היבטים מול בתים

איילתג1

New member
היבטים מול בתים

שלום יאיר מה דעתך על הקומפוזיט המצורף? ההיבטים לא משהו ?,,הרבה ריבועיים ואין קישור בין שמש לירח או בין מארס לונוס אבל מיקומי הכוכבים האישיים כמו שמש בבית 5 ונוס בבית 4 וירח בבית 7 הינם מיקומים מצויינים לזוגיות עד כמה שאני יודעת מה קובע יותר ? או איך המיקס ביניהם עובד במפה הזאת ולמה צריך לתת יותר מישקל? מה אתה חושב?

האמת? לא משהו לכתוב עליו הביתה..

ראשית, נתחיל בונוס שציינת. היא שליטת האופק ונמצאת בבית 4. על פניו ככה ככה, אבל ונוס יוצרת זוית פעולה קשה לסטורן, וגם היא עצמה נמצאת בגדי: לא מקום נחמד להיות בו, אם את הדמות הנשית בקשר. הלאה: השמש אמנם כשלעצמה במקום לא רע, אבל היא עצמה בדלי, מקום קצת מרוחק עבור בית רגשי, יוצרת זוית של 150 ממש מדויקת עם פלוטו שבבית 12, מיקום לא מוצלח במיוחד: מאבקי כוח שבאים משומקום, קושי לבטא רגשות שליליים עד שמגיעה התפרצות, עוינות מצטברת - לא נחמד. הירח במזל טלה בבית 7 - לא הכי, כי הוא מביא איתו אוירה צעירה וקצת ילדותית לקשר, אבל זוית העימות עם יופיטר לא רעה להתפתחות אישית. אבל מרס שליט הטלה יוצר זוית ממש לא קלה לירח, מה שאומר שאם את הצלע הנשית את מאוד פגועה כאן, וגם זוית מעט מרוחקת אך עדיין פוגעת לאורנוס, שמעידה על היעדר מסויים דווקא כשזקוקים לו, או התקפי כעס לא צפויים. הסקווירים האלה משמעותיים במיוחד, הרבה יותר ממיקום הכוכבים. תארי לך בן אדם נחמד נמצא בבית נחמד, אבל.. המדרגות עולות באש, או שאין גישה לקומת הקרקע, או שכל הזמן רבים מאחוריו: יש פוטנציאל, אבל הצירוף של שניכם נוגע בנקודות תורפה רבות מכדי שהקשר הזה יוכל לנוע באופן חופשי בלי לדעת בכמה וכמה נקודות חיכוך לא קלות בו זמנית, והוא פחות סימפטי לדמות הנשית בקשר, שנראה משום מה שהיא ממש מנסה להתעלם מהדברים הקשים ולהתמקד בטובים, אבל, יו נואו... מצד שני, אני רק אסטרולוג, ולחיים יש את הכוח שלהם, בעיקר עם מישהו לא מוותר למרות פגיעות היתר. במלים אחרות - תלוי בכם. בהצלחה, בכל מקרה!

איילתג1

New member
האמת? זה לא עד כדי כך נורא../images/Emo8.gif

הוא איש טוב ומקסים עם נשמה טובה ונכון ,,אנחנו עולים על טורים במהירות שיא ,,גם בגללי ולא רק בגללו אבל יש משיכה ויש דעות משותפות וחוש הומור מפותח שלו ותקשורת לא רעה כשאנחנו רגועים,,אולי בכל זאת צריך מיקס שלם של הסינסטרי בנוסף ומפות אישיות בשביל באמת להתייחס לקומפוזיט הזה בכל מקרה תודה על הניתוח המעמיק יחסית וההתייחסות הרצינית שלך,,,ננסה לחשוב על זה וללמוד מזה:)

מקוה שעזרתי..

מה שאני חושב כאסטרולוג (ושוב, זה רק אני ורק דעתי) שאת עושה הקלות משמעותיות כאן ואולי גם קצת מבטלת דברים שחשובים לך, בגלל מעורבות רגשית שאולי לא ממש מקדמת אותך לטווח ארוך. כשאתם רגועים זה נפלא, הבעייה היא שבסיס הקשר מתוח מלכתחילה, ויש כאן לא מעט עבודה לעשות, עם הרבה מודעות. אם זה הכוון - ברכותי. אם לא, שווה לשקול. אבל כמובן, זו רק דעתי, ורק כי שאלת..
(אגב, הנקודה היא לא אם הוא טוב ומקסים, הנקודה היא מה עובד ביניכם ואיך). ושוב אגב - כמה זמן אתם יחד, אם אפשר לשאול?

איילתג1

New member
לשאלתך..אנחנו "שיכון ותיקים"...

נמצאים זמן רב יחד,,, וחוץ מזה לא התייחסת להיבטים שאני מבינה שהם חיוביים של ונוס עם פלוטו ונפטון (רגש/משיכה) של ירח במולות לעולה ושל שמש עם מרקורי למשל,,,התייחסת יותר לשליליים..מדוע? האם יש להם מישקל רב יותר?,,סקרנית לדעת ולמה אתה חושב שאני מבטלת את עצמי ומוותרת תמיד,,אם לזה התכוונת?? יש לו ירח בדגים עם היבטים חיוביים במפה,,ואכן הוא מאד דאגן מאד מגונן ואיכפתי..לעיתים אף מידי... לעיתים יש גם מן סוג של חילופי תפקידים כשהוא מתוח אני מרגיעה כשאני מתוחה הוא מפיג בהומור אמנם זה קשר עם קצת "אקשן" מה שנקרא,,לא משעמם שאולי מונע כניסה לשיגרה?!

הסיבה היא פשוטה

ההיבטים האקטיביים פועלים כל הזמן, ואילו ההרמוניים רק לפי בחירה ולפי השקעה. לגבי השאר - שמח בשבילכם..
המפה היא לא הכל, את יודעת, ויש גם את הבחירה שלנו מה לחוות ממנה, ובעיקר איך. שימשיך לכם כך!

or311

New member
יאיר- נא הבהרה, ברשותך

בניתוח הקצר שלך -הזכרת גם את ונוס וגם את הירח כמייצגות כביכול את הצד הנשי, האם זה נכון ?

למעלה