הידעתם כי יש פורום מתאבדים? מגיעים לשם רק מי שלא הצליח לו? לי-אור אבודה
ל לי-אור. New member 22/5/02 #1 הידעתם כי יש פורום מתאבדים? מגיעים לשם רק מי שלא הצליח לו? לי-אור אבודה
ז זיוי בת New member 22/5/02 #4 יש לומר: עבר. היסטוריה. ולשאהיד הבא בבקשה. זיוי [יום יום אני מאבדת שאהיד יפה ברחוב]
מ מאיר רמז דק New member 22/5/02 #5 השאהיד שלי, הוא השאהיד שלי... כשאני יוצא לשוק בצעד לא בטוח, חגורה עוטפת את כולי.... (להקת שאהידי פיקוד מרכז) הבטחתם יונה נבלות, מה קיבלנו? אוסבוקו. יוחזר מיפגש הטייסים לאלתר.
השאהיד שלי, הוא השאהיד שלי... כשאני יוצא לשוק בצעד לא בטוח, חגורה עוטפת את כולי.... (להקת שאהידי פיקוד מרכז) הבטחתם יונה נבלות, מה קיבלנו? אוסבוקו. יוחזר מיפגש הטייסים לאלתר.
מ מאיר רמז דק New member 22/5/02 #7 זה לא יהלום. זו חתיכת זכוכית שבורה שנשארה תקועה להם כשהם ניסו לפתוח בקבוק קולה עם הזיין. עלק טייסים...
זה לא יהלום. זו חתיכת זכוכית שבורה שנשארה תקועה להם כשהם ניסו לפתוח בקבוק קולה עם הזיין. עלק טייסים...
מ מאיר פינות אפלות New member 22/5/02 #8 בקבוק קולה לא פותחים עם הזין. מכניסים לתחת ומסובבים נגד כיוון השעון.
מ מאיר פינות אפלות New member 22/5/02 #12 שעון חול נועד לבקבוקי שוופס. חל איסור להשתמש בהם על בקבוקי קולה.