כמעט מאולפת
New member
היא.........
עוצמת עיניים ונזכרת בה. כל כך יפה. שיערה השחור משחור גולש על כתפיה ומלטף אותן. עיני השקד הבולעות את העולם בנגיסות ענק. עור המוקה, החלק, הקטיפתי. כולה קימורים, נשיות, ומצד שני כל כך חזקה, ויודעת, ומכוונת. והטקס הזה שלה שסיגלה לעצמה לאחרונה. ניגשת אליי, מסירה את בגדיי לאט לאט ומשכיבה אותי על מיטתה. טובלת אצבע בצבע הגוף הצהוב ובמשיכת יד הופכת את שדיי לשמש מחייכת.
שולחת את האצבע הצהובה צהובה שלה אל פי ונותנת לי לנקותה. טעם לימונדה מתפשט בפי. טובלת ידה בכחול, בסגול, באדום....... ופרפר מרהיב צומח מתוך בטני, סביב טבורי, שולח כנפיים אל מותניי. אני מתפתלת תחת מגע ידיה והיא מבקשת: אל תזוזי, אל תפריעי לי לקשט אותך יפה שלי. מפשקת את רגליי ועל פנים הירכיים זוחלים כעבור דקה זוג זחלים ירוקים, פעורי עיניים, בוהים היישר אל הדגדגן שלי, הרטוב, המצפה. היא נעמדת לצד המיטה ומביטה בי מחוייכת. אוחזת ידי בידה ומובילה אותי אל המראה. נעמדת מאחוריי, מצמידה בטנה לגבי, פורשת את ידיי לצדדים ואומרת: תראי כמה שאת יפה. אני כל כך אוהבת אותה ברגעים האלה, ודמעות של אושר זולגות מעיניי. היא מסובבת אותי אליה ומעבירה לשון על המלוח הזה. מצמידה פיה אל פי ומנשקת אותי ארוכות. דוחפת אותי בעדינות אל מיטתה ומסמנת לי להשכב על הגב. גופה מחליק על גופי, שדיה נלחצים לשלי ועוד נשיקה. אוהבת כזאת. מיציי נוטפים אל בין רגליה והיא מתנתקת ממני, יורדת לאורכי ומעבירה לשון על הציורים מעשה ידיה. כשהיא בירכיים אני כמעט מאבדת שליטה, אבל יודעת שחייבת להתאפק עוד קצת. לשונה עוברת מרגל לרגל, מדלגת במכוון על הדגדגן הזועק שלי. ולאחר דקות ארוכות שנראות כנצח היא מתרצה, מוצצת אותי לתוכה ומחדירה שתי אצבעות עמוק לתוכי. מקפלת אותן בתנועת "בואי אליי" ובאופן בלתי רצוני לחלוטין ישבני מתרומם אל על,מבקשת עוד. שיניה נסגרות לי על הדגדגן בחוזקה, אצבעותיה לא חדלות לרגע ממעשיהן ובירכיי נצמדות אל צידי ראשה. אני מתכווצת סביבה, שוב ושוב, שואבת אותה אל תוך האורגזמה שלי. היא מרימה את פניה אליי, מחייכת ושואלת: מה בא לך עכשיו אהובה שלי? היא קיימת, היא רוצה אותי, אני כמעט רק שלה. ובפנטזיות שלי אני קמה, מפנה את גבי לחיי הנוכחיים והולכת איתה לאן שתוביל אותי, לתמיד. בפנטזיות שלי אני אוזרת אומץ ומפנה עורף לעולם שבניתי לעצמי עד היום. במציאות, אוהבת אותה כל כך, הסקס הכי טוב שהיה לי אי פעם.
עוצמת עיניים ונזכרת בה. כל כך יפה. שיערה השחור משחור גולש על כתפיה ומלטף אותן. עיני השקד הבולעות את העולם בנגיסות ענק. עור המוקה, החלק, הקטיפתי. כולה קימורים, נשיות, ומצד שני כל כך חזקה, ויודעת, ומכוונת. והטקס הזה שלה שסיגלה לעצמה לאחרונה. ניגשת אליי, מסירה את בגדיי לאט לאט ומשכיבה אותי על מיטתה. טובלת אצבע בצבע הגוף הצהוב ובמשיכת יד הופכת את שדיי לשמש מחייכת.