היא לומדת משפטים

היא לומדת משפטים

היא לקראת סיום התואר.היא לא מוצאת זמן בשבילי,אפילו לא לאיזה מילת חיבה,כלום ,כאילו אנחנו אנשים זרים. לא קולט או אולי לא רוצה לקלוט את האמת. מה נראה לכם? הייתכן שזה לחץ מהלימודים? או שאני "מצמיח קרניים"? ד"א היא לומדת בחו"ל. והאם קשר מרחוק אפשרי בכלל? או שאני חי בסרט?

אני אתעלם כרגע מהעובדה שהיא

חיה אי שם בחו"ל וזהבלתי אפשרי כמעט < לפחות עבורי> לקיים קשר זוגי-וירטואלי. בקשר לחוסר היחס שלה : אני בטוחה שיש לה מעט זמן פנוי. היא רק בוחרת לבזבז אותו על אנשים אחרים ומכאן, אתה צריך לעשות חושבים. לא יכול להיות שאין לה כמה דק' פנויות ביום כדי שתוכלו לדבר. באיזה קשר אתם בכלל נמצאים ? היא גרה בחו"ל ולא מדברת איתך . אז מה כן יש בינכם ? אהה...

הקשר כרגע

זה אי-מיילים ומסנג'ר,לפעמים טלפון. נפגשנו לפני כ 10 חודשים במסגרת טיול שלי שם,נשארתי אז איתה כחודש וחצי,אח"כ המשכתי בטיול שלי ,תוך שמירת קשר בתדירוץ גבוהה.אחרי 5 חודשי טיול ,חזרתי אליה לעוד כחודש. הכל היה נהדר,אפילו דיברנו על לגור ביחד,שם או פה,אבל אחרי שהיא תסיים את הלימודים. אני כבר חודשיים וחצי בארץ,וכל הזמן הזה שמרנו על הקשר. כל שיחה הייתה לבבית עם מלא מילות חיבה ואהבה. ואז יום אחד(לפני כשבועיים) השיחה הסתיימה שאני אמרתי :"אוהב אותך" והיא ענתה לי: "תשמור על עצמך". ואז היא החליטה שהיא מקדישה 150% מהתשומת הלב שלה ללימודים. מבולבל.

תגובה

אם אתם מוצאים זמן לדבר, והיא חשובה לך, כדאי שתנסה לשמור על הקשר. פתח אתה שיחות מתענינות על החיים שלך ושלה. אמור לה מלות חבה. אם היא לא יוצרת קשר ולא מתקרבת כשאתם מדברים, יתכן שאינה רוצה כמו שאתה רוצה.

למעלה