היגד יומי

hayapollak

New member
היגד יומי

אפשר לתלות על המקרר, להצמיד למראה, לתלות כתזכורת בחדר העבודה ואפילו כמדבקה בשירותים.... * זהה את ההבדלבין להיות בעל רכוש לבין לחיות את החיים. * מאת-פול ווילסון.

אוי אוי אוי..... כמה שאני צריכה את

חצי מהזמן רוצה למות. כי החיים קשים לי.... ומתי אני רוצה לחיות?

hayapollak

New member
בשקט כזה להצפין

משפט כזה כבד... רק עכשיו רואה, הגם שהוא לא מכוון דווקא לתגובה שלי - אני מודעת לכך, (יכולה להרגיש אם תגובתי רצויה או לא... ומתי) על כל פנים אגיב בקצרה - החיים קשים זו סיבה לרצות לעשות אותם קלים יותר. החיים קשים זו לא סיבה לרצות ב...

קטיפ

New member
../images/Emo47.gifחיה, אני מתרשמת שאת אחלה

אחלה בחיים....כמו שמך בעצם:)))) חיה במלוא החיות,ואני מרגישה שלמרות הכל, כל שעברת את אופטימית וחיה את הטוב ואם לא טוב....כמו שכתבת את עושה את זה טוב וקל. תודה על ההשראה...אני בחודשיים האחרונים גם עולה שוב על גל החשיבה החיובית....ושחשיבה מביאה למציאות וכו וכו.... הכל ידוע ונדוש כאילו לי, החוכמה היא ביישום היישום......כמו הרבה דברים בחיים... יש הבנה הפנמה והיישום..... המשיכי חיה. ושוב תודה }{}{}{}{}{}{}{

hayapollak

New member
כמעט ברגע האחרון

קופצת רק לאחל לכן היכרות נעימה ומפגש מהנה.

איזה הייגדים חכמים

מתחברת מאוד תודה חיה

המונשרי

New member
עוד הגד

" האדם נולד חופשי אך בכל מקום הוא כבול באזיקים". (ז'אן ז'אק רוסו ). "ושבו בנים לגבולם".

המונשרי

New member
צר לי שההגד אינו אופטימי, פשוט

החטיפה הורידה אותי אנרגטית אחרי תק' רגיעה קצרה נראה שה"ענינים" שוב מתחממים. נמאס כבר מהכל... מתי נזכה לחיות כאן כאחד האדם ( או כאחת האומות השלוות). נמאס מהלחץ ,מהמתח ומהדאגות. מה זו בקשה כל כך גדולה לקצת רגיעה? "שלח לי שקט בקופסא מארץ רחוקה". שקט , שקט נפשי - מיום הולדתי עד יום מותי"...

למעלה