תשובות:
מהו היו תאריכי ההופעות של מייקל בישראל? ב17 לספטמבר 93 הוא הגיע לישראל ואחרי שהגיע למלון דן בתל אביב הוא הלך ללונה פארק. ב-18 הוא ביקר בירושלים לראות כל מיני אתרים, וכשהוא הלך לבקר בכותל המערבי (זה היה בשבת) החרדים ראו את כל העיתונאים והתחילו לצעוק "שאבס, שאבס" ומייקל חשב שהם מפגינים נגדו או משהו כזה אז הוא ברח משם. פדיחות
אח"כ הוא הלך למצדה (שם צילמו אותו שותה מבקבוק של קוקה קולה ובאותה תקופה היה לו חוזה פירסום עם פפסי אז היתה מעין מיני שערוריה מפגרת שכזאת). ב-19 הוא הופיע את ההופעה הראשונה שלו בפארק הירקון לפני 80,000 צופים שזה הכי הרבה שאי פעם הגיעו להופעת אומן בישראל (אם אני זוכרת נכון, אז מדונה שבאה אחריו הצליחה להביא רק 40,000 צופים). ב20 הוא הלך לבית חולים לבקר ילדים חולים ואני זוכרת שהיתה תמונה של מייקל עם ילד חולה סרטן (אחרי איזה כמה שבועות הילד מת מהסרטן
). אחר כך הוא חזר למלון למרפסת ונוף למעריצים וזרק להם כל מיני דברים. ב21 הוא הופיע תהופעה השנייה שלו בישראל. ומה הוא עשה בביקור האחרון שלו בארץ? הוא היה רק פעם אחת בישראל - ב93.... הוא לא בא שוב. הוא היה אמור לבוא לפי הבטחתו של שמולי, אבל כנראה בגלל המצב הוא לא בא. ולמה מייקל בקליפ של "שחור לבן" שבר את המכונית והתנהג באלימות כזאת? עניתי על זה בנושא של 10 הגדולים של MTV. אבל בקצרה - כי הוא גילם את יצר הפנתר השחור. והאם מייקל דובב דמות כלשהי בסדרת הסמפסונים? כן. היה פרק שבו היה איזה שמן אחד משוגע שטען שהוא מייקל ג´קסון (שאת הקול שלו מייקל דובב). ו.... נכון שבprivacy סלאש מנגן על הגיטרה? לא. בהתחלה סלאש היה אמור לנגן, אז כשמייקל הקליט את השיר, לפני קטע הסולו של סלאש מייקל צועק: סלאש!. אבל לסלאש היו התחייבויות והוא בסוף לא יכל לבוא להקליט, אז בסוף שמו סולו גיטרה של מישהו אחר. ומה הצבע האהוב על מייקל? לא זוכרת. יכול להיות שהוא אמר מתישהו... אבל אני ממש לא זוכרת. איזה זמרת הוא מעריץ? אני יודעת שהוא מאוד אוהב את וויטני יוסטון וברברה סטרייסנד. על וויטני הוא אמר: היא יכולה לשיר את ספר הטלפונים וזה ישמע טוב. על העניין עם הנשים שלו - מי הגורם לפרידה? לא ידוע. על ליסה הוא אמר נדמה לי שהוא עדיין אוהב אותה ושהם ידידים.. מאז אני לא יודעת מה היה.