היא מאד מאוכזבת..

מצב
הנושא נעול.
היא מאד מאוכזבת..

היא מאד מאוכזבת..
הבת שבכתה ה' , השבוע התחלפה מחנכת ושינו את המערכת, עכשיו בימי שלישי כשהיא (ועוד 2 בנות מהכתה) ביום העשרה, יש שיעורי הבעה ומולדת שזה שעה אחת בשבוע, זה אומר שהן לא ילמדו את זה בכלל. על מולדת היא מוכנה לוותר, על הבעה ממש לא. בשנים הקודמות לא יצא שהן הפסידו מקצוע שהוא ש"ש אחת. מחר אני אדבר עם המנהלת אבל אני חוששת שלא יהיו לה בשורות גדולות .

כאשר את הולכת לדבר

היא מאד מאוכזבת..
הבת שבכתה ה' , השבוע התחלפה מחנכת ושינו את המערכת, עכשיו בימי שלישי כשהיא (ועוד 2 בנות מהכתה) ביום העשרה, יש שיעורי הבעה ומולדת שזה שעה אחת בשבוע, זה אומר שהן לא ילמדו את זה בכלל. על מולדת היא מוכנה לוותר, על הבעה ממש לא. בשנים הקודמות לא יצא שהן הפסידו מקצוע שהוא ש"ש אחת. מחר אני אדבר עם המנהלת אבל אני חוששת שלא יהיו לה בשורות גדולות .
כאשר את הולכת לדבר
צרפי אליך את ההורים של שתי הבנות האחרות, אם ניתן.

אגוזים1

New member
../images/Emo45.gif

כאשר את הולכת לדבר
צרפי אליך את ההורים של שתי הבנות האחרות, אם ניתן.

ixmix

New member
זה המחיר, לצערנו.

היא מאד מאוכזבת..
זה המחיר, לצערנו.
לא בטוח שניתן לשנות את המערכת ולהתאימה לצרכים המיוחדים של הבנות, משום שישנם הרבה מרכיבים ושיקולים סבוכים בבניית מערכת. לפעמים זה המחיר שצריך לשלם. אני חושב שזה משתלם.

תשובה של איש מערכת עצלן

זה המחיר, לצערנו.
לא בטוח שניתן לשנות את המערכת ולהתאימה לצרכים המיוחדים של הבנות, משום שישנם הרבה מרכיבים ושיקולים סבוכים בבניית מערכת. לפעמים זה המחיר שצריך לשלם. אני חושב שזה משתלם.
תשובה של איש מערכת עצלן
באמת אי אפשר לדחוף שיעורים של שעה שבועית אחת ליום אחר?

ixmix

New member
כן, נועה, באמת. ואת ניבולי המקלדת שמרי לחבריך

תשובה של איש מערכת עצלן
באמת אי אפשר לדחוף שיעורים של שעה שבועית אחת ליום אחר?
באמת שאי אפשר, יש חוקים במדינת ישראל. משונה, נכון? לפי החוקים הללו למורה יש מספר שעות "דלת" ושעות "חלון" קבוע בחוק - ואדם שיש לו קצת שכל היה מבין ששינוי אצל מורה אחד גורר שינוי אצל מורה אחר, ולא תמיד זה אפשרי. את ניבולי המקלדת אנא שמרי לחברייך. עצלן את יכולה לקרוא לאביך מולידך, וקללות שמרי למגרשי הכדורגל.

קיטס

New member
איקסמיקס, טול קורה מבין עיניך

באמת שאי אפשר, יש חוקים במדינת ישראל. משונה, נכון? לפי החוקים הללו למורה יש מספר שעות "דלת" ושעות "חלון" קבוע בחוק - ואדם שיש לו קצת שכל היה מבין ששינוי אצל מורה אחד גורר שינוי אצל מורה אחר, ולא תמיד זה אפשרי. את ניבולי המקלדת אנא שמרי לחברייך. עצלן את יכולה לקרוא לאביך מולידך, וקללות שמרי למגרשי הכדורגל.
איקסמיקס, טול קורה מבין עיניך
מי שמנבל את הפה כאן זה אתה. רוצה להתכתש? עשה זאת בפרטי. מספיק כבר!

לדבר

היא מאד מאוכזבת..
לדבר
אני ביליתי כמה פעמים בשיחות עם המחנכת כדי שלא יהיה את כל השעתיים גאוגרפיה דווקא ביום ראשון. עם המורה למתמטיקה ומדעים כדי שתהיה שעה אחת מזה ואחת מזה ולא שעתיים שלמות מתמטיקה עם המורה לאנגלית לראות אם אפשר להזיז, בסוף הסכמנו שאת החומר המסובך יותר היא לא תלמד בימי ראשון. זה דורש להיות כל הזמן עם היד על הדופק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה