הידוע לכם...

yakul

New member
הידוע לכם...

שהחיפושית היא רכב שהוזמנה ע"י היטלר ויכול להיות שהוא גם היה שותף בעיצובה. עדיף סובארו ישנה, היא גם זולה ומחזיקה מעמד כמאט כמו חיפושית.

kobix1

New member
הידעת ש..

כמעט רושמים עם ע ולא כמאט יא מוח אפרסמון! עכשיו לך תעשה סיבוב עם האוטו של אבאשך שהומצא ע"י קרוב משפחה של קוזואקמוטו..

balkanyi

New member
היטלר זה לא ההוא מה...יא אללה איך

יכולנו לעשות דבר כזה להלל ולשבח רכב שהיטלר אחראי על הפיתוח שלו איזה טמבלים אנחנו אולי נעבור לדלתה הרומנים לא עשו לנו כלום תגיד חתיכת....מה זה משנה!!!!!!!!!!!!!!!

Morticia

New member
Outing Alert!!!

דרור רציתי רק להלשין על בלקני שפשוט לא לומד, ופרסם כאן שתי(!) תמונות של הבוקסר ללא אישורו. אם זכרוני אינו מטעה אותי זו עבירה על חוקי הפורומים של תפוז. תודה. מורטישיה.

balkanyi

New member
בואנה אישה זה הבן שלי ועד שהוא

לא מגיע לגיל 18 אני קובע לו ברור!!! עכשיו תחזרי למטבח אישה!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

© DrorZi

New member
לא ממש, אבל זה גן ../images/Emo32.gif עצבני...

ולמי שלא מכיר את מינוס, כדאי שיכיר.
דרור זי.

KiCKAs5

New member
משוויץ אה דרור ?

קאבאלללללללל
וחכה ! מזלך שאין לי כוח לרדת לצלם ב 2 בלילה את משפחת הג´נג´ים שמאכלסת לי את החצר !!! מזלך

chino

New member
סובארו....גם לה עבר נאצי!

מה מאפיין סובארו? אמינותו של מנוע הבוקסר שלה. סובארו רכשו את הזכויות ליצור מנוע זה מחברה בשם NSU שהיא חברת מכוניות גרמנית (היום כבר לא קיימת), חברת NSU פיתחה מנוע בוקסר מקורר מים על בסיס מנוע הבוקסר מקורר אויר של וולקסווגן. אז אל תחיה באשליות, אין היום מכונית ללא מקור גרמני, אחרי הכל, הם המציאו את מנוע השריפה הפנימית!

zxram

New member
תראה את זה

טוב שלא לקח את זה קשה אני בטוח ב 100% שאם היו מציעים לו פורש או מרצדס הוא היה לוקח .... אז למה לא חיפושית??? טוב שלא הציעו לנו לנסוע בדייהו במקום

gargamela

New member
וואו, תרגיע !

אני מבינה שהקטע ש´ך עם הקטילות רק התחיל במפגש ועכשיו הוא ממשיך ... ודרך אגב, אם היית רואה אותו כשהוא היה קטן, היית מבין ! זאת תמונה עדכנית להיום (4 שנים של שיזוף) !

למעלה