היא שוב עצבנה אותי

achokler

New member
היא שוב עצבנה אותי

חמותי מצליחה לעצבן אותי מרק להסתכל עליה ביום שישי הזמנו את הורי אשתי למסעדה חמתי התעקש שבתי בת השלוש תשב לידה אבל לא ניסתה אפילו לעזור לה לאכול וכל הארוע הייתי צריך לאכיל את בתי מהקצ השני של השולחן

להבא, רק להבא תחליט שהילדה יושבת

אך ורק לצידך אלא אם מישהו יקח אחראיות על האכלתה. כעת ובדיעבד זה אבוד אבל רק להבא.

sovlanit

New member
למה לא התחלפת איתה במקומות

או לפחות ביקשת עזרה מהאישה??? כן, גם אני הייתי מתרגזת רק מלראות את חמותי. איזה מזל שזה עבר לי... מסקנה: גם בסיטואציות לא נעימות דקה נמשכת רק 60 שניות...והכל עובר חביבי.

achokler

New member
אין לכם מושג במי מדובר

היא לא תודה בזה שיא לא עוזרת תגיד טל תאכלי משהו תמשיך לבלוס ולהעלם ממנה ותגיד הנה אני מאכילה אותה רק לפני שניה בקתי ממנה לאכול ואם אני אעז להעיר לה היא תעלב ותבכה לאשתי שבוע איך העלבתי אותה

עציון

New member
אם מזה אתה מתעצבן, חבל

על זמנך. נראה לי שאתה משדר הודעות פיקטיביות.(ואם הן נכונות אז אוי לעצלנות שלך...)

achokler

New member
פספסת את הנקודה

חמותי התווכחה איתי בתחילת האירוע והתעקשה שבתי תשב לידה אח"כ היא הייתה עסוקה בלאכול והתעלמה מבתי אני שהייתי מהעבר השני של השולחן נאלצתי כל הזמן לקום ולהאכיל אותה . וכמו התגובות הקודמות שקיבלתי שעתיים כאלו נראות כמו נצח חוץ שזה בטח לא הדבר היחיד שעצבן אותי זה סתם הדבר האחרון. אין לי שום בעיה להאכיל את בתי ואת כל הגן, מה שעצבן אותי זה הויכוח בתחילת השיחה שיה סתם

עציון

New member
אני מאחל לך מכל הלב שאלו יהיו

הבעיות שלך עם חמותך. הרבה היו מוכנות להתחלף עם הבעיות הקטנות הללו. הרבה. מה זה חשוב. אמרה לא אמרה. וואלה אתה צעיר. קפוץ מכאן וקפוץ לשם רק אל תריב לשוא. שמור האנרגיות לפיצוצים גדולים יותר.(סתם עצה מזקן השבט).

מנורה

New member
כל הבעיות הגדולות והפיצוצים מתחילים

מהבעיות הקטנות שנותנים להם חשיבות גדולה מידי ולא מסבירים מה באמת מפריע ופותרים את הבעיה במקום. אני ממליצה בחום לשמור את האנרגיות לדברים יפים וחיוביים ולא להתנצחויות

עציון

New member
בקיצור, סובלנית ומנורה, אתן מסכימות

שעיסוק בקטנות מבזבז אנרגיות לדברים הגדולים באמת. ועל כך נאמר: אתם תחרישון וה' ילחם לכם....

למעלה