"היא לא שייכת אלינו!!!"

לאיילה, זה המצב:

כבר דואגים להגיש לשר הבריאות שאילתה בכנסת. וגם אנו מתכוננים להגיש בג"ץ בגין אפלייה. המכשול לבג"ץ הוא דווקא הרפורמה הנדחית כבר 13 שנה, מפני שהרפורמה אמורה לתקן את העיוות ובג"ץ עלול לטעון שכל עוד היא בפתח הוא לא ידון בבקשתנו.

לאיילה בשנית

העניין הזה של שחרורים מוקדמים מדי, כאשר המצב הנפשי עדיין לא יציב, מאוד מוזרים ותמוהים בעיניי. אבל, לצערי הרב, נתקלתי בשלושים שנות מחלתי בהרבה תופעות מוזרות ותמוהות בתחום ברה"נ, שאחר כך במשך הזמן הצלחתי להבין את פישרן העקלקל. כי הרי זה מוזר שהרופאים היודעים היטב את הסכנות והנזקים שבשחרור מוקדם, וגם יודעים שאותו אדם אם ישוחרר מיד יחזור לאשפוז די מהר.... אז למה הם עושים את זה? האם הם בוגדים בשבועת הרופא (שבועת היפוקרטס) שהיא הבסיס לכל מקצועם? האם איזושהו עניין כספי מעורב בעניין? והרי דווקא אם אדם מאושפז יותר אז יותר כסף יכנס לקופת חולים... מה דעתכם?

תיתלפאי אילה אני מכירה חבר כנסת

אחד שהבן לו היה מאושפז והוא הביא אותו לא מאזור מגורו לאיפשוז מ גהה נגיד שהוא היה צפונני או דרומי להם מותר הכול מה שלנו לא מותר ולא הגלל שבית החולים באזור שבו מיתגורר או שר או חבר כנסת לא טוב או שיש שם רופאים פחות טובים הסיבה היחידה היתה כי הוא לא היה מעונין בפירסום שבנו מאושפז אני גם מכירה חבר כנסת שבנו חזר מהודו הם התקף פסיכוטי קשה בשל לקיחת סמים שאישפז את בנו בגהה והוא בכלל לא שייך לאזור אז מיזמן אנחכנו יודעים שיש כמה סוגים של אזרחים במדינה ויש כאלה שמותר להם בגלל ש הם חברי כנסת שרים או מקורבים לשלטון ויש כאלה שאסור להם כי הם לא בעשיריה הפותחת ולא מקורבים

זריחה 2

New member
צביאל

נגעת במקומות שהכי מתסכלים אותי בנושא זה, אף פעם לא חשבתי שיש עניין כספי המעורב פה,וסליחה על הבורות, אודה לך באם תסביר לי בצורה ברורה ופשוטה יותר למה כוונתך, האם יהיה נכון להמשיך ולגלגל את השיחה על היחס?....למשפחות למשל,שיחה עם רופא או עו''ס, זה כמו לצפות לפגישה עם נשיא, התחושה שלנו ,..כחולים או הורים סוג ג'..ותחושת ה"אשם" הגדולה על כי חלו בנפשם,תחושת האשם שלנו ..ושלהם.

זריחה 2

New member
"היא לא שייכת אלינו!!!"

זה מה שחשוב להם שם בבתי החולים הפסיכיאטרים,שייכת או לא,,,, אתמול העבירו אותה מבית חולים אחד לשני,חשבנו שהיא הגיעה לנחלה ולשלווה, הבוקר התקשרתי................."היא לא שייכת לכאן", (ליידע אתכם שהיא היתה מאושפזת כמה פעמים בבתי החולים הללו..) הכתובת שלה,..דרום ,מרכז,..רעבק,82 דירות היא כבר החליפה,אבל היא לא תתחיל לקבל טיפול תרופתי כי אינה שייכת. ומה אני אמורה לעשות?,לחפש בית חולים לנודדים,למשוטטים... כמה קל להם לנסות ולהתנער,להוריד מהנטל,לעכב טיפול תרופתי כי, "היא לא שייכת אלינו". אני שונאת את המערכתהזאת, וסליחה שאני כל כך כועסת.

הצעה מבריקה של מל"מ לרפורמה בבתי חולים

הצעתנו: לאפשר לחולי הנפש בישראל לבחור (או לבאי כוחם - אם אין ביכולתם להחליט ברגע הרלוונטי) באיזה בית חולים לחולי נפש יתאשפזו. כלומר: א. חולה פסיכוטי או שאינו כשיר מסיבות אחרות יתאשפז בבית החולים שיבחר בא כוחו ב. בארצות נאורות קיימת אפשרות שהחולה עצמו יחתום על מסמך משפטי בפני עו"ד המציין את בחירותיו כשהוא עדיין כשיר לבחור ג. בכל מצב החולה או בא כוחו יבחרו בכמה בתי חולים על סדר עדיפויות. אם הראשון יהיה בתפוסה מלאה יכנס לשני וכו'... וכל זה יכניס את כל בתי החולים הפסיכיאטריים לתחרות, הם יתחילו להזיז את התחת המדושן שלהם, לראשונה בתולדות מדינת ישראל. והיופי המדהים של ההצעה הזו ---- היא לא עולה גרוש והיא מתאימה למדיניות של אי הפלייה.

זריחה 2

New member
צפירת הרגעה....

כרגע הודיעו לי שהיא נשארת......
..תודה לבית החולים,תודה לאלוהים,זה בסדר לא צריך לנגב לי את הזיעה..כל המיץ כבר נסחט במשך יומיים... צביאלי רופא,הלוואי,,הלוואי ותמומש הצעתכם.

לולי90

New member
מאחלת לך הרבה כוחות -

את מדהימה-לבת שלך יש מזל שיש לה אמא כזאת!!!!!

למעלה