הידעתם ש...

abigaillovesmj

New member
הידעתם ש...

מצאתי את רשימת העובדות הנחמדה הזאת על מייקל ב- MJJFORUM
לא ברור מאיפה הם לקחו את זה אבל חלקן ממש משעשעות אז תהנו
1. הידעתם שמייקל נולד ב- 12:13 בבוקר ושהמשחק לוח האהוב עליו הוא מונופול. 2. הידעתם שמייקל קיבל את חוזה החסות הכי גדול בהיסטוריה- 15 מיליון מפפסי. 3. הידעתם שהאלבום מסוכן הוא האלבום הכי נמכר לשנת 1991 ושלפני שהוא יצא לחנויות נגנבו 40,000 עותקים ממנו בשוד שהיה בשדה התעופה. 4. הידעתם שמייקל שילם על הלוויתו של הסולן של להקת ה- Temptations 5. הידעתם שתוכנית הטלוויזיה האהובה על מייקל היא מלקולם באמצע ושהוא רואה את עצמו כמלקולם בגלל ששניהם מתאמצים מאוד להתאים ולהשתלב (התוכנית מזכירה לו את התקופה שהוא היה קטן וחי בבית עם אחיו). (תוספת שלי- חשבתי שהתוכנית האהובה על מייקל היא Three Stooges אולי הם מתכוונים לתוכנית העכשיווית האהובה עליו). 6. הידעתם שמייקל הוא האמן האפרו אמריקאי הראשון שהקליפ שלו שודר ב- MTV (בילי ג'ין). 7. הידעתם שחמיישית הג'קסונים קיבלו ציון לשבח משני בתי הקונגרס האמריקאי על תרומתם לנוער האמריקאי. 8. הידעתם שמסע ההופעות victory של הג'קסונים גרף כ- 100 מיליון דולר. 9. הידעתם שהאמנים האהובים על מייקל הם מיכאלאנג'לו וליאונרדו דה וינצי'. 10. הידעתם שהמספר האהוב על מייקל הוא 7 (אני משערת שידעתם חחח
) 11. הידעתם שמייקל התחיל להקליט את האלבום מסוכן יום לאחר שסיים להקליט את השירים לאלבום BAD. 12. הידעתם שמייקל הקליט 60 שירים לאלבום מסוכן. 13. הידעתם שמייקל קנה את השטח של נוורלנד ב- 2.5.1988. 14. הידעתם שמייקל משתמש בבושם- Dior Dune for men (מישהו יודע מה הריח של זה? יש מצב שזה ריח שמזכיר לימון?) 15. הידעתם שהאלבום BAD מכר יותר עותקים מאשר מותחן באנגליה ושהוא האלבום השני הכי נמכר שם. 16. הידעתם שמייקל יודע אומניויות לחימה. 17. הידעתם שמייקל ישן עם גרביים (חחחחחחחחח מאיפה הם השיגו את המידע הזה
חחחח קשה
) 18. הידעתם שמייקל ישן עם אור מכיוון שזה מזכיר לו את איך שזה מרגיש על הבמה. 19. הידעתם שבכל פעם שמייקל עוזב חדר מלון הוא משאיר במיטה שם זוג גרביים שלו (נשמע הזוי ברמות- אבל מגניבבב חחח
) 20. הידעתם שג'נט ולה- טויה שרות את קולות הרקע ב- PYT. טוב זהו חחח מקווה שנהנתם מכל העובדות ההזויות

כן כן ידעתי את הכל...בגלל זה...

