היא.

נקיטה...

New member
היא.

נשימה מתחברת אל שלי ריחות של אהבה קרובים רגעים שכאלה שאני נוצרת בתוכי רגעים של נצחונות פרטיים בהם אני מודה ליושב במרומים על כל מה שיש לי יד מתחברת אל שלי מבט מלא מתוך עיניים חומות קטנות מביטות בעיניי שלי שמוצפות אהבה אין כץ גוף שנכנס אל תוך תוכי ועוטף כל נים כל פסיעה חטופה בליבי חום שמתחבר לנשמה חיבוק של ילדה חיבוק של הבת שלי חיבוק של אהבה חוזרת מהעבודה היא רגע אחד לפני שהולכת אל אביה מתגנבת ברוך אל תוכי ובנשימה אחת מטעינה בי כוחות נותת בי חיים ואהבה מלטפת את לחייה והיא בקול קטן במיוחד אומרת לי...אוהבת אותך אמא. ואני... מאושרת.

d a n i e l s 5

New member
את.....

משהו ! זהבה בן היתה שרה לך לסיום...... "אין אהבה בעולם, כמו אהבה של אמא " אני אומרת. ריגשתן את והבת שלך.

נקיטה...

New member
השיר הזה...

תמיד אבל תמיד גורם לה לבכות. זה מצחיק אותי ... אני יכולה אפילו רק לזמזם אותו...והיא ישר...בוכה...

Den3

New member
הזכרת לי...

תגובה שכתבתי היום למישהי שכתבה משהו על הירח המלא והמדהים שיש היום, ואת הזכרת לי את התגובה עם הקשר היפה הזה שלכן... אמא ובת והרבה אהבה... היום שמתי את הבן הגדול שלי (בן 6) בחוג ונשארתי עם הקטנה (בת 3) לחכות לו בחוץ. יצאנו לחצר של המתנ"ס וראינו את הירח המדהים המלא הזה, בשעות המוקדמות האלה הירח עוד נמוך וגדול, מאד גדול, הירח, אני והיא, הירח, אבא ובת, והיא עם הבלונד שלה והחיוך המקסים, שכובשת אותי כל פעם מחדש כאילו לא היה אתמול, מתעקשת איתי שהירח הוא כמו הראש של סבא שוקי... ואח"כ שואלת אותי איך מגיעים אליו... אל הירח... עניתי לה בחיוך שהיא עוד תגיע... "אני מאמין" אמרתי לה... שהיא עוד תיגע בו... זו היתה חצי שעה קסומה איתה בחוץ, הירח, אני והיא, ואני חוזר הביתה וקורא את מה שכתבת על הירח הזה וחושב לי... כמה הירח הזה מסמל לכל אחד מאיתנו, כמה זיכרונות יש לכל אחד ואחד מאיתנו עם הירח הזה המלא... ואפילו לילדה קטנה בת 3 יש כבר זיכרון ממנו, אני בטוח...

N D R

New member
לא יודע למה ואולי בעצם כן יודע

מה שכתבת ישר הציף בי רגשות לסביבה שלי. והרי אצלי, רגשות מתערבבים בשירים ושירים ברגשות. לי זה הזכיר שיר שאבא ובת שרים יחד. אבא או אמא, בן או בת - העיקר המילים. תן לי יד (גרסת האבא והבת)

נקיטה...

New member
רגשות מתערבבים בשירים.

כי הרי...המילים שנכתבים על הדף צרופי מילים שהופכים לשיר יוצאים מהראש של מישהוא שמערבב בתוכו את מה שהוא מרגיש והופך ל...שיר...סיפור... תחושות.

החתולית

New member
אחחחחחח.....

דמייני את הפרצופים שאני עושה עכשיו. מחרתיים אני דורשת שיחזור

למעלה