היגוי הפוך

pussycat*

New member
קראתי את זה כבר, כרובי הפנה

אותי אבל אין כמו מראה עיניים...התמונות שם לא ממש מספיקות להחליט והאמת אני צריכה לקרא את זה עוד פעם קריאה קצת יותר מעמיקה...(ובסוף אני בטח אקנה GS כמו שהרוב צופים...)

mitke

New member
קודם כל על לא דבר, אבל התודה

מגיעה לתמיר. שנית, הפתרון הכי טוב בשבילך הוא להגיע למפגש בימי חמישי ולשטוף את העיניים (אם אפשר לקרוא לזה ככה לגבי אופנועי 500) אני רוכב על GPZ ומצטרף בערך ל97.352% באשר לחוסר התאמתו לרוכבים מתחילים, למרות שאני התחלתי עליו. הוא לא משדר ביטחון, לא כמו חבריו לקטגוריה. אמנם הוא נראה יותר ספורטיבי, אבל שהמראה לא יטעה אותך. זה לא שאי אפשר להשכיב איתו עד האוזניים ולשפר את טכניקת הרכיבה על גביו, פשוט נראה לי שצריך לעבוד יותר קשה בשביל זה עקב חוסר אינפורמציה שהוא מעביר לרוכב. רק שבוע שעבר באמצע פניה הקדמי החליק לי out of the blue בלי שום התראה מוקדמת. אני יודע שכל זה לא מדבר אליך כרגע, גם אלי זה לא דיבר ובגלל זה קניתי את הGPZ. אני לא מצטער על כך, אבל זה לא אומר שאין דברים יותר טובים. ועוד נקודה, שולי סותרת את מה שאמרתי עד עכשיו. אופנוע קונים גם עם הלב. אם את לא אוהבת את האופנוע שאת קונה, זה לא שווה כלום. ואל תפלי בפח השדכנים: "את תילמדי לאהוב אותו עם הזמן..." אם זאת לא התאהבות, זה לא! mitke, ברגע של רומנטיקה בגרוש... המשך יום נעים.

הפוך או ישר - לתת לכוווולכם בראש

כולכם חארטה גדול ביז´ו לא מבין כמה אפשר לזיין שכל של יהודים הפוך, ישר ... ביז´ו מזמין את כולכם פחדנים ואוואנטות של רייסרים ל...... ש ט ח . בואו נראה אותכם שם ביז´ו יתן לכל אחד מכם בראש עוד לפני הדג יתחיל להשתין ביז´ו לא מבין איך כל כך הרבה רוח הצטבר כאן בצפיפות על הכביש. מוזמנים למקום איפה רק שם באמת אפשר להנות ו ב ג ד ו ל .!!!!!!! דסבידניה ביז´ו

ביזו..

עם כל הכבוד לכל הכיף שיש בשטח אתה מתבקש להמנע משימוש בשפה גסה בתוך הפורום וכלפי אופנוענים השותפים בפורום.. יש דברים שבהם השפה הנמוכה היא הגיונית ("אופנוע משהו בן -זונה!") ויש פעמים שהיא מיותרת.. ("כולכם חארטה!").. עד כמה שזכור לי , אופנוענים אמורים לחלוק אחווה מסוימת בלי קשר לאופנוע עליו הם רוכבים..אנא , למרות העצבנות היתירה המיוחסת לך , גלה מעט התחשבות בחברי הפורום , ובחר את מילותיך בייתר התחשבות.. בדיקה שערך לאחרונה stulgur (רוכב KTM) בפורום גילתה ששליש מחברי הפורום הם רוכבי שטח.. לא כולם פה הם עכברי אספלט.. ואגב , חשבת על זה שאולי - רק אולי! - יש משהו ברכיבת כביש שכ-ן מהנה ? אחרת , איך תוכל להסביר שאנשים כ-ן נהנים מזה ? (האם יכול להיות שלא כולם נחשפו אל "האמת" ולא נגלתה להם החוויה של רכיבת שטח?) למה אתם בכלל מייצרים מלחמות בין אופנועים מכלום ? לא יותר קל להתקיף רוכבי הארלי ?

אלדד א

New member
מי אחראי על ביזו......?

....למה הוא לא קשור???
קח אותו בקלות יא כרוב...הבנאדם נהנה...זה הקטע שלו...אתה יודע, כמו הילדים הקטנים שמקללים ואומרים "קקי" ואח"כ מתפקעים... יעבור לו לילד... (אולי אחרי שיוציא רשיון וירכב קצת....
)

כרוב מאמי

ביז´ו מקבל בפליאה את דבריך לא כוונתי היתה לפגוע ברגשותיו העדינות של איש וצר לי על נפשך השברירית ובעלת הנימוס האנגלי ביז´ו לא התחנך באוקספוד ביז´ו גדל בצ´כונה של כל הגרוזינישווילים (שחלקם עוד עושים ווילים) ביז´ו מדבר בשפה שהוא יודע וביז´ו מצטער בשבילך שהמילים שיוצאות לי מבין שיני הזהב שלי - לא מתאימות לך. ביז´ו מפרגן לכל הרוכבים באשר הם. ביז´ו מבטא דעתו במו שהוא מבין ואם עיגולד נפגעת - ביז´ו לא מתבייש להתנצל ובפומבי. כבוד גרוזיני לפני הכל מאמי ולבסוף כרוב, סע בכביש, גם ביז´ו צופה בקרבות של ביאג´י, קאפירוסי, רוסי, קריוואיה, והאמריקאי (הבן של) שכחתי שמו, ואפילו - ביז´ו העריץ ומעריץ עד היום את מבצעי המחץ של האחד והיחיד שמספרו היה 23 אם זכרוני הגרוזיני אינו מטעני, שמשום מה אימה שלו החליטה לקרוא לו "שוואנץ". נרגעת בני ? ולא, אני רוכב רק בשטח. ועל זה לא מתנצל גם אם תבקש. . ביז´ו ימשיך להתבטא בשפתו הדלילה והשכונתית. ביז´ו אינו נלחם חלילה בחרגולי הכביש. ביז´ו משתתף בצערם ומציע להם מזור. . סליחה מראש עבור כל פעם שביז´ו יביא לך את הסעיף. דסבידניה com.ביז´ו

