היגוי הפוך

GPZiv

New member
אז ככה

דיוורז´ן תוכלי לראות אצל גילי, GS עם בגדים ובלי תוכלי לראות בשפע וכמו כן את הבנדיט (לא בטוח לגבי ה- 400 אבל 1200 בטוח תראי).

GPZiv

New member
אולי ה- GPX

אבל הבנתי שדי ירדת ממנו. חוץ מזה, ישנם את הGSים עם פול פיירניג שנראים קצת יותר יפים מהGSים הערומים משהו...

ofnik

New member
טעות טעות טעות../images/Emo70.gif הפיירינג לא

ממש יפה ולא ממש פרקטי-תשאלי את בילבי-אבל אם המראה הספוטיבי ממש עקרוני בשבילך-אז אולי זה הפתרון--ויש אולי אפשרות נוספת קיים בחול פיירינג חלקי רק עליון ותחתון שנראה עוד יותר רייסי לדעתי זה נראה יותר טוב מה שיש בארץ זה רק הפיירינג המלא

tooli

New member
בוקר טוב עולם ../images/Emo6.gif

משהו דיבר פה על רוכב מאומן? איפה? כמה? טלפון?

tooli

New member
את לא עשית כלום! רק שאלת.... ../images/Emo46.gif ../images/Emo13.gif

GPZiv

New member
אל חשש

הנושא עלה פה כל כך הרבה פעמים והיו עליו כל כך הרבה דיונים כל פעם מחדש שאסף תיאר לעצמו ששוב המלחמה תתחדש. ממש כמו השאלה איזה אופנוע ראשון כדאי לקנות. אין לך מה להתרגש.

TheAsafs

New member
cat......

אין לי בעיה עם השאלה :_) רק שבפעם האחרונה שהיא עלתה הפורום נראה כמו סברה ושתילה ..... אבל חופשי
))

zataomm

New member
pussycat- היגוי הפוך

אני אנסה להסביר לך מה זה היגוי הפוך ולמה הוא הפוך אך בלי כל הבבל"ת הפיזיקלי (אם את בכל זאת מעוניינת בו תדפדפי קצת בין דפי הפורום). כשאת נוסעת ברכב ואת רוצה לפנות ימינה, לאן את מסובבת את ההגה? נכון, ימינה (תסלחי לי שאני עונה במקומך) ואז גלגלי הרכב הקדמיים מסתובבים ימינה והופ את פונה ימינה. עד כאן היגוי ישר. כשאת רוכבת על אופנוע ואת רוצה לפנות ימינה לאן את מסובבת את הכידון? ימינה? רוצה גלגל הצלה? חבר טלפוני? ובכן התשובה היא שלמעשה את מסובבת את הכידון שמאלה (ומכאן הביטוי: היגוי הפוך. הפוך ממה שאת מורגלת אליו), ע"י דחיפת צידו הימני של הכידון קדימה או משיכת צידו השמאלי אלייך (או שתי הפעולות יחדיו) והופ האופנוע נוטה על צד ימין ומבצע פניה ימינה.- עד כאן הטכניקה ומהות השם. תכל´ס בפניות (כמובן אם הטכניקה שלך טובה) כידון האופנוע נשאר מקביל לאופנוע (שניהם נמצאים בקו אחד). אומנם את סובבת את הכידון שמאלה אך למעשה הוא לא הסתובב אלא הפניית הכידון גרמה לאופנוע לנטות על צידו והכידון נשאר עומד על כנו- ישר כמו פלס. למה זה קורה? איך הכידון נשאר ישר? וכו´ וכו´ כל הפתרונות מצויים בין דפי הפורום ולמזלך לאחר ויכוח ארוך ועקוב מדם (וזו הסיבה שאנשים קפצו עלייך, פשוט הקרב היה מתיש ומשעמם עד מוות), הגיעו כולם למסקנה, נוסחא אחת. התשובה לעיל לא פותרת את עצמך מלהגיע למפגש.

TShavit

New member
אני מתאפק...

...אבל ממש מתאפק - ונמנע מלתקן אותך. רק אל תבלבל את הבחורה ותגיד לה שהפורום הגיע לסמקנה אחת או משהו כזה - אם כבר הפורום הגיע למסקנה כלשהי, זה בטח לא שהכידון נשאר ישר!

zataomm

New member
טל, תקן אותי בבקשה

אבל במייל. לא השתתפתי בכל הדיון אודות היגוי הפוך (תסלח לי אבל הוא היה טרחני ומשעמם ולאחר מספר הודעות החלטתי שמהדיון הזה לא תבוא התשועה לאיכות הרכיבה שלי), אבל אשמח לשמוע במה טעיתי. אז או שתשלח לי מייל בנידון או שתפנה אותי למסקנות הפורום. אך בבקשה בלי כל מיני נוסחאות מסובכות בפיזיקה למיניהן.

TShavit

New member
נו פרובלם...

וכך אעשה. אבל לידיעתך - מעולם, בשום ידיעה שלי כאן, לא הופיעה ולו נוסחה אחת...

איילR

New member
אוי ווי זמיר ../images/Emo6.gif הנה זה מתחיל

אני חושב שהנושא מוצה ...

zataomm

New member
אייל

קח אופטלגין, כוס מים, שאחטה מהסיגריה (לא אכפת לי מאיזה סוג) או כל דרך אחרת בה אתה נרגע, תקרא את ההודעה שלי (אם קראת אותה בכלל) ותבין שאין בכוונתי לעורר את השד מכלאו, גם אני סבלתי והתעניתי כשהדיון/הויכוח העקר הסתובב לו כאן בין דפי הפורום. נתתי הסבר פשוט וענייני, עם הפניה להיסטוריית הפורום במטרה לקבל הרחבות פיזיקליות, ביולוגיות, אסטרופיזקליות וכיו"ב. נ.ב. אם הדיון יתעורר מחדש אני מסיר כל אחריות.

איילR

New member
בן אדם קמת על צד שמאל?

זה יותר משעשע אותי מאשר מעצבן אותי הוויכוח האין סופי...

mitke

New member
פוסיקאט....

אם את עדיין לא מכירה את האופנועים השונים וצורתם והתאמתם לרוכבים מתחילים, תקראי את הסקירה של תמיר. היא תעזור לך. בהצלחה, בוקר טוב והמשך יום נעים.

למעלה