הידעתם??? ש....

הידעתם??? ש....

סופי צדקה משתתפת בתפקיד אורח בסרט החדש שיוצא להקרנות בקולנוע "חוכמת הביגלה"? כי לי זה נודע רק היום (מפירסום לסרט באתר של מעריב) אם מישהו במקרה כבר ראה את הסרט אז שיספר .

היי לך.....לא,לא ידעתי.

נדמה לי שהסרט עוד לא יצא לאקרנים(ככה אומרים?)....אבל אולי אני טועה? בכל מקרה,אני אברר......תודה על העדכון!

actress

New member
אני מכירה את ההוא שאמר, ואני אבקש

ממנו שיביא תמונות בכל מקרה האתר של הפסטיגל מומלץ לכל מי שרוצה לדעת פרטים על השנה ויהיו תמונות כמובן של יהודה, יעל סופי ועוד... אז צפו גם לעידכונים.

ארנבת תודה על הידיעה על סופי

לא היה לי מושג בכלל. מזה הסרט הזה בכלל? אם הוא טוב, אני ילך לראות!

קישור לאתר הסרט...

במידה והקישור לא עובד תיכנסו לאתר של עיתון מעריב ושם למדור פנאי בחלק העליון של הדף יש כל מיני פרסומות ואחת מהן היא על הסרט , אם זה לא מופיע אז תיכנסו לקישור באותו עמוד לכתבה על הסרט (בכתבה עצמה לא מופיע שסופי משחקת ) ורוב הסיכויים שהפרסומת לסרט עם הקישור לאתר הסרט יופיעו בראש הדף.(הפרסומות מתחלפות כל הזמן אז תיהיו סבלניים) בהצלחה.

SofyTofy

New member
עוד תגובה..

סליחה שאני אומרת.. אבל קראתי את רשימת השחקנים ותפקידי האורח... הוארחים הם שחקנים יותר טובים מהראשיים שבהם... ו.. אני חייבת לראות את הסרט אם הוא עם סופי...

אממ סופי סופי סופי....

אני מחבבת אותה,היא נורא חמודה.אני לא מעריצה שלה או משהו וגם היא נראית לי לפעמים קצת גברית אבל אני חושבת שהיא בחורה ממש טובה וסימפטית ואני מקווה שאני אפגוש אותה יום אחד,אבל אני לא חושבת שהייתי רואה סרט שלם רק בשבילה....כלומר לחכות עד שיראו אותה וכעבור 5 דקות מקסימום זה כבר מסתיים......

כן אורנית, ויש כאלה שכן..כמו ירדן..

רק נקווה שהסרט טוב כי אנו לא רוצים שאנשים יתאכזבו

linda3

New member
ראיתי את הסרט ו

התפקיד של סופי נמשך 20 שניות!!! אני לא מגזימה! אז הסרט יפה וכדאי לראות אבל לא בשביל לראת את סופי למרות שהיא יפהפיה שם (כרגיל!).

איי רסט מיי מיי קייס(או איך שלא

כותבים את זה).אפילו יותר קצר ממה שחשבתי........

actress

New member
ירדן אני חולקת על מה שכתבת

את ראית את השחקנים האורחים והשחקנים הראשים משחקים
נאור ציון ידוע כבדרן ועדיין לא שיחק במקומות רצינים רצינים וסופי גם לא השחקנים הראשים באים מבתי ספר למשחק ויודעים לשחק וטובים בהרבה מהאורחים למשל ניר לוי למד בביה"ס למשחק והוא בסדר אבל להגיד שהאורחים הרבה יותר טוב מהראשים זה ממש מוגזם. זה כאילו תגידי שהשחקנים שמשחקים בסרט לא יודעים מה זה משחק והם בעצם משחקים שם. אתם פה דבוקים על משהו 1 וזה סופי כאילו אין מחר וכל שאר השחקנים כאילו לא נחשבים.

למעלה