הידור תוכנית Java

filesite

New member
הידור תוכנית Java

היי.. אני חדש בפורום! אני לומד Java ואין לי מושג מה לעשות עם התוכניות שאני כותב!!! אני רוצה לעשות תוכנה שתפעל במחשב אישי של כל אדם ( Pentium,Windows )! איך אני עושה את זה?? בתודה רבה מראש, אלעד נ.

melatonin

New member
מה לא ברור לך?

באיזה סביבת פיתוח אתה משתמש? כתבת קוד ואתה לא יודע איך לקמפל אותו? קימפלת ואתה לא יודע איך להריץ? נסה לפרט יותר

filesite

New member
אם..

אני די חדש ב Java.. שאתה אומר 'סביבת פיתוח' אתה מתכוון לתוכנה שאני עובד איתה? ( זה משהו של Eclipse ) ו.. למה אני יכול להדר את זה?? ( אני יכול ל- EXE? ) תודה רבה מראש, אלעד נ.

EndersG

New member
כמה תשובות:

1. אם אתה מעוניין להריץ תוכניות java, עליך להריץ JVN (מכונת ג'אווה וירטואלית) 2. אני מניח שהתקנת SDK - אם אתה מריץ eclipse זה סביר להניח. הeclise מתרגם ישירות את מה שכתבת לקוד שJVM יודעת לקרוא. עכאם אין הערות אתה אמור להריץ בקלות. בכל זאת שווה לדעת איך לעשות זאת משורת פקודה: אם אתה בחלונות הפעל cmd (חלון של "DOS") ואם אתה בלינוקס פשוט תריץ בטרמינל ואז בכדי "להדר" :
javac file1.java file2.java .....fileN.java​
תקבל כתוצר את הclassים אם הקובץ הראש שלך הוא file1.java בכדי להריץ:
java file1​

filesite

New member
תודה!.. אבל

אני לא יכול להמיר אותו לקובץ אחר שאני אוכל להפעיל ממחשבים אחרים? ( כמו EXE?? )

melatonin

New member
המטרה של ג'אווה

היא לא להיות מקומפלת לשפת מכונה, כי אז אתה מאבד את היכולת להריץ אותה בכל ארכיטקטורה (שזו דרישה שאתה ביקשת). מה שאתה צריך זה שיהיה מותקן JRE במחשב שבו שאתה רוצה להריץ (ולרוב זה מותקן, בשביל כל מיני פלאגאינים לדפדפן או תוכנות קיימות שכתובות ב ג'אווה) ולעשות את מה שייעצו לך מקודם (java file1)

koler

New member
אפשרי שג'אווה תהיה מקומפלת..

אחי אני יודע מה אתה רוצה ליצורר. אתה רוצה ליצור תוכנית שיתוף קבצים בג'אווה. אין לי בעיה עם זה. רק לפי איך שאני מכיר אותך (ואני מכיר אותך mrvb) יהיה לך קשה אז דבר איתי בפרטי ואני יגלה לך מי אני טוב לעינין: http://www.developers.org.il/Java/java-compilers.asp אלו מהדרים שעולים כסף..

למעלה