היא לא מבינה ....

micik

New member
היא לא מבינה ....

אתם בטח מכירים את זה , מי מבניכם הוותיקים יותר או היוצאים הטריים , יוצאים לאיזה פאב , או משוטטים באתר הכרויות , פוגשים בחורה חילונית חמודה , היא נראית טוב , יש איזה סוג של קליק , יוצאים , שותים , משתכרים נהנים , לפעמים גם מזדיינים . אתה מזכיר בחצי מילה את הסיפור הזה שלך ,שאתה בעצם חוזר בשאלה , ושהמשפחה שלך הם דתיים , מנסה כמה שפחות להדגיש את זה , שלא תחשוב שאתה אכול סרטים , זורם, הכי טבעי שאתה יכול , הכי cool שאפשר, ואז הקשר קצת מתפתח , אתה מבין שזה כבר לא סטוץ ,(כי בעצם גם אף פעם לא חיפשת סטוצים , ככה חינכו אותך לחפש את האחת והיחידה ...) מנסה לפתח את הדברים , מנסה להיכנס גם לדברים העמוקים של החיים ,יושבים חופרים , דיבורים על עומק החיים , מנסה להסביר את העולם שאתה בא ממנו , שתבין את חיפוש המשמעות שמלווה אותך , בכל החלטה חשובה בחיים שלך . את מה שהביא אותך לעזוב עולם שלם עם מציאות נפרדת שבנה את אישיותך . ואז אתה מתחיל לגלות שיש פערים ... פתאום אתה מבין שיש דברים שאולי היא לעולם לא תבין , שבזמן שהיא היתה עם חברות שלה בהופעה של מדונה , אתה ישבת בישיבה , וניסית להבין את מהלך החיים , ולבנות את בניין האמונה שלך , שבזמן שהיא עשתה את זה בפעם הראשונה עם עם הבחור הכי יפה בכיתה , אתה נאבקת עם עצמך במקלחת לא להשחית את זרעך לבטלה , ואם לא הצלחת ונכנעת , אז הסתובבת כל היום עם הרגשה מבחילה , כאילו רצחת תינוק לפני לידתו .. אתה מנסה להסביר , היא מקשיבה בשקיקה , זה מעניין , היא אומרת לך , כאילו שאתה איזה עוד מקרה אבוד בדרך לפסיכיאטר המקומי . ואז חודרת אליך ההכרה שהיא פשוט לא שם, היא לא איתך , היא לא מבינה , את העולם שממנו באת , היא גם כנראה לא תבין , היא בתוך בועה . ולא מתוך איזה רוע , היא ילדה חמודה , היא גם מאוד חכמה , היא פשוט לא מבינה ,יש פה פערים שלא בשליטתה , ושלא באשמתך . וזה חוזר בבחורה השנייה וגם בשלישית ,סוג של מעגל שלא נסגר , ואתה נותן עוד צ'אנס, אולי בכל זאת זה לא הבחורה , אולי זה אני , אולי אני צריך פחות לשים לב לפערים , ויותר לזרום , אבל הניגון שוב חוזר , כאילו מתוכנת מראש , וגם אם נראה לך שזהו סוף סוף מצאת , בסופו של דבר זה רק נראה כאילו , אתה חושב אולי להשלים אם העניין ולקבל את זה שהפערים האלה לא חייבים להפתר , ושאפשר אולי לחיות איתם ... ערב יום שישי אחד , אני יושב עם חברים יוצאים לפאב , חבר משותף מגיע עם חברתו , בחורה חמודה ונאה ,הם נראים כל כך יפים ביחד , כאלה מתאימים . אחרי כמה שאלות מתברר שגם היא יוצאת בשאלה ,ואפילו מאותה חסידות של החבר שלה . ואז אני לפתע מקבל את ההכרה שם בתוך איזה פאב חשוך בהרצליה , אולי זה מה שאנחנו צריכים , היוצאים בשאלה , להכיר בחורות כמונו יוצאות בשאלה ? בלי פערים , מאותו ראש , יותר הבנה .אחת שתתן באמת תמיכה כי גם היא באה משם , וגם לה יש את אותה שריטה ... אז איפה אתם בנות, היוצאות בשאלה ?

ש חף

New member
אנחנו פה

אני דווקא חושבת שהבחור שאיתי לא צריך להבין ואני לא יכולה לצפות ממנו להבין. אותי גם לא הבינו,תמיד זה היה "סיפור מעניין" וכל השאר נראה מוזר ונורא קשה להסביר אבל לא נתתי לזה הרבה מקום בזוגיות,נכון שזה חלק ממני ומהעבר שלי אבל החיים שלי עכשיו אחרים,מלאים בדברים אחרים הרבה יותר מעניינים...

