הידעתם\ן????

הידעתם\ן????

למה אני לא מתפלא שיש זאת באמריקה....תחנת רדיו המשדרת אך ורק אלביס! כל היום ישר מ"גרייסלנד"!!! אוי אני כל כך רוצה לעבוד שם
ממש המקום בשבילי
אני כבר כמה שעות מאזין לתחנה זו דרך האינטרנט וזה כיף!!! כבר שמעתי קרוב ל-100 שירים והם נותנים ממש מכל התקופות ההופעות הסרטים.... מתי תהיה תחנה של 50'-60' בארץ............. אני מקווה עוד בגילגול הזה.....אה הנה עכשיו משדרים את השיר-"השד בתחפושת" 1963 ביי בינתיים שלכם\ן ליאור

הנה הקישור לתחנת אלביס:

www.sirius.com ותראו שם ELVIS RADIO אך צריך להרשם (ללא תשלום ל-3 ימים) ואז נותנים לכם\ן סיסמה וכך אפשר להכנס ולהנות.... עד עכשיו שמעתי קרוב ל-150 !!! שירים.....איזה כיף...מרגישים אמריקה.... הנה עכשיו: BOSSA NOVA BABY
תהנו ליאור

beautiful rose

New member
הנה הקישור.

זה לא פייר שאפשר להאזין לרדיו הזה רק 3 ימים ללא תשלום..

ליאור../images/Emo88.gif לא ידעת????

באפריל 2004, לציון 50 שנה לצאת השיר THAT'S ALL RIGHT הפעילו ישירות מגרייסלנד שבוע שלם ערוץ רדיו ברדיו סיריוס רק אלביס. אחרי השבוע המוצלח הזה בגרייסלנד אימצו את הרעיון והתחנה ממשיכה מאז לשדר את הערוץ הזה 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע כרדיו אלביס. באפריל 2004 סיפרתי לפורום על התחנה הזאת. יש אפשרות לקנות אנטנה כדי לקלוט את הערוץ הזה כל הזמן ולא רק שלושת ימי הניסיון בחינם. אבל רק למי שיש כרטיס אשראי

אה כנראה ששכחתי בכל אופן.....

זה משהו!!!
מה זאת אומרת רק למי שיש כ.אשראי ...אני לא יכול להשיג אנטנה במזומן? את שומעת את התחנה?

אני כבר לא יכולה לשמוע את התחנה

נתתי כבר את כל האימייילים שלי כדי לקבל כל פעם 3 ימים חינם
אני צריכה לפתוח חשבונות חדשים עכשיו.

למעלה