הידד לעמליה עמית

הידד לעמליה עמית

היום נסעתי עם עמליה עמית לכיוון ירושלים כדי לדפוק על דלתות משרד החינוך ולבקש את שעות השילוב המגיעות לנו. אני רק אזכיר שקיבלנו 8 ובית הספר לא מוכן להחזיק את גיא ללא חונך צמוד. בינתיים אני ואביו של גיא חונכים אותו בבית הספר ומפסידים עבודה כמובן. בדרכנו מחוץ לת"א קיבלתי טלפון שאושרו לנו 24 שעות בגלל הרבה לחצים שהפעלתי ובזכות עו"ד אמיר ברק ובזכות עמליה שהחדירה בי את חוש הלוחמה וכמובן שעצם הימצאותה ברכב הביאה את ההשראה לקדוש ברוך הוא להביא לנו את שיחת הטלפון הנפלאה הזו. תודה לך עמליה. כמובן שלא נקבל רטרואקטיבית על הזמן בו אנחנו חנכנו את גיא כי הרי אנחנו הוריו והרי טבעי הדבר שהורים יוותרו על עבודה למען בנם האומלל בעל הצרכים המיוחדים...נו מילא... ניצחון!!

הידד ללוחמים! אין ברירה אלא להילחם-

אבל אז, גם מנצחים. עלינו, ההורים, לא לוותר למשרד החינוך. אנחנו לא מבקשים טובות הנאה. אנחנו דורשים שימומש חוק השילוב. זה הכול: לא פחות ולא יותר. בהצלחה לכולנו!

הדה, אני רק הבאתי את ההשראה,

אבל אפילו לא הספקנו להתקרב מספיק בשביל לדבר איתם. מי שעשה את העבודה לדעתי זה עו"ד אמיר ברק וכמובן האסרטיביות שלך שלא יודעת גבולות. אז מגיע לך באמת כל הכבוד ואני יודעת שאת מאושרת וגם אני. אז קצת לספר על הילד של הדס, אם מישהו מתלהב מדניאל, חכו...חכו... שתראו את הילד של הדס, מדהים...ילד מושקע וחכם בצורה יוצאת דופן, לדעתי מחונן. ואפילו שמח על פידידיותו. ילד שמדבר על כך באופן חופשי וניראה לי שאם כל הקשיים הוא מאושר. ואני יודעת למה.

vered73

New member
עמליה, את מהווה השראה גם לפוסט

שלי בנושא חברת הביטוח. נראה לי שאני הולכת לשכור יחצן שתמליצי לי עליו(...) וגם לצלם את ספר הטלפונים שלך כי יש שם כמה עיתונאים שיעזרו לי לעשות את העבודה כהלכה.

גאמי

New member
עמליה והדס כל הכבוד לכן!

לצערי הניצחון הוא במערכה אחת, הדרך ארוכה אך עם רוח לחימה שכזו מי יכול לכן. המון בהצלחה לצערי הרב כל שנה אנו נאלצים להלחם את המלחמה הזו מחדש כאילו שבשנה אחת יש סיכוי שהילד כבר מעביר שיעורים פרטיים לחבריו מפאת התקדמותו

למעלה