שלוימי 1

New member
אני מסכים איתך

ולכן אני מתכונן להתחתן (יש כזה מושג אצל החילונים???) עם יוצאת

יועץ2006

New member
כמה שאתה צודק

אין ספק שהדבר הכי טוב זה שיוצא יהיה בקשר עם יוצאת, יותר קל להתמודד ולהבין אחד את השני וגם לתמוך אחד בשני....יוקם שרשור יוצאים ויוצאות שמחפשים לאלתר...

רוולי 21

New member
אנחנו פה :)) ואני אישית

כל כך מבינה אותך, אלה שכל חייהם היו חילונים, אף פעם לא יבינו את זה ... איפה אתם היוצאים בשאלה???

hemi32

New member
אחי , מה קרה לך ?...

אין ספק , שבדרך בה אתה הולך , אין לך ברירה רק לחפש אחת מתוך כמה מאות יוצאות פנויות .. אבל למה לך להצטמצם , ולהגיע למסקנות חפוזות , יש כמליארד בנות פונטנציאליות עבורך בעולם .. רק אתה צריך צריך להחליט על שינוי קטן אחד בראש ... תפסיק לדחוף את סיפור היציאה שלך והמשפחה שלך קדימה אל ראש הקשר , , , יש כל כך הרבה דברים בחיים משותפים עם בחורה/בת זוג , למה אתה מכניס את עניין היציאה בשאלה , כנושא מרכזי חשוב וכל זה , מה שהכי חשוב לבחורה זה להרגיש איתך IN ! ולא שאתה איזה סוג ב' ... וגם אם אתה מדבר על זה, תגמד את זה לגמרי , כאילו מה קרה ? כי לפי איך שאתה כותב , אתה פשוט מקרין לה שאתה בבעייה , במקום להרגיש אחד משלנו , ובמקום להרגיש סבבה , דבר איתה מידי פעם בקצרה (משהו כמו אחת לחודש ל 5 דקות , בהתחלה..) על סיפור כזה או אחר בעברך , ותמשיך הלאה כאילו זה לא מזיז לך , כי באמת אף בחורה לא רוצה להיות הפסיכיאטר שלך , או הכותל שלך ... אם אתה נתקל במשהו כמו 'רחוב שומשום' (סידרה לילדים) שאתה לא מכיר , אל תצא עם האף למטה , וכאילו אתה עם חור בהשכלה , תכין מראש איזה בדיחה טובה לצאת מהעניין בכבוד , כמו משהו , וואלה, איפה הרחוב הזה ? ..... ותצחק בכייף .. ואם היא שואלת על המשפחה שלך , תגיד שאין לך משפחה ! נקודה . מחקת אותם , הם אינם , הם לא בראש שלך , וזהו תעבור עניין , אם היא תרצה להרחיב תודיע לה חד משמעית שלא עכשיו ! ותעבור למזג האויר ! ורק אחרי שיש תקשורת אמיצה ורצופה של חודשים ארוכים תנסה קצת ובזהירות לספר לה , , וביקורים אצל המשפחה הדוסית , אל תעיז , לפני שאתם מכירים לפחות שנה ! השתגעת ? מה היא שק חבטות שלך , גם אם היא מתחננת אל תיתן לה את זה , בקיצור גבר ! תיהיה גבר ! תוביל , אל תיהיה נקניק ! מאחל לך למצוא בקרוב חתיכה מדהימה , בראששך ...

היא לא אמורה להבין

micik היקר, אתה מייחס חשיבות רבה מדי לעבר שלך. אין ספק, אתה צודק לגמרי. בחורה חילונית לא תהיה מסוגלת לעולם להבין את העבר הדתי שלך, מדובר בעולמות שונים לגמרי. קשר עם יוצאת בשאלה יכול להיות אחלה (מנסיון
) ויכול להיות גרוע. בסופו של דבר בנות הן בנות לא משנה מהיכן באו, ואין ספק שיוצאת בשאלה תבין את העולם שממנו באת בצורה טובה יותר, היא תבין את הבדיחות הקטנות ולא יהיה צורך להסביר לה באריכות מה זה בדיוק ל"ט אבות מלאכה ואיך לעזאזל הגיעו מזה לכל פרטי הפרטים של הלכות שבת (ולזכות למבט של עגל) מה שאני לא מבין זה למה כל כך חשוב לך שהיא תבין את העולם שממנו באת? אתה כבר לא חי שם, יצאת משם ולעולם הזה אין שום משמעות עכשווית לחיים שלך.

