היא

זהות

New member
היא

תמיד נתנה לי את התחושה שלא חשוב מה יקרה , מה אעשה ,היא תמיד תהיה שם בשבילי . בימים אלו , אני כל כך זקוקה לה . לאהבתה , לתמיכתה , להכוונתה , למבטה , למגעה ... היא כאן , אך במהדורה שונה לחלוטין . מפחיד להיות קטנה-גדולה . קשה לי לגדול ולהיות אמא של עצמי .

את

כבר עושה את זה, עם כל הקושי..

nypx

New member
אני חושב ש........

הדבר שאנו צריכים לעשות הוא: לזהות את הטבע הפנימי ולפעול עם הדברים כמו שהם= אמר את זה מישהו חכם וחכם אחר לקח את זה בתור ציטוט הוא לקח את זה ליופי ? או שאולי הוא מאמין בזה? אני נ.ב העיקר שהיא עדיין כאן גם אם המהדורה השתנתה

ןאני היום בסימן אמא

אמי זימנה אותי היום לשבת איתה על כוס קפה ולהפקיד בידי את הצוואה שהיא כתבה. כשהתקשרה ובקשה להפגש איתי לשיחה- חששתי לרגע.... מה שוב אני במינוס גדול בבנק?... "לא, לא משהו כזה קשה, אני רוצה לתת לך עותק של הצוואה שלי שיהיה אצלך." בום. למה דווקא עכשיו? חשבתי. מה קרה? וכלום לא קרה. ככה היא רצתה פשוט. ולאחי זה היה קשה מאוד לשמוע . ולי לא. זה בקשר למהדורה האחרת. רק ביקשתי ממנה שתבוא אלי כשאזדקק ותיתן לי עיצות וניחומים מלמעלה.והיא הבטיחה שתבוא ..... ואני זוכרת שכשסבתי נפטרה(ואימי היתה אז בת 60 ומשהו)אמרה לי אימי שרק עכשיו היא מרגישה שהיא אמא בעצמה..... זהות חמודה חיבוק ענק ממני

למעלה