היא לעולם לא תדע

Ararious

New member
היא לעולם לא תדע

היו הייתה לי אהבה כזו שרואים רק בסרטים הוליוודים, אהבה שמייחלים לה יום וליל.
חיזרתי אחריה קרוב לשנה וחצי לא הפסקתי לחלום אותה לדמיין אותה.. חחחח אני נזכר איך אני יושב עם חברים על בירה ומתייעץ איתם לגבי המהלך הבא לכבוש את ליבה.
קוראים לה אור, היא היפה בנשים היא מלאך קטן ששמר עליי אך כשל.
אור ידעה אך לא הבינה את החומרה של אותה בעיה שהייתה לי בעיית הימורים נוראית. הייתי חייל בצה"ל ומצאתי את עצמי בחובות של 200,000 ש"ח תוך שנה. שוק אפור, בנקים, חברים ומשפחה.
אך מעולם לא החסרתי ממנה דבר כשרצתה לצאת הייתי מגרד כסף מהיכן שאפשר ויוצאים לנו יחד.
בשל החוב המצטבר והלחץ מבעלי החוב נאלצתי לעזוב את הארץ לטוס לחו"ל לעבוד בתקווה להרוויח כמה שיותר בזמן קצר על מנת לצמצם קצת מהנזק ולקבל קצת אוויר.
מדינה זרה, שפה זרה, קיבינימט! מה אני עושה כאן לכל הרוחות מאיפה מתחילים לא היה מושג אבל התגלגלתי לי משם לכאן חודש וחצי ראשונים לא הכנסתי דולר לכיס. אבל לא התייאשתי הייתה לי מטרה לחסוך ולחזור אל זרעותיה במהרה.
בזמן שאני קורע את עצמי ולא עומד בפערי שעות מהארץ וקצת מתקשה לשמור על קשר רציף ובריא איתה היא חושבת לה שנסעתי לי למין חופשה כזו אחרי צבא.
עברו 4 חודשים סך הכל חסכתי סכום של 10,000 דולר החלטתי להתגנב חזרה ארצה זה היה בתאריך 11.05 למחרת חגגתי איתה את יום הולדתי.
אני באמת לא זוכר רגע יותר מתוק מזה בחיים שלי דמיינו לכם לרגע משהו שחיכיתם לו כל כך הרבה דמיינתם אותו במשך זמן רב ופתאום הוא מתממש...
הרגשתי שאני מתאהב בה מחדש (לא שחדלתי מעולם כן..)
שבוע עובר לו ובעלי החוב מגלים שחזרתי לארץ אני משלם מה שיש לי מנסה קצת דיפלומות ולהרוויח זמן להיות עוד קצת איתה עוד קצת בחיקה זה כל מה שאני רוצה זה כל מה שאני צריך!
מנסה לשכנע אותה לבוא איתי להצטרף אליי מבטיח לה עתיד מתחייב לה שלא יחסר לה דבר !!
אך היא בשלה רוצה להישאר ואני נאלץ בלב כבד לטוס שוב...
אני נוחת שוב בארצות הברית, מרגיש כמו זומבי אין לי כח לכלום אין חשק לכלום. אבל יודע שיש מטרה מתאפס על עצמי לאחר כמה ימים ומתחיל במסע החסכון שלי. המטרה היא 160,000 ש"ח נוספים..
עוברים שבועות אנו בקושי מתקשרים אחד לשני לא מצליחים לשמור על קשר בריא אני כל הזמן עסוק בעבודה עובד כ 14 שעות ביום.
כל יום יוצא לעבודה עם אש בעיניים אני מסיים עם החוב המחורבן הזה ומחזיר אותה אליי לא אכפת לי כלום!!! אני אוהב אותה היא הדבר היחידי שמעניין וחשוב.
הבוס מודע למטרה שלי ומחליט לסייע לי בקידום וכמה הטבות אני מתחיל להתקדם עברה חצי שנה אני חוסך כבר 75,000 ש"ח פלוס מינוס אני מאושר אני מתחיל לראות שוב תקווה באופק, החיוך חוזר ואני מוצא פנאי מתקשר אליה קצת יותר האוויר חוזר לריאות כמו שאומרים.
עובר לו חודש אני בעגלה יום פגז אני לא אשכח את זה מכרתי כמו שד הטלפון מצלצל "זהו יום המזל שלי! גם מוכר גם שיחה ממנה איזה אושר !!"

(אני לא אשכח מילה במילה)

אור : "היי, מה המצב?"
אני : בסדר יפה שלי, מה איתך ?
אור : "טוב, רציתי לבקש שלא תתקשר לכאן יותר..."
אני : "מה? קרה משהו?"
אור : "לא יש לי חבר חדש"
אני : "מה רגע... (חנוק, תחושת מחנק שאני לא מאחל לשונאיי) מי זה איך קוראים לו?
אור : "קובי, פשוט אל תתקשר יותר."
אני : "טוב, את מאושרת? הוא דואג לך?"
אור : "כן"
אני : "טוב, ביי."
אור : "ביי."

עכשיו נסו לדמיין פעם את הרגע הכי עצוב בחיים שלכם שהכל מתפוצץ לכם בפנים, נגמר!
באותו הרגע סגרתי את העגלה נכנסתי לרכב שלי והתחלתי לבכות ולנסות להבין מה עושים, שניה אני לא רוצה לנתק איתך קשר אבל היא בקשה אני אובד עצות ברמה הכי נוראית שניתן לדמיין.