בתצ1

New member
כולנו עוברים הרבה דברים אישיים

בחיינו..הרבה חוויות שהותירו בנו רושם עז ..הרבה התרחשויות שעד היום משפיעות על חיינו..וסתם העבר הסתמי שלנו..ואף פעם לא תפגוש אדם שבאמת יבין וירגיש את מה שהרגשת,חווית אז.. אז יכול להתבטא בבחור שיוצא בשאלה, בבחורה שהגרה מארה"ב לארץ והגיעה עם מנטליות שונה וכו וכו.. ואם לא נותנים לזה משמעות רצינית..זה לא אמור להשפיע.. (כי באמת יציאה בשאלה זה משהו שאף אף אחת/אחד שלא חווה לא יבין) . אני לא חושבת שבשביל להיות בקשר רציני ולאהוב משהיא חייבים ממש להרגיש ולהבין את מה שהיא חוותה (וכן להייפך)..מספיק להראות אמפטיה הבנה הקשבה ..והדרך פתוחה..

רוולי 21

New member
אפרופו משהו שקרה לי לפני דקות מספר,

כן כן שווה הצצה. אחותי מלפני שבועיים מנסה לשדך לי אנשים, זה יעשה לך טוב היא אומרת... "תתאוררי, מאז שיצאת את בלי גבר גם את צריכה זוגיות וכו'" אני הסכמתי (ברוב טפשותי נראה לי :) כל השבוע יצאתי עם בחורים: אחד שדומה ליען אבל עובד ברותם ,(אני נשבעת) הראש יותר גדול מהגוף והעיניים יותר גדולות מהראש, והוא שעיר יותר מקוף! בקיצור זוועה! (זה לא שמשנה לי יופי, אבל מדובר מאדם שבלתי אפשרי להוציא אותו לאור השמש!!!) ועוד בשיא האדישות הוא אומר לי "את בתולה זה מזה באסה!!" הייתי בהלם כאילו תסתכל איך אתה נראה מי ירצה לשכב איתך בכלל במקל לא הייתי נוגעת בך!!!! דעעעעעעעעעעעע! השני חתיך אבל לא רציני,לומד כימיה במכללה נראה שהוא יותר אוהב את הגוף שלי מאשר את האישיות שלי. לעזאזל עם הגברים האלה! הוא באמת נראה טוב, עדיין לא בשל למערכת יחסים רצינית, וחוץ מזה שהוא אף פעם לא לוקח אותי לבלות בחוץ! זה מרגיש כאילו הוא מתבייש בי!! חבל:( השלישי דתי לאומי,שותף בחנות בגדים, ששומר נידה גם כשיש לו חברה, אז אחרי הנישואים אני לא רוצה לדעת, הכי הרבה שהוא עשה עם בחורה זה להחזיק ידיים בפראסיה!!! הרביעי והאחרון בנתיים עד להודעה חדשה ולא מוגבלת, הוא חמוד, בן 29, עבודה טובה,שוב הוא חמוד אבל לא יותר מידי, שומר 6 שעות מלאות בין בשר לחלב, ניסה להדגים לי מזה נשיקה, שהרגשתי שהטיטניק טובעת לי בתוך הפה, זה הרגישה כאילו אם הוא היה דוחף עוד קצת את הלשון שלו לתוך הפה שלי היית מקיאה! הוא התחיל להתפשט ככה תוך שהוא נוגע בעצמו, ושנגעתי לו בבטן הוא גמר. זה היה מהיר ועצבני. הוא היה מהיר ואני התעצבנתי. בקיצור עוד אני בתולה, ומי שחושב שבאסה לו שיחשוב!!! ומי שמתבייש בי ולא מודה ... (יבין ת'מסר) תודה שוב על ההקשבה אוהבת מאד, אני!

