הידד לביפ

taz512

New member
הידד לביפ

אחרי לחץ היום שודר אירושוט, ורואים שזאת הייתה החלטה של הרגע האחרון (אפילו לא החליפו את התקציר) והכל בזכות המכתבים שנשלחו אליהם. כמובן שפרק מדהים והיה נחמד לראות אותו שוב, וכל הכבוד לביפ על ההחלטה וההתחשבות במעריצים. ציטוט שעשה את הפרק. ג´יילס: אני שמח שהתגברת על החוויה הטלפטית שלך, אולי אימון? באפי: כן בטח, אחרי בית ספר, כמובן עם לא תהיה עסוק מידי בלעשות סקס עם אמא שלי! ג´יילס נכנס בעץ!!! בהחלט הקטע של הפרק. טאז, השד והברכות

Buffybot

New member
מכיוון שזו פעם ראשונה

שראיתי את הפרק, since כשהיה לא היה לי סטאר וורלד, התרשמתי נורא ממנו. כל כך מצחיק כל כך יפה. היה פשוט כיף לראות אותו! יפה מצד ביפ להקשיב. אם זה היה בקשת הם לא היו מקשיבים. עכשיו יהיה לי סדר בקלטות. כיפאק היי לביפ!

bigbadjoe

New member
גל-מוח ?

שמתי לב גם שהם קצת חיפפו בתרגום... אומנם הם אף פעם לא ממש אבן-שושן אבל הפעם היו די הרבה טעויות ודברים מעצבנים שאני לא זוכר כרגע אבל אני זוכר שהיו. בכל אופן פרק ממש טוב (גם אני ראיתי פעם ראשונה, לא יודע למה לא ראיתי עד היום). מה שכן, שאלה לי לפורום, מי פה לא חשב לעצמו פעם אחת לפחות כמה כיף יהיה לחסל קצת אנשים בבי"ס? (כן, לשאלתכם הבאה, אני על סרוקסט...)

Darth Rosenberg

New member
התרגום...

אז ככה. התרגום המחופף לא קשור לעובדה שהם החליטו להקדים את השידור. התרגום נעשה זמן מה לפני - לא מחכים לרגע האחרון, ו"גל מוח" זה התרגום שהיינו מקבלים גם אם הוא היה משודר בסוף עונה 3... במקרה עבדתי בחברת "אות" עד לא מזמן, ולכן אני משתדל לשים לב לפאשלות שהם עושים, וברוך השם יש להם - החל מטעויות זכר/נקבה/דובר ועד טעויות משמעות ממש... אם עדיין הייתי עובד שם (ואם היו נותנים לי לעשות את באפי) זה היה נראה אחרת. רואים שגם למתרגמים, גם למגיהים וגם למחדירים אין שום זיקה לנושא... חבל.

ANGEL N

New member
ביפ שייכת לקשת, כאילו ואווו

אנשים "ביפ" שייכת לשידורי קשת זו חברת הבת שלה. הקטע הוא שעל קשת כערוץ ארצי, יש הרבה יותר לחצים מאשר על "ביפ", שזה ערוץ מוזמן שמשלמים עליו, אז ת´כלס הוא יכול לשדר מה שבו. ואם כבר מדברים על שידורי קשת אז שתדעו שאני התאכזבתי מהם מאוד מזה שהם לא המשיכו לשדר את באפי בערוץ 2. בהתחלה היינו הרבה לפני סטאר וורלד מבחינת הפרקים, ועכשיו ביפ הרבה אחרי. בכל מקרה שלחתי להם מיילים לגבי זה, אבל אני לא בטוח שהם קיבלו. ודרך אגב זו לא הסדרה הראשונה שהם פתאום מפסיקים לשדר באמצע. פשוט חוצפה מצדם. ועוד משהוא אם הייתם רציניים הייתם מפעילים לחץ על ביפ וגורמים להם לשדר את "אנג´ל"- על זה אני עוד אשלח מייל מיוחד!

Ronron21

New member
איזה פרק יפה!!!!

בהתחלה לא כל כך זיהיתי שזה באמת הפרק הזה (איך הם תרגמו את זה? גל מוח?!)ת ואז כשהבנתי שזה זה כל כך שמחתי!!!! האמת היא שחלק מהקטעים היו לי מוכרים כי כנראה ראיתי חלק מהפרק בסטאר, אבל בכל מקרה הרגשתי כאילו זה פרק שעדיין לא ראיתי... כי בעצם זה די נכון... אהבתי אהבתי אהבתי!!!.... אהבתי את הקטע שבאפי מגלה מה באמת קרה בין ג´יילס לג´ויס
וכשהיא ניסתה לקרוא את המחשבות של אנגל, ולא הצליחה ושהוא ידע מה היא מנסה לעשות....
(למי שלא ראה את העונה הרביעית) אה, ותגידו, הקטע שוילו חוקרת את ג´ונתן ואומרת שכל אחד היה רוצה להיות מפורסם, בעל כוח, השפעה וכו´ זה לא רמז במקרה למה שיהיה?

ד י י ז י

New member
נכון!!

אני אוהבת את כל היציאות שלו ("i´m oddly full today"). גם הפרק היה מאוד יפה!! בכלל , כל העונה הזאת היו פרקים מאוד יפים!!

Schnickelfritz

New member
אהבתי את

כל המחשבות של זאנדר: What am I gonna do? I think about sex all the time! Sex! Help! 4 times 5 is thirty. 5 times 6 is 32. Naked girls. Naked Women! Naked Buffy! Oh stop me! ואת המחשבות של ווסלי על קורדיליה
Look at Cordelia. No! Don´t look at Cordelia! She´s a student! Oh I am a bad man. I´m a bad, bad man!" Buffy gazes intently at him. "WESLEY "Excuse me.

buffstar

New member
כן פרק ע-נ-ק!

אני אהבתי גם את הקטע שקוריליה אומרת את מה שהיא חושבת, וחושבת את מה שהיא אומרת... וגם כל הקטע שבאפי התעללה בתלמידה השנייה כשהיא קראה לה את המחשבות... למה למה היום התקלקל לי הווידאו!?
מישהו מבין בזה?!

mscooter

New member
כשג´יילס התנגש בעץ לא הפסקתי לצחוק

חצי שעה ! זה היה קטע גדול ! וד"א... "גל מוח"? LAME...

WacKy WitCh

New member
פרק ענק!!!../images/Emo6.gif

אני מאוד אהבתי את הסוף שג´יילס נתקע בעץ, קטע פשוט קורע!!! ובאמת המחשבה של זאנדר על סקס והמחשבה של ווסלי ואוז... ממש מצחיק! ממש אהבתי את הפרק הזה... איך אמא שלה נלחצה כאשר טיפלה בה...
נ.ב החפלתי שם... מקודם הוא היה drunk cupid...

למעלה