לא מיישבים ריב משכיבים   ותפסיק לריב זה לא בריא לעור הפנים    
ד דניאל35אי New member 18/2/15 #6 לא מיישבים ריב משכיבים   ותפסיק לריב זה לא בריא לעור הפנים    
ד דניאל35אי New member 18/2/15 #19 אמרת שזה עובד רק אחרי ריב וגם אף פעם לא רבתי אז זה אומר שאין לי מושג איך זה מרגיש לעשות סקס אחרי ריב  
אמרת שזה עובד רק אחרי ריב וגם אף פעם לא רבתי אז זה אומר שאין לי מושג איך זה מרגיש לעשות סקס אחרי ריב  
נ נסיכת הכוכב New member 18/2/15 #8 אצלי ניצח הכוכב הבא האחרונים היו טובים מאד הלהקה של הרסטות מדליקים אם היו הולכיל לאורוזיון היה סיכוי גדול לזכות
אצלי ניצח הכוכב הבא האחרונים היו טובים מאד הלהקה של הרסטות מדליקים אם היו הולכיל לאורוזיון היה סיכוי גדול לזכות
L lahav33 New member 18/2/15 #20 הכי כייף לריב... אבל ריב כזה שמקרב ולא מסכן את הקשר.     אבל ממתי הפסטיגל משודר לא בחנוכה ובשעות מאוחרות? הכוכב הבא אעלק   מוריניו גם משעמם ככה שאתמול השלמתי שעות שינה.
הכי כייף לריב... אבל ריב כזה שמקרב ולא מסכן את הקשר.     אבל ממתי הפסטיגל משודר לא בחנוכה ובשעות מאוחרות? הכוכב הבא אעלק   מוריניו גם משעמם ככה שאתמול השלמתי שעות שינה.
B bartzvi New member 18/2/15 #21 כשרבים אין שליטה ... בקלות אפשר לאבד את זה ... בלהט הריב לעיתים נאמרים דברים וזה יכול להיות הרסני .
B bartzvi New member 18/2/15 #23 ואז מה ??? מי ישעשע אותי במהלך המשחק ? מי תתרגל איתי פס חודר הגנה? מסירה שוברת נבדל ? כל זה מתוך הנחה שהיא לא מקבלת כרטיס אדום....כן ?
ואז מה ??? מי ישעשע אותי במהלך המשחק ? מי תתרגל איתי פס חודר הגנה? מסירה שוברת נבדל ? כל זה מתוך הנחה שהיא לא מקבלת כרטיס אדום....כן ?
פ פרודה טריה42 New member 18/2/15 #36 לא הולך לי איתך   שים עוד טלויזיה ליד הטלויזיה הקיימת ואל תשלם לאף אחד שום דבר חיבור חכם למחשב ואתה רואה טלויזיה בחינם   *אייקון של חד הורית חסכנית*  
לא הולך לי איתך   שים עוד טלויזיה ליד הטלויזיה הקיימת ואל תשלם לאף אחד שום דבר חיבור חכם למחשב ואתה רואה טלויזיה בחינם   *אייקון של חד הורית חסכנית*