היא משגעת אותי ....

היא משגעת אותי ....

היא פשוט מגעת אותי ... אי אפשר ככה ! ! ! והיום השיא : "יותם יותם ..(שמי) ..." ככה זה מתחיל ... כך ארת השואב ותתחיל לשאוב אבק בחדר ש´ך ... ככה בלי שום סיבה היא מצווה ... ואני כמובן עושה מה שהיא אומרת ... חוצפה !!!!!!!!!!!

*neta*

New member
כל פעם שאמא אומרת לי

לסדר את החדר, אני אומרת לה שפסח קרוב לא שיש לי כוונה לסדר את החדר בפסח..

greenAngel

New member
../images/Emo186.gif

חחחחח
כן זה באמת מעצבן אבל לפעמים אין כלכך בררה
אמא שלי לא אומרת לי לסדר את החדר אלא
כל פעם באה עם איזה יציאה
למה כל הנעליים מפוזרות למה הבגדים לא בארון וכאלה

gabrielle

New member
אמא שלי מאיימת עלי שאם

אני לא אסתדר את החדר היא תזרוק את כל הדברים שלי מהחלון
היא עושה לי את זה מאז שאני קטנה וזה איך שהוא עדיין עובד.. ואני רואה אותה עושה את זה גם לאחי הקטן עכשיו.. פתטי.

*neta*

New member
lol אמא תמיד אומרת את זה

אחר כך היא אומרת שאין לה ציוד כימי כדי להכנס לחדר שלי..

shiri_b

New member
כן שמעתי את זה.....

"אני אכנס עם שקית זבל גדולה וכל מה שלא במקום- לפח!" ואני כזה "טוב" אבל עברתי את הגיל עכשיו אני פשוט נועלת את הדלת הרבה והיא לא נכנסת לחדר שלי כל כך הרבה אז היא מתלוננת פעם ב..

Chloe

New member
גם אמי (יא רייט) מאיימת...

כשהייתי קטנה היא היתה אומרת לי מה שעל הרצפה, אני זורקת (ועכשיו היא עושה את זה לאחותי...). ועכשיו היא אמורת לי אם את לא מסדרת ת´חדר אל לא יוצאת. איזה חוצפה יש להורים בימנו!

flowers girl

New member
../images/Emo26.gifאמא שלי...../images/Emo36.gif

אומרת לי כל שניה: "החדר שלך נראה כמו מחסן", או כשעומדות לבוא אלי חברות היא אומרת: "אולי לשם שינוי פעם ב.. תסדרי את החדר בשביל חברות שלך?" ואני כזה: "טוב, בסדר" והולכת לטלוויזיה או משהו כזה...חחח.. היא אומרת כל הזמן שכשיבואו חברות אלי יחשבו שזה לא החדר שלי, אלא המחסן של הבית. (בעיות שלהן! שיחשבו מה שבא להן! חחח)

crembo girl

New member
אצלי זה ההפך..

אני מאיימת על ההורים שלי בכל מיני שטויות כמו אם לא תביאו לי כסף לשופינג קטן אני נשבעת שאני יזרוק את כל החדר שלי מהחלון... והם מאמינים כי זה כבר קרה... בגיל שנתיים הם הלכו לישון בצהריים פעם ראשונה מאז שנולדתי ולא היה בראש שלי שעתיים להיות בלי אמאבא אז פשוט זרקתי כל דבר בהשיג יד דרך החלון מקומה שמינית על החנייה...חחח... אוי אני! אבל עכשיו אני חייבת לסדר את החדר אחרת המנקה פשוט לא מנקה אותו.. והיא לא מסדרת אותו לבד כי אני לא מסכימה שהיא תיגע לי בדברים...חח..

למעלה