EXC250 ל- R750

צודקת 34 הודתי מראש שזיכרון של ביז´ו בנושא קצרצר וכי את יודעת מהו המספר של המלך העולה של פיסגת הסופרקרוס העולמית ריקי קרמייקל ? (ובחרתי עבורך את תחום השטח הכי פופולארי). . ואם את זוכרת את שוואנץ כל כך טוב, זוכרת את העקיפה מסמרת השיער (אצל ביז´ו גם השערות בגב) נדמה לי על ווייני תוך בלימה איימתנית לפני סיבוב כשהאחורי שלו מתנופף באויר מצד לצד. האחד והיחיד. . בכל זאת מגיע לביז´ו (כחיית שטח סופנית) קרדיט על הידע המועט גם אם חלקי בתחום הסלול. דסוידניה ביז´ו

כרובי יקר

לאחיך שהושם כאן ב כ ו ת ר ת לפני דקה אין לך מה לומר : "יבוצע טיהור אתני באופנועי קאסטום"????????????? אני הוא זה שמילותיו פגעו??????? מוזר משהו.

ביזו יקר..

שלא כמוך , אני עשיתי שימוש בסמיילי - דבר שנועד להבהיר לקורא ההודעה הממוצע את הנוסח בו יש לקרוא את הדברים שנאמרו.. אם מצרפים סמיילי שמציין קריצה (כמו שעשיתי) הדבר מרמז על כך שהדברים נאמרו בצורה "לא ברצינות"..כידוע לך (או שלא) לא ניתן להבין מהמשפטים המילים בלבד המופיעות בהודעות הפורום את הטון בוא נאמרים הדברים או את ההרגשה שהכותב רוצה להעביר לקוראי הודעתו - סמיילים פותרים בדיוק את הבעיה הזו.. סמיילי קורץ , כמו זה שצירפתי , מעיד על ההומור שבדבריי..

JonnyBoy

New member
משום מה כשביז´ו מדבר...

הסמיילי מגיע אוטומטי, ולא סתם פיקציה של מחשב אלא סמיילי אורגינל
ביז´ו העם איתך!

R750-Girl

New member
מר בחור...

תזכיר לי להכיר לך את חבר שלי ביום חמישי הקרוב.. לא נראה לי שתרצה להתקיף אותו כל כך...
)

GPZiv

New member
מה?

את מגיעה בימי חמישי? למה לעולם לא ראיתי אותך? או שכן אבל לא שמתי לב...?

קבענו - יום חמישי (אני מעדיף שבת)

אלא אם לחבר שלך קוראים במקרה ניר שפיצר או שלום אוחיון - אני נעתר להזמנה, ו ב ג ד ו ל !!!!!!! com.ביז´ו

TShavit

New member
Oh, No! ../images/Emo12.gif ../images/Emo18.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo59.gif

fungas

New member
ביז´ו, אתה מלך העולם ../images/Emo47.gif

אתה בא לרייסים בכביש??? שגם אנחנו נוכל לקרוע לך את התחת????

פיטריה יקרה (fungas)

לפי שימך אתה נגוע במשהו... ובטח לא תתקן אותי בנושא רייסים, זה לקסיקון לא שלנו. זה היה - בגיל העשרה.... ואם חפצה נפשל לקרוע לי משהו....אני אזכיר לך שבעדה שלנו יש חברים והרבה... בטוח שבכביש תשאיר אותי מאחור. נקודה. אבל יקירי..... חיוך מאוזן לאוזן (השעירה של גרוזינישווילי) ננסך על שפתותי למראה החזיון בו אתה מנסה כוחך להתמודד מול כל זב חוטם מתקדם בשטח בסלעי אל מידיה. שם לא תישאר מאחור, אחי, שם יעלו על פניך מקבץ הבעות ייסורים ומבחר קללות שלא ידעת שקיימות בלקסיקון שלך, וכל זאת רק אחקי דקות ספרות אחי. תן, תן כבוד כראוי. ואיך אומר הקולרגול - "של נעליך...." com.ביז´ו

fungas

New member
אני עדיין...

חושב שאתה מלך למרות אי ההבנה בינינו לגבי נימת ההצעה שלי...פשוט ככה נשמעת שהזמנת את כולם לקבל בראש בשטח. אבל שיהיה, אני עדיין חושב ששטח זה מגניב (ואני משיל את נעליי), עדיין בטוח שתיפתח לי את ה... במסלול אנדורו(כמו גם כל רוכב DT זב חוטם) ו...אני עדיין נשאר בכביש.קח בחשבון שעצם ההשוואה בין שטח לכביש היא כמו לישאול "מה יותר טוב, תפוח או מספריים?" תמשיך לאכול אבק ואני אמשיך לכרסם גרגרי אספלט
העיקר להפציץ גז

למעלה