מ מיקי 43 New member 17/7/05 #20 ואללה השברירה הזאת מתבגרת ונהיית אחלה גבר אמא'לה היא תהיה בסדר את תדאגי כמו אמא והיא תהיה בסדר גמור ואת תהיי בסדר גמור
ואללה השברירה הזאת מתבגרת ונהיית אחלה גבר אמא'לה היא תהיה בסדר את תדאגי כמו אמא והיא תהיה בסדר גמור ואת תהיי בסדר גמור
R R a c h e li New member 17/7/05 #21 אוףףףףףףף.... זה מזה מעצבן.... וואלה צריך לבדוק אם האחראי עליה נשויי, אם לא אני הולכת לטפל בו.... שמרי עלך עצמך ילדונת....חזרי אלינו בשלום מכל הלב אוף אוף אוף
אוףףףףףףף.... זה מזה מעצבן.... וואלה צריך לבדוק אם האחראי עליה נשויי, אם לא אני הולכת לטפל בו.... שמרי עלך עצמך ילדונת....חזרי אלינו בשלום מכל הלב אוף אוף אוף
S shemesh22 New member 17/7/05 #22 לה - שתחזור בשלום ולך - הרבה שלווה ושקט נפשי (כמה שניתן בימים טרופים אלו)
R RED ROZ New member 18/7/05 #28 היא גדולה היא גדולה ובטוח חכמה ויודעת לשמור על עצמה . ואת שרוך ההדרכה היא תקבל, קצת באחור אבל תקבל. ואת,, לא לדאוג , היא תחזור בשלום היי רגועה .
היא גדולה היא גדולה ובטוח חכמה ויודעת לשמור על עצמה . ואת שרוך ההדרכה היא תקבל, קצת באחור אבל תקבל. ואת,, לא לדאוג , היא תחזור בשלום היי רגועה .
N naama78 New member 18/7/05 #30 היא ענקית... אבל רצתה לראות זאת כתוב על שלט גדול... ועכשיו הודיעה לי שהיא ב------- עם כמעט כל הצבא ומחר מתחילה לבדוק.. " אמא, זה כמו בטירונות.. לא מכירה אף אחד, לא יודעת איפה אני...."
היא ענקית... אבל רצתה לראות זאת כתוב על שלט גדול... ועכשיו הודיעה לי שהיא ב------- עם כמעט כל הצבא ומחר מתחילה לבדוק.. " אמא, זה כמו בטירונות.. לא מכירה אף אחד, לא יודעת איפה אני...."
R RED ROZ New member 18/7/05 #31 אז , את השלט את תכיני ותקשטי... בהזדמנות הראשונה שהיא מגיעה הביתה ואני בטוחה שזה יהיה שלט שהיא לא תשכח. לילה טוב לך, לה, לכל חבריה ששם........... ולכל השאררררררררררר
אז , את השלט את תכיני ותקשטי... בהזדמנות הראשונה שהיא מגיעה הביתה ואני בטוחה שזה יהיה שלט שהיא לא תשכח. לילה טוב לך, לה, לכל חבריה ששם........... ולכל השאררררררררררר