אם סבסוד העשירים מפריע לך
אז תתחיל עם הקלות המס לעשירים, מכירת נכסי המדינה, בזול, לעשירים, מענקים לקוקה קולה, ויתור על חובות לעשירים וכו' וכו'. אני לא מבין למה להיטפל לסטודנטים דווקא, השכלה לא צריכה להיות לוקסוס של מעטים אלא משהו שהוא בהישג ידו של כל אחד והסיבה היחידה שהסבסוד הוא, כדבריך "סבסוד לעשירים" היא שהעניים לא יכולים להרשות לעצמם ללמוד אפילו במחיר המסובסד. וחזרה לעניין האישי, אני לוקח על עצמי סיכון כספי רציני מאוד כי אני לא מוכן לוותר על השכלה אקדמית, ואני לומד הסטוריה ככה שאני לא הולך להתעשר מזה. אם הרעיון האבסורדי שלך היה מתקבל אז אני, וכמעט כל מכרי לא היינו יכולים לחלום על לימודים אקדמיים אבל העשירים היו עדיין שם. אני מניח שלך לא היתה בעיה כזאת ואתה תשמח אם אנחנו שם במעמד הבינוני ומטה לא ננסה לקפוץ מעל הפופיק ופשוט נלך לעבוד באיזה חברת כוח אדם לתפארת הצמיחה והקידמה והאוניברסיטה תהיה מחוץ לתחום בשבילינו. ואם כל דבר לפי עלותו הריאלית, אז אולי גם כל פעם שאזרח קורא למשטרה הוא יממן את עלות זמנם של השוטרים, הדלק, הבלאי של הניידת וכל ההוצאות האחרות של טיפול המשטרה בענינו, כך גם הגנה משטרתית תהיה לוקסוס של עשירים. למה לא בעצם, מי שלא יכול לשלם על הגנה משטרתית שיסתדר בלעדיה, או בלי חינוך, בלי בריאות ובלי כל דבר אחר שמצבו במבנה החברתי הקיים לא מאפשר לו לממן מכיסו.