היא מעצבנת אותי.

Ophel McNeil

New member
היא מעצבנת אותי. ../images/Emo28.gif

זה לא אשמתה, אבל היא מעצבנת אותי. אני שוקלת להגיד לו, אבל נמאס לי כבר להיות נודניקית. הלוואי שהוא ישאל אותי. אני כל כך שונאת אותו. אתם מבינים שאני עולה לי"א?.. חבל שאני לא יכולה לבכות. בכי זאת בריחה יותר טובה ממה שרוב האנשים חושבים. אולי זאת הבעיה שלי - אני לא מסוגלת לברוח. הכל זמני בעולם. אפילו האהבה שלי.

Ophel McNeil

New member
אני לא מנס להסביר, ../images/Emo28.gif

או להיות ברורה. אני פשוט פורקת. בתקווה שמישהו ישים לב. בבקשה שמישהו ישים לב.

Ophel McNeil

New member
"...יפה בתלם, והולך, והולך..."../images/Emo28.gif

מעניין אם הם מבינים את המשמעות של המילים של השיר. "יפה בתלם". כמו כולם. כל הזמן כמו כולם. הולך בתלם. אלוהים, אני כל כך צומית. ממתי זה התחיל?... אני פשוט חיה חיים של מישהו אחר. שמישהו יושיט לי יד.

HuGo Hell

New member
*מושיט ליערה את ידי* ../images/Emo1.gif

יהיה בסדר יערה-צ'אן. הכל יסתדר בסופו של דבר, ואם לא. תהרגי אותו/אותה *מושיט ליערה את המחבט שלי* ואם את צריכה *מוציא עוד מחבט מהאחרון* I Will Help you

RoyalWizard

New member
אולי דיי

תפסיקו כל הזמן עם הקטעים העלק רגשניים "מישו צוחק אלי בתוך המחשב שלי" "אני לא רוצה לבכות" אל תגידו כזה דבר כל שניה בגלל שבא לכם קצת צומי ומציפים את הפורום בזה! (לא אמרתי כולכם רק חלקכם לפחות)

HuGo Hell

New member
לא. ../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif

הפורום הוא של כולם. אתה לא אחראי בו ואתה לא יכול להגיד מי יציף ומי לא. אם ליערה בא לכתוב את ההודעה הזאת היא תכתוב. ומי אמר כזה דבר כל שנייה? זאת ההודעה הראשונה שאני רואה פה שהיא בצורה כזאת. כנראה אתה בעצבים ומנסה להוציא את זה על מישהו, אז אל תוציא את זה פה בבקשה. כי אין לי סבלנות לעוד ריבים פה.

Ophel McNeil

New member
אנחנו ממלא לא מקבלים צומי, ../images/Emo28.gif

אבל תן לנו להנות מהספק, אוקי?... אלוהים, איך לבני אדם כאלה יש חברים??

RoyalWizard

New member
זה לא זה

זה פשוט כל שניה מישו ממכם מתחיל לכתוב דברים מוזרים כאלה על אנשים צוחקים כאלה ופתאום כולם מביאים לו צומי וזה לפעמים קצת מעצבן וHugo את זה שאמור להיות המנהל בגלל שהלכת אל ענת לנהל את הפורום והיא כבר הביאה לך חצי בזמן שאנחנו ביקשנו לפני מלאן זמן עוד לפני שהגעתם ואתה אמור יעני לשמור לא להציף ואתה עושה זאת בעצמך

Kryptonite

New member
אז בקיצור,../images/Emo168.gif

אתה מקנא שאנחנו חברה מגובשת ואתם כל הזמן יורדים אחד על השני ו"מקללים" אחד את השני בהומואים ודברים כאלה?
וקוראים לה אפרת.

SaberTooth

New member
*לוקח שאיפה עצומה של אוויר*

אז... אתה מקנא שאנחנו מגובשים

RoyalWizard

New member
כמה דברים

1. אוי אני כזהההה מקנא בכם יו איזה כיף לכם אתם מגובשייייםםםםם כן בטח... 2. חולרעות (סתם רציתי להוציא את זה) 3. זה שאנחנו מקללים אחד את השני זה אומר שאנחנו נורמלים בצורה מוזרה כלשהי וזה בכלל לא אומר שאנחנו שונאים אחד את השני או מתכוונים לזה! אם אתם כל הזמן נחמדים אחד אל השני ושומרים את כל מה שאתם חושבים אז זה לא חברים אמייתים! טוף פשוט כל כך והצורה שלו אז פשוט תפסיקו לקפוץ נושא לנושא.

Kryptonite

New member
המממ...../images/Emo168.gif

אז למה אתם מקללים אם אתם לא מתכוונים לזה? ואל תנסה להיות ציני, באמת, אנחנו רואים באפי ומכושפות, אם אתה רוצה להיות ציני, לפחות תהיה על רמה.

Kryptonite

New member
לא,../images/Emo168.gif

אני אמרתי שאתה לא שנון כמו באפי ומכושפות.

למעלה