היא רק בת .....

יערית

New member
היא רק בת .....

31 כל החיים לפניה, התחלות חדשות מזהירות לה פנים, חברים לה לרוב,אוהבת ספורט ולבלות, חכמת חיים בטונות בראשה,לכל חלק בחייה יש לה סיפור, או שיר או הלצה. אני אוהבת אותה כי היא חברה טובה, אני אוהבת אותה כי היא שם כשצריך אותה, אני רוצה לאחל לה מיליון מזל טובים,שחייה רק יטיבו עימה. שרוני שלייייייייייייייי מזל טוב :) שלך באהבה. יערית.

מזל טובבבבבבבבבב

איך לא ידעתי??? באיזה צבע את רוצה את המתנה? סגול? לבן? שחור? עם שלט או בלי? אוהבת עם החרוזים או בלי? רק תגידי!! בעוד יותר אהבה - פסי :)

יערית

New member
ואני תהיתי

מתי הפסי הזאת תגיב להודעה הזו? מה יותר אהבה? תרגעי ומיד! שרוני שומרת אמונים לי ורק לי(למרות שכרגע היא בוגדת בי עם אחרת..) אך לי יש אופי סלחני, יום הולדת נפלא!!! טיפ קטן פסי,אני חושבת שהיא אוהבת אותו בטעם:) יערית.

ariegur

New member
המתנה ששרו רוצה היא

אותי, מוגש לה ללא אריזה. אריה

יש לי אוסף של סרטי משי

בכל אופן, אולי כדאי לעטר את העטרה כדי שלא תחזור ליושנה (או לשינה)? מיכאללה מומחית בקשר מוט

קשר מוט, זה טוב, אבל קשר הצלה?

או אולי קשר קוולנטי, קשר וונדרוולץ, קשר יוני? מה לגבי קשר מ``מ, קשר מ``פ, קשר מג``ד?

שרון הרשי לי לאחל

איפה הם הימים שהייתי בת שלושים (ועוד אחת לא עושה את ההבדל) תרשי לי להמליץ לאכול את הכל בכפות גדולות לשתות רק את הטוב ביותר ולהביא למיטתך רק את המעולים שבהם (על השאר חבל על הזמן) עשי חיים בלי טיילי ועיצרי רק לפעמים לקחת אוויר מיכאללה יודעת לפרגן לצעירות :)) (על עצמי)

למעלה