היא

naama78

New member
היא../images/Emo20.gif

...החיילת שלי, הייתה צריכה לסיים השבוע את קורס המכ"יות. היינו צריכים לעמוד שם, עם שלטים, ( כפי שביקשה
) ועליהם כתוב: את גדולה, את גדולה! אז, לא!!! השבוע היא לא מסיימת את הקורס... עד הודעה חדשה לא מסתיים הקורס... כי היא וחברותיה יורדות לשם לשמור במחסומים. היא, הילדה שלי, ילדה שעוד לא מלאו לה 19, תעמוד במחסומים ותבדוק נשים... למה? ככה! ואחר כך? אחר כך תעזור בפינויים... והיא, שהייתה כל הסופ"ש, יחד עם עוד כמה בנות, בשמירה על מאהלים, היא לא תקבל את שרוך ההדרכה השבוע, היא לא תצא לחמשוש, כפי שהובטח, היא פשוט תמלא אחר פקודות הצבא. למה? ככה!!!! אז רציתי לכתוב מכתב לרמטכ"ל, ורציתי, ורצית, ורציתי... וכל מה שאני רוצה, ילדונת: שמרי על עצמך, כי אף אחד לא ישמור עלייך, אל תהיי גיבורה- היי חכמה, ותחזרי אלינו בשלום

galia1962

New member
../images/Emo24.gifאוףףףףףףף איזה תסכול

מקווה שתעבור את זה בשלום. לא הולך להיות קל משום בחינה. מתפללת יחד איתך עבורה. ועבור כולנו...

הלוואי ולא היינו צריכים לשלוח את

הילדים שלנו למשימות המיותרות האלה הלוואי ולא היינו צריכים לחשוש לחייהם ביום שהם נולדים. הלוואי והכל יגמר מהר כבר.

קולה של אמא ../images/Emo25.gif

אל תיהי גיבורה - היי חכמה, ותחזרי אלינו בשלום... אינשאללה...

d a n i e l s 5

New member
"אל תהיי גיבורה-היי חכמה"

משפט יפה... משפט שצריך ללוות את הילדים משני צידי המיתרס אלה עם המדים הירוקים ואלה עם המדים הכתומים. זאת צריכה להיות הסיסמא......זה מה שצריך שיהיה כתוב על השלטים . יהיה קשה יהיה משבר ההיסטוריה של העתיד (17 באוגוסט) נכתבה כבר לפני 23 שנים , אותה עברנו וגם את זו נעבור.

יעלילה1

New member
אכן הכי חכם לומר לילדים בימינו אלה

אל תהיה גיבור, הייה חכם... לא רק בצבא, בכל מקום. ולנעמה, שיעבור מהר ובשלום...

naama78

New member
ההיסטוריה חוזרת...

אז, לפני 23 שנה, אבא שלה, מי שיהיה בעלי כעבור חודש, וגרושי כעבור 20 שנה, היה מפקד אחד הכוחות שפינו שם... היום, היא, הבת שלו, משתתפת בעוד פינוי אז אמרנו, וגם היום אומרת- הלוואי וזה יהיה המהלך שיביא את המנוחה המיוחלת, שזה יהיה הפינוי האחרון... למען בני, שמתגייס בעוד שנה, למען ילדי וילדות ישראל, שיהיה רק צבא של שלום!!!!

d a n i e l s 5

New member
מציאות מטורפת ...

זר לא יבין זאת...... וזאת המציאות בהרבה בתים בישראל. עצוב עצוב ומעצבןןןןןןןןןןןן

יעלילה1

New member
הלוואי ואמן

אבל אני זוכרת איך כנערה, קיווינו, אני ואחותי, שהילדים שלנו לא יצטרכו ללכת לצבא של מלחמה. והנה עכשיו הבן הגדול שלה גם ישתתף בפינוי. אז אין לי מה להגיד על הילדים שלי... רק לקוות בשקט

ת מ ו ש

New member
ואת ...../images/Emo20.gif

נוגעת בי במילים.. מדהימה כל פעם מחדש.. ברגישות , באהבה לחיילת המקסימה
שיעבור לה בקלות
תמי

למעלה