היא .....

היא .....

למה תמיד כשמתחיל להחשיך הי ננעלת? למה נסגרת היא בשוך היום, עם תחילת צינת הערב? ואני, כולי דרוך ומוכן לקראת אהבתה. אהבה שבוששה. בבוקר, זרקה היא לעברי, בבוקר אהובי אהיה ערנית לקראתך. ואני, גומא רוק מחיכי באכזבה ונותן לשתיקה ארוכה למלא את הערב. היא עולה על יצועה /יצוענו לבדה, מתכרבלת בפוך ונעלמת לה אל תוך חלומה. אצלי הראש מתמלא ומתרוקן במהירויות לא חוקיות בכלל! להמתין לבוקר? להפתיע אותה בשינה? ואולי לעזוב ענין ולהנות לבד??

טאKילה

New member
אתה...../images/Emo142.gif

ואולי כשמחשיך אני כאילו נסגרת מחכה שתפתח את הדלת ואולי עם צינת הערב מחכה דרוכה לאהבה כשבוששת לבוא התכרבלתי בפוך נעלמת אל חלומי אולי תפתיע בשנתי מחכה לבוקר שיאיר בוא קח אותי בתשוקה. אל תהיה לבד אתה ואני יחד תשוקה ואהבה צרופה..

לו רק היית שם בשבילי טקילה יקירתי

לו רק בפוך המתנת לבואי יפתי, לו יכולתי את חום גופך לחוש בין הסדינים, לו פקחת את ריסייך היפים לקראתי ועינייך בצפיה לבואי. כי אז היינו כחיבור לוהט מתגלגלים לנו, נוגעים בבשר גופנו זה בזו, ויוצאים להפלגת חיינו במים סוערים.

טאKילה

New member
גלים גלים...../images/Emo142.gif

מניחה את ראשי על הכר כאילו היה על כתפיך תוהה ממראה העינים אני רוצה לשכב עליך מתחתי תזרום כמו מים דבר מתוך השורשים דבר בקול מתכתי דבר ברוך מלטף קולך נח על תשוקתי מחריש באזני מסחרר את ליבי האויר שר לנו ומעליך אתנועע לגבהים רק המחשבה והשקיקה אליך רוטטת גלים גלים בים של מערבולת החושים.

למתנועעת בגבהים

אמנם האויר שר לנו, כל גופך מתוח, את יושבת מעל, ידי פורעות בשערך הרך, ראשך משוך לאחור. אנחנו מחוברים באיזור אהבתנו בלחלוחית תשוקתנו, מושכים את הרגע עדי נצח. גופך בוהק באגלי זיעה דקיקה באור אחרון המבצבץ מבעד לתריס, עוד עליה ועוד נחיתה על אגני התומך את נערתי שמעלי, אצבעותינו נכרכות בסירוג, אחיזתי תומכת בגופך המתרומם ונוחת חליפות, ריח שיכר מוכר ממלא את החדר הסגור, ריח של אהבה ותשוקה. גופך מכיל את גבריותי עד תומה בכל חדירה מחודשת ואת נאנקת חרישית... א ה ו ב י ... או אהובתי אני עונה , כולי בשחקים. את "נחלצת" מעימי ואני מניח את גבך השזוף על הסדין הרך. מעביר את שפתי על בטנך השטוחה ואת בתנועות אגן מתגברות נענית לתנועותי או- א ה ו ב ת י

טאKילה

New member
והלילה הלילה כשהחשיך../images/Emo29.gif..

והלילה הלילה כשהחשיך ראיתי אותך בדפי זכרוני עלעלתי דף אחר דף הרגשתי אותך כאן לצידי איך נגעת בסודות הכמוסים הזקרת לי רגעי תשוקה עטפתי אותך בחלומי חיבקתי אותך אלי בשקיקה ביקשתי שתשתוק כן שתוק אל תאמר מילה רק חבק אותי חזק הלילה כשנזכרתי בך אהובי רציתי שתעשה אותי עיפה. קח אותי במבט מלטף הבט לעיניי בערגה.. קח אותי בתשוקה קח...

טקילה יקירתי

מה קורה בפורום? אני משקיע ממרצי לכתוב לך תגובה ואי אפשר לשגרה !!! ככה עושים למי שזו לו הפעם הראשונה פה? קרפד מזיל דמעה ומנתר לכיוון השלולית השכונתית

העתקתי את ה"יצירה" לכאן למעלה

לא יודע מה קרה אבל אי אפשר היה לשלוח תגובה לשירשור שלנו מלמטה. אני מקוה שזו לא "קבלת פנים" רגילה כאן אצלכם למצטרפים חדשים. ואגב ממה שהצלחתי לדפדף קצת היום את אחלה ונהנתי אתך הערב יפתי. לילה טוב מהשלולית של כל הקרפדים. קרפד מצוי שמאד נהנה מהתצריפים ששלחת לי. ת ו ד ה !

טאKילה

New member
לעונג לי,ברוך בואך..../images/Emo140.gif

לפורום-"שיחות אל תוך הלילה"

לטקילה תחת הכותרת "לאים וחבוקים"

חבוקים היינו, כאילו דבוקים נולדנו. אוחז אני את אהובתי ואיני מרפה. לא בכוח אוחז אני אלא בגעגועיי המידיים אלייך. ידי מלטפת את גופך בריחוף, כריות אצבעותי מצמררות את עורך המתוח. את מתמתחת כחתולה מתפנקת נענית לליטופיי. עינינו עצומות, אני משייט לי מרחק מילים רבים ברוחי, את מרחיבה חיוך נחבא. וכבוא צינת הערב אל תוך החדר אני מושך על גופך השרוע את הסדין. אט אט את מפליגה אל תוך החלום בפתח השינה המלטפת, ואני איני יכול להעתיק את עיניי מעימך אלופתי שלי. לילה טוב אני אומר במחשבתי ועיניי אינן משות מדמותך הענוגה.

למעלה