הידעתם ש........(כנסו)

2002ב

New member
הידעתם ש........(כנסו)

הידעתם שלעונה השנייה של"המורדים" מצטרפת שחקנית חדשה אשר תגלם את החברה של יקירינו פבלו בוסטמנטה........... השחקנית הזו היא לא אחרת מהקופה הידועה במחוזותינו......... אגוסטינה צארי......הלא היא מילי המעצבנת מ"קטנטנות" נ.ב-מידע זה לקוח מהפורום הרשמי לסדרה .....כך שזה בדוק, רשמי ,נכון , בטוח וכל מה שתרצו.......

mijal

New member
שמעתי שמתכננים לצרף מישהי שתהיה....

בעלת האופי של מריצה והיא תהיה יותר יפה ממיה אבל אם את מתכוונת לשמועה הזאת אז לא נראה לי שמילי תשחק

i love benjamin

New member
מה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אוי אני שונאת את מילי בדמי האדום והמתוק
אררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
והיא תהיה במקום מריצה החברה של פבלו

מה?!

למה
מה עשינו שאנחנו צריכים לראות אותה גם במורדים עכשיו
איזה
ופבלו יהייה איתה במקום עם מריצה........
באסה

מילי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifאגוסטינה צ´ארי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

מה פתאום
דבר ראשון לפי דעתי היא בכלל לא מתאימה,כי היא צריכה להיות מן שילוב של מריצה ומיה(פחחחחח...והיא ממש לא
) 1.היא לא יפה(כאילו כמו מיה)
2.היא לא משוגעת(כמו מריצה)
ובכלל אמרו שרוצים את סלסטה סיד המושלמת
אז מה עכשיו הם תוקעים את אגוסטינה צ´ארי הזאת

אמרו בכלל שחושבים לשים

את סלסטה סיד ולא את אגוסטינה צ´ארי ואגוסטינה צ´ארי כן יכולה להיות משוגעת כמו מריצה, תראו אותה בהיורש

Scoob¥ Doo

New member
מה???../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

אגוסטינה??? לאאאא לא יודעת זה כמו עם אינס מה היא הייתה קשורה פה..? אימלה (לא בגללה) פשוט כי זה כאילו לא מתאים פאבלו חייב להיות עם מריצה.. זו דעתי והנה רז אני כותבת..

לא!!! כולכם השתגעתם!!

לא במקום מריצה!!! אלא פשוט יש שמועות וזה רק שמועות!! שבעונה השנייה תתווסף למורדים שחקנית שלפי השמועות רוצים לצרף את סלסטה סיד שהיא כאילו די דומה למריצה בהתנהגות והיא תתחבב עליה ודומה למיה בזה שהיא אוהבת בגדים וזה וגם מיה תאהב אותה ומנואל ופבלו כאילו יאהבו אותה וזה יסבך את העלילה. אבל לפי דעתי הם לא ממש יאהבו רק ידלקו כי אם את רואה את הפרקים ב - 1 בלילה אז את תראי עד כמה פבלו אוהב את מריצה, ממש בטירוף!!

זה גם מה שאני אמרתי!!

זה שמועה שמישהי בפורום הזה הפיצה שהיא קראה באיזשהו פורום ארגנטינאי. נו באמת אתם מאמינים לדברים כאלה...?

s h a r o n 04

New member
גם אני קראתי את זה אבל אל תדאגו

זו רק שמועה,בדיוק כמו השמועה על סלסטה סיד (שלדעתי יותר מתאימה מאגוסטינה) וחוץ מזה גם עם היא תהיה חברה של פבלו אז זה בטח יהיה רק לתקופה קצרה כדי שיהיה מעניין, אבל העלילה תמיד תשאר על פבלו ומריצה שהם חלק מ-2 ה"זוגות" של הסידרה.. ועוד דבר , המפיקים מחפשים מישהו חדש ולא מפורסם כי יש פירסומת בקנל 9 שקוראת לבני נוער בארגנטינה לשלוח את הפרטים שלהם עם תמונה אם הם רוצים להתמודד על התפקיד...

למעלה