barr1969

New member
אולי היא צעירה מידי להבין

ואולי אתה יותר בוגר לגילך, והיא סתם צפונבונית שלא יצאה מעולם מכפר שמריהו, כשאתה היית קבור במאה שערים. ישבנו הערב לארוחת חג חמישה יוצאים בשאלה, דתי אחד ושני חילונים. כמובן שהקבוצה הגדולה השתלטה על השיחה, עם הבדיחות הפנימיות <אקילקו, בתקה וגבריקל>, הסברנו להם חלק והם צחקו, אני בטוחה שהרבה דברים נאמרו והם לא הבינו, אבל לשניה לא היה נראה שהם סבלו. המבט שלהם היה מלא הערכה. שנה שלמה מחיי חלקתי עם חבר חילוני, שאפילו בטלוויזיה הוא לא ראה דוסים, ודרכי הוא הכיר את העולם ממנו באתי. אני לא אחטא לאמת אם אומר שהיו דברים שגרמו לו להתפעמות, ההוואי החרדי שסיפרתי והראתי לו, לא בא אל השובע אצלו. אבל הוא היה בוגר, ופתוח להכיר. וגם לך יש צ'אנס למצוא מישהי כזאת, שתתאהב אפילו בסיפורים הקטנים האלו של איך נועלים נעלים עם שרוכים. ואולי היא כן תהיה יוצאת בשאלה, כל יום יש חדשות שיוצאות מהארון החרדי. הצלחה.

אבזץ

New member
בוקר טוב, דוד אליהו

נושא מוכר וכאוב (בעיקר באיזור הביצים...) הבעייה שכמות היוצאות בשאלה בכלל והפוטנציאליות בפרט (הרי לא תהא עם מישהי רק בשל היותה יוצאת בשאלה...) שואפת לאפס. הפתרון לדעתי - או ניתוח לשינוי מין או לחזור בתשובה, הזול מבין השניים. אפשרות נוספת היא למצוא בין כל המיליארדים מישהי חילוניה שפחות או יותר מתאימה לך. ותתפלא... יגיע הזמן בו עניין היציאה והכניסה יתנקז לאיזור החלציים, ותו לא, במחילה על הגסות. וברצינות, יגיע היום בו היותך בעל עבר אלוהי ממש ממש לא יהווה מוקש בקשריך הרומנטיים (הרציניים והלא רצוניים). שנה טובה! בברכה, בעל תוקע מומחה

המשרד להכרויות בין יוצאים ויוצאות.

פתוח בין השעות 10 בבוקר ועד לשעות הקטנות של הלילה, פרטים במסרים.(אי אפשר להשאר אדיש נקודה.) שלא תגידו שהשנה החדשה לא התחילה יפה....

בן הרב

New member
אך כמה שאתה צודק

מנסיון אני יכול לומר לך שאכן ככה זה זר לא יבין זאת אם נשאר בך קצת וורימקיט (חמימות) למסורת, קשה למצוא בחורה חילונית שתבין מה שעובר עליך, את הוורטים את החידודים, אולי ישנם כאלה שהצליחו להוציא מליבם כל רגש לדת או יותר נכון כל רגש לשנים עברו, להם באמת יותר קל אבל לא בטוח שהייתי רוצה להיות במקומם. שהרי אין זה נראה לי לנכון למחוק שנים רבות מחייך כאילו לא אתה חיית אותם. וכמה שאני פוגש יותר יוצאים אני רואה שהבעיה הזוו רצינית יותר. ד"א תעשה חיפוש בארכיון ותראה שפעם העלו את השאלה אם יוצא נשאר יוצא או שהוא נהיה אי פעם חילוני ומזה תוכל להקיש גם לענייננו אני לא רואה את עצמי מוותר על ניגון טוב ווארט חזק או ארוחת שבת וחג עם התבלינין + מוזיקה חסידית מנגנת ברקע ויהא מה ואת זה רק אחת שעברה את כל זה יכולה להבין מאחל לך בהצלחה שתמצא את המתאימה לך שתבין אותך

היא לא תבין. נקודה.

מסכימה שיש דברים שחילוני לעולם לא יבין. השאלה היא האם זה הקריטריון היחידי לפיו צריך לבחור בין זוג לחיים. מערכת של נישואין היא כל כך מורכבת, ויש כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על ההצלחה או הכשלון של נישואין, וה"תיק" האישי של כל אחד מבני הזוג הוא רק אחד מהדברים האלה. אז אם היא חילונית, היא לא תבין את חיבוטי הנפש הללו, אבל היא יכולה להבין אותך בהרבה דברים אחרים.

....

כן, תמיד כשאני נפגש עם כאלה בנות אני מרגיש שכאילו חתיכה שלימה חסרה אצלם בגוף או בנשמה, מן חלק שלם שכולל כ"כ הרבה משמעות לחיי, ואין לה בזה שום מושג, כמו שאמרה לי מישהי שאצלה יום הזיכרון לחללי צה"ל זה יותר מיום הכיפורים, האמת שזה ממש מוזר לצאת עם בנות חילוניות רגילות.

ברור שיום הזיכרון זה יותר מיו"כ

יו"כ מבחינתי זה יום איכות הסביבה, יום הזיכרון לעומת זאת, הוא יום זיכרון לאלו שמתו למעני ולמענך.

למעלה