הידעתם שעדין לא...

טאKילה

New member
הידעתם שעדין לא...

שתיתי קפה
מאותו קפה של הבוקר
סידורים כבר הייתי מאז,חזרתי הבאתי באגטים מיוחדים מלאים שומשום, זללנו היום באגטים עם חביתות וסלט ירקות עם אבוקדו זה היה טעים! לא מזמן עוררתי מהסייאסטה, עכשיו נזקרתי כי בא לי באלי מאוד קפה מהביל
מי PO להצטרף? אהה ולא לשכוח או לתבלבל מחר יש לנו טריוויה בקסם הוירטואליה
ערב טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםם

אלמרה

New member
דוקא בא לי מאוד לשתות קפה איתך

אבל הייתי עסוק נורא באפיית עוגיות תמרים עם חמוציות.... כעת הכל מוכן ואני מציע לך טעימה..

אלמרה

New member
פייר? אבל ת'אמת?

זו פעם ראשונה שלי לאפות עוגיות. קבלתי מתכון מאוד לא מושקע והיה לי חוש שהכמויות מוגזמות אז השתמשתי בחצי ק"ג קמח וכל שאר הכמויות הקטנתי בהתאם... עם זאת יצא לי וואחאד מגש של 4 רולדות כזה...
מי רוצה בזול? רק היום... עוגיות עם ממרח תמרים וחמוציות... סאעאמאק הריח בבית....

טאKילה

New member
WOWWWWWW אלמרה מממ...!!

בא לי מהמאפה הזה
זה נראה מגניב בטוח גם הטעם נפלא..
חסר לי עוגיות ליד הנס קפה שלי

אלמרה

New member
נכון את צודקת...

מערכת הדמיית ריחות שולחת לך ברגע זה משלוחה של ריח... על הדמיית הטעמים אנחנו עוד עובדים...

טאKילה

New member
בואנה אתה רע!

תפסיק להתעלל בי
יש לי PO עוגיות פושטיות מהמכולת

אלמרה

New member
כאילו מה? להראות לך גם את ה....

מאפה התורכי? זה עם הבשר הטחון?

הודעה חשובה.

המפוזרת מכפר אזר, להלן עו"ד, המייצגת את הלקוחה המכונה "המפוזרת מכפר אזר" [להלן המ"מ], מודיעה בזאת שהיא מתפטרת מתפקידה כמייצגת של המ"מ, וזאת על שום שהמ"מ איננה מוכנה לקבל את המלצותיה להפסיק להציע באופן המתגלה ככמעט אובססיבי, נישואים לאלמרה, להלן "אלמרה". עם זאת, אם ירצה אלמרה הנדון לתבוע את המ"מ על הטרדה רציפה ומסוכנת לבריאותו, המפוזרת מכפר אזר תשמח מאוד לייצג אותו בתביעה, ולהגיע לביתו כדי לדון ברעיונות למיגור המ"מ. לידיעת הנדון [אלמרה] המפוזרת מכפר אזר שותה נס קפה חריף, עם מעט חלב, וכפית סוכר וחצי, ואוהבת לאכול עוגיות תמרים וחמוציות עם הקפה, כשלאחריו תשמח לאכול בצק ממולא בבשר. כמו כן, המפוזרת מכפר אזר תשמח מאוד אם אלמרה יחליט להנשא לה למרות שהיא ייצגה עד עכשיו את המ"מ. בברכה: המפוזרת מכפר אזר. עורכת דין ונוטריונית , זללנית בלתי נלאית ובעלת עיניים גדולות מאוד בכל הקשור לאוכל.

טאKילה

New member
הודעה חשובה מאודדדדד../images/Emo88.gif

לא הבנתי כלום, כפרע תאכלי ותשתקי
בעצם תמשיכי אני אוהבת חתונות

טאKילה

New member
מותק...

בלי בורקס רבע עוף ואפונה אני לא זזה מהבית! לא מעניין אותי אני רוצה חתונה עם מלאן אוכל!

אלמרה

New member
מפוזרת נכבדה:

קודם כל תחליפי מיד סגנון דיבור כי אני שונא עורכדינים... שנית כל אל תחליפי מזוזות כי לא צריך... שלישית כל אם את כל כך רוצה ליתחתן אותי תציגי כאן ועכשיו את הנדוניה שלך. פחות מ... ועוד ... שלא לדבר על... ובתנאי שתפנימי ש... לא בא בחשבון שאני אוותר על השליטה המוחלטת במטבח וגם כן אני לא מוכן לוותר על המים החמים כשאני עושה ספונג'ה.

טאKילה

New member
הלו גמני רוצה לתחתן איתך, זהו סופית

מפוזרת בואי תתפזרי ברחבה נלך מכות על אלמרה.

אלמרה

New member
סליחה אבל ביגמיה היא עבירה פלילית.

אז אולי רק נחליט לחיות בחטא? משהו כמו קומונה כזה כאילו? לא, שתבינו - אני לא מתכוון להרמון ממש, ולא לאלף נשים (אפילו לא מאה, למי יש כח ליותר משתיים שלוש...)

לפני שישיגו אותי...

אני אני אני ווקשה רוצה להיות בין השלישייה {איך אני יכולה לשחד אותו? איך?}

למעלה