

TALTAUSH

New member
איפה האהלן טלטול?

חחחחחח היי היי טריליליי לשלושתיכם
X 3

נ י ש

New member
חחחחחח בגלל זזזזה

אני לא אוהבת שקדי מרק במרק וכןא והבת איטריות במרק.

sahr12

New member
אני גם אוכל איטריות בלי מרק..:)

סתם מקלון ספגטי לנישנוש..

ק o ם

New member
הידעת ש...

שאני לא אוהבת לא שקדי מרק ולא מרק ? יופי, אז עכשיו אתה יודע ויכול להמשיך לאכול בשקט
בתיאבון לכל האוכלים/ות צהריים... לא לא אני בסדר כאן... אל תדאגו לי... זה בסדר גמור שאין לי מה לאכול היום... מחשבה יוצרת מציאות - אני ממש לא רעבה אני ממש לא רעבה אני ממש לא רעבה אני ממש אבל ממש לא רעבה !

sahr12

New member
קחי שאלה..זה יעביר לך את התחושת רעב

מדוע אנשים חוזרים באופן קבוע למקרר, מתוך תקווה שמשהו חדש לאכול הופיע שם יש מאין? יש עכשיו סדנא חדשה.. מציאות יוצרת מחשבה..:).

ק o ם

New member
דווקא השאלה הזאת...

איך הגיעו כל החרקים המתים האלה לתוך מתקני התאורה הסגורים? עושה עבודה יותר טובה בהעברת תחושת הרעב :)

קרוסלע

New member
וואלה..נראה לי הגעתי לשרשור הנכון

איך לכל הרוחות והשדים הגיע חרק קטנטן ואומלל אל בין הלוח השקוף ולוח הבקרה שמתחתיו??? נראה לי זה חלק מגרמניה..מהיום הראשון הוא שם..שנים הוא מבקש בלי סחיטה ואני לא שומעת אותו

קרוסלע

New member
רגע...אלה התובנות אחרי האוכל שלך?

תן לי שעה שעתיים גג אני מנחשת מה אכלת היום חחחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
חחחחחחחח..שכחתי לציין...

שגם אם אתה עם שקית של 350 ג"ר שקדי מרק.. תמיד תחפש את השקד הבודד שנפל לך לכיסא או על החולצה..ותבלע אותו!

TALTAUSH

New member
חחחחחחחחחח כ"כ נכון

יש עליהם קמצנות מיוחדת, מי שישמע כל שקית עולה 200 שקל...

קרוסלע

New member
יש גם כאלה שהם יותר ארוכים לפעמים

לדעתי זה שניים מודבקים .. אסם מחזיקה מחלקה ניפרדת להדבקת שקדי מרק שיצאו קטנים מידי.. יושבים שם כמה חבר'ה מהנדסי דבקים ומדביקים שקדי מרק אחד לשני..למי יוצא הכי ארוך חח

TALTAUSH

New member
חחחחחח

ועכשיו גם יצאו אלו בצורת דגים זה אין מצב שייכנס לי לצלחת

sumerfield

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והכי טעימים, זה אלה שיצאו קצת מעוותים ושרופים... נדירים שכאלו.

למעלה