אני סוגדת למיכאל יוסף בן יעקב ולא למZונה! קראתי את כל הנזכר לעיל ממזמן בכל מיני אתרים אגב העובדה הראשונה לגבי שעת לידתו זה אחד מהסיממנים המשיחיים 12:13 כי זה גם 23 שזה מס' שמייצג את כל המאורעות החשובים בהסטוריה שלרוב התחוללו ב23 וגם 13 מסמל מס' של מזל או את אלוהים....ציינתי כבר שהוא משיח? תודה אבי
הנה תסגדו קצת לבטטה מה קרה>>>>>>>>>

abigaillovesmj

New member
עוד עובדות נחמדות ../images/Emo13.gif

הידעתם שהצבעים האהובים על מייקל הם שחור ואדום. הידעתם שמייקל אוהב Mַ&M (ממה שאני שמעתי הוא אוהב רק את הירוקים, או שהוא אוהב את כולם חוץ מהירוקים חחח) הידעתם שמייקל לפעמים קונה למעריצים שמחכים מחוץ למלון פיצה (איזה איש טוב
)

aMJel

New member
נווווווווו הוא קנה לנו פיצה בלונדון 2006../images/Emo70.gif

איפה היית?

abigaillovesmj

New member
אני פספסתי את זה ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

זה היה אחרי שהוא חזר מההצגה ושמעתי מחברה שלי שהוא קנה פיצות אבל בשלב הזה כבר הייתי בדרך לשדה התעופה
היה טעים? חחח

aMJel

New member
אני לא זוכר מתי זה היה בדיוק

אני רק זוכר שזה היה בלילה ועמדנו בגשם זלעפות כמו חתולי רחוב קופאים למוות XD היה טעיםםםםםםםםם יאמממייי

abigaillovesmj

New member
ואתה יודע מה הכי מצחיק

חצי מהנסיעה הזאת בלבלתי לרינת בשכל שאני רעבה חחחח וכל הזמן אמרו לי שמייקל בטח יקנה פיצה וכל הזמן חיכיתי שהוא יעשה את זה וסוף כל סוף כשהוא קנה פיצה אני לא הייתי שם- חברה שלי מזה צחקה כשהיא סיפרה לי את זה כשחזרנו חחחחח

חח גאמני שונאת את הירוקים

אני אוהבת רק את החומים כי בהם יש הכי הרבה שוקולד אמיתי בצבעוניים יש צבע מאכל שקצת הורס....

HOT4Umichael

New member
יש לי איזה ספק קטן לגבי

סעיף מספר 1... כי אני יודעת שתמיד אמרו שאף אחד לא יודע באיזו שעה בדיוק מייקל נולד כי הוא לא רוצה להגיד או משהו כזה חחח בכל אופן- אחלה עובדות.. תודה

unb®eakable

New member
"יש מצב שזה ריח שמזכיר לימון?"

חחחחחח זה היה המשפט הכי קורע. מייקל הזה הוא לגמרי סיפור אגדה, ואני מאמין לכל דבר ברשימה הזאת הכל אבל הכל יכול להיות.. לגבי הבושם-- טוב נו יש מצב הבושם שהוא שיווק לפני 10 שנים ריח לימון חזק.

abigaillovesmj

New member
באמת @ בושם שהוא שיווק?

טוב לדעת... ב- 2003 הוא שם ג'ורג'יו בברלי הילס ממה שהבנתי, למרות שאף פעם לא יצא לי להריח את הבושם מהבקבוק אז אני לא בטוחה שזה זה. מישהו מכיר את הבושם הזה בכלל? חיפשתי אותו במלא מקומות ולא מצאתי... גם בארה"ב לא מצאתי את זה ואני מאוד סקרנית לדעת אם זה הבושם הזה או לא...

HOT4Umichael

New member
לכי תדעי אם מייצרים אותו עוד חחח

+ אני זוכרת שפעם שרונה אמרה לי שהבשמים שהוא שם חמוצים...או שמא מתוקים ??? חחחח לא זוכרת חחח אולי זה היה לימון מתוק חחחחחחחחחחעעע!!!

HOT4Umichael

New member
מה זה משנה תכלס??

העיקר שתהיה לנו הזכות להסניףףףףףףףףףףףףף אותם !!!

למעלה