עברה לה שנה חסכתי את את הסכום הנידרש שילמתי פחות ממה שהייתי צריך הפעלתי קצת קשרים המזל האיר לי פנים ונותרו לי כמה "שקלים" בצד.
היום כבר אחרי שנה לא לצידה עם כל העצב שניגרם אני עדיין מאוהב בה.. אני עדיין רוצה רק אותה.
והיו לי שני קשרים מאז פשוט זה לא עזר.
היא עדיין עם קובי לפי התמונות נראים מאוהבים אני מזהה את החיוך שלה והוא כנה.
אני מקווה שטוב לה, מגיע לה.. היא בנאדם מדהים שהעצים וחישל אותי.

אין לי אפילו טיפת מושג למה אני כתבתי את כל זה ועוד בפורום שאני לא חבר פעיל בו אבל שיהיה אולי זה מה שאני צריך לפרוק עוד קצת.
המושר ההשכל שלי לחיים הוא "תאחזו במי שאתם אוהבים ובבקשה אל תיקחו אותו לעולם כמובן מאליו."
לא ראיתי את אור כבר למעלה משנה והפצע אינו מגליד, אני לא מחפש רחמים וגם לא מנסה לרגש אתכם.
עצוב לי דבר אחד שעד היום היא באמת לא מבינה מה היו השיקולים שלי לעזוב אותה ולטוס לחו"ל.

חג שמח, שנה טובה ומלאת בשורות טובות לכולכם.

kasheli2

New member
וואאאאאוווווו

המסת אותי. אין דברים כאלה. על זה מדברים כשמדברים על אהבה. השירים היפים על אהבה מדברים על זה.... מאחלת לך למצוא את זו שתאהב אותך בחזרה. תמיד תהיה מישהי כזאת. דרך אגב, חבר זה לא קיר. בהצלחה.

קצת ערכים,

אח"כ מתפלאים למה יש כ"כ הרבה בגידות.
אם את באמת בת 38, ואני משער שעם ילדים, חבל ללמד את הילדים שלך שחבר זה לא קיר, ושיכנסו למיטה עם גבר\אישה תפוסים - כי זה הדבר הכי גרוע שאפשר לדמיין. אני לא מסוגל לדמיין את המחשבה שגבר אחר נכנס לגוף של הבת זוג שלי. אגדיל ואומר שהבחורה תתן את הטלפון שלה לגבר בידיעה שיש לה חבר והבחור מעוניין בה.
קצת ערכים, מה ששנוא עליך - אל תעשה לחברך. במקרה הזה, גם אם זה לא נוגע לזוגיות שלך, אבל אתה יכול להיכנס ולפרק חבילה - בחיים אל תעשה את זה.

חסרת ערכים את, ואני מאחל לך שיבגדו בך על ימין ועל שמאל.

yatusha

New member
הגזמת

זאת בחורה צעירה שחבר שלה לא חס וחלילה לקה במחלה קשה, התנהגות פזיזה, לא אחראית והתמכרות גרמו לו להיכנס לחוב עתק.

המסכנה לבד בארץ כמעט שנה עם חבר טלפוני שגם הטלפונים בשל הפרש השעות הם לא משהו. הם לא נשואים ולא נשמע שהבחור הלך לטיפול מקצועי וגלגל ההימורים והחובות יכול לחזור על עצמו - פלא שהקשר הסתיים? לא רק שהוא סיכן את עצמו בקשר עם השוק האפור הוא סיכן גם אותה.

אינך מכיר את הסיפור המלא ולא בהכרח קרה משהו פיזי בינה לבין הבחור החדש והיא הייתה מספיק אחראית כדי להיפרד.

קצת ערכים? אולי לא כדאי שתאחל דברים נוראים כאלו לאישה זרה כמה ימים לפני כיפור... פרופורציות.

שנה טובה!

Ararious

New member
טעות קטנה

מעולם לא סיכנתי אותה שמרתי עליה מכל משמר.
ובקשר להימורים אין דבר שאני שונא יותר בעיקר אחרי שהפסדתי את היקר לי מכל.

Optimistic Girl

New member

זה...
יותר מידי עצוב

הטעות היחידה שלך,
שאתה לא שיתפת אותה !
בזוגיות חשוב לשתף את הבת זוג ולהגיד לה את האמת
גם אם היא כואבת!

אם היית משתף אותה שיש לך חוב, ושאתה נוסע כדי לסדר אותה
היא היתה לצידך עכשיו.

לדעתי עוד לא מאוחר!
לפחות עכשיו תיעזר עם אומץ ותגיד לה את זה!
לפחות כדי לסגור מעגל !!!

בהצלחה

Megie

New member

קודם כל, אתה מוזמן להשאר פה!!!

דבר שני, עברת הרבה ויצאת משם כמו גדול! אני מקווה למדת מזה ולא תחזור לשם שוב.
אני מציעה לך לתחיל לחיות מחדש, להכיר מישהי חדשה ולהשאיר את מה שעבר-בעבר
תראה את כל זה כיתרון של משהו שחיזק אותך לחיים האמיתיים, למקומות שאתה כבר תדע להתרחק מהם.

שיהיה בהצלחה!

למעלה