"היא לא דומה....

יפהפה!

אפשר לשבת שעות בניסיון לתהות ולהבין את הבעת הפנים. אהבתי.
שאפו

sumerfield

New member
תראי נשמה

התמונה הרבה יותר יפה מכל מה שאני מסוגל לצייר, גם אם אשב, אזיע ואתאמץ הרבה (בעיה של חוסר סבלנות). אבל מכאן ועד לסופרלטיבים של "לבהות שעות ולתהות" זה קצת רחוק. לא מכיר את המחמיא, אבל אני חושד שגם במונה ליזה הוא לא באמת היה בוהה ( אלא אם היו משכנעים אותו שדה וינצ'י הוא בחורה גרושה שכותבת בפורום), ואני נוטה להאמין שאם מוכר תמונות רוסי היה דופק לו בערב על הדלת ומציע לו את התמונה ב200 ש"ח כולל מסגרת רנסאנס זהב, הוא לא באמת היה קונה. אבל אולי אני סתם חשדן ומשמיצן ופוגע במבקר אמנות דגול. ואם כך, הריני מצטער ומבקש סליחה בפרהסיה (בכל זאת 300K לא הולכים ברגל)

Prince315

New member
תראה מותק...

על טעם וריח אני לא יכולה לתהות..מדוע. או שזה תופס אותך או שלא. אך לא סתם שאלתי מדוע אתה תוהה.. תהיה בטוח שידעתי את התשובה מראש. יש לך דפוסים קבועים.. לפחות חייכת אותי..

sumerfield

New member

מקווה שלא נעלבת. ואם את באמת באמת חושבת שאני טועה, ושמדובר במשהו שמעבר ליכולותי הדלות באמנות לראות, אז אני מבקש סליחה ושמח בשמחתך. (אמרו לי אנשים חכמים פעם, שביקורת נותנים לא בכדי לפגוע, אלא בכדי לעזור. יכול להיות שטעיתי בניסוח הביקורת שלי, אבל אם תקראי אותה שוב, תביני שהביקורת הייתה לאוקסי ולא אלייך) יורד מהנושא בכולופן.

Prince315

New member
מצחיק

לא הגבתי על הביקורת לגבי הציור. הגבתי על הדרך שבה אתה תמיד חושב שיש אינטרס סמוי בתגובות. אין ספק שהדעות יכולות להיות חלוקות. זו אומנות....של חובבנית. אני בסה"כ נהנת...והתוצאה מצאה חן בעיניי.

פעם הבאה שאתה מבקר אותי

תודיע מראש. יש לי עוגת הבית של עלית עם תאריך פג תוקף,במיוחד בשבילך

sumerfield

New member
יש לך אומץ לעשות ניסוי?

יש כאן בתפוז פורום אמנות (2008), אנשים מעלים לשם תמונות שצירו, ומקבלים ביקורת אובייקטיבית וחסרת פניות. אין שם חברים, אין אינטרסים, אינטריגות או מריבות. שימי שם את התמונה, ותספרי לנו מה אמרו.

כשאתה צודק-אתה צודק.

את המונה ליזה סביר להניח שהייתי מפספס,מוכר רוסי או אפגניסטני... אבל מהיכרות עם הציירת המתחילה והמוכשרת,היצירות היוצאות פרי מכחולה בהחלט מעוררות התפעלות. אולי אני לא מבקר אמנות דגול כדבריך אבל חבר מפרגן מעודד ותומך אני בהחלט כן. באשר ליצירה המדוברת היא אכן נוגעת במקומות אחרים כשמתעמקים בה. האם הדמות המציירת פגועה ? מה אומרות עיניה ? על מה היא מסתכלת ? על מושא הפגיעה ? האם המבט מוסט ממנו ? מה מביעות הפנים הללו ? עצב ? כעס ? סלידה ? על מה היא חושבת ברגע זה ? קטונתי מלהביע דיעה על הטכניקה שלכשעצמה מעניינת,אבל התמונה בהחלט מעוררת דברים מסויימים מבחינתי ובעלת רבדים נוספים כשמתעמקים בה. ולא חייבים להביט על פיקאסו כדי להנות מתמונה מסויימת. גם אם הציירת היא גרושה חיננית ומקסימה. ואל תשאיר פירורים אחריך כשאתה אוכל לאנשים את הראש.
אהבתי-את זה כבר אמרתי...?

sumerfield

New member
תשמע

לא יודע עד כמה אתה "חבר", כמו שכתבת. אני, אם חבר שלי היה מצייר משו, כנראה שהייתי רואה את זה לא על דפי הפורום, ואומר לו בשיחה מה אני חושב על עבודתו. שוב, אין לי ביקורת על התמונה, כי אני באמת לא מבין גדול. אבל די ברור שזו תמונת בוסר, ושיש לציירת עוד דרך ארוכה בתחום. (היא מזכירה לי את איך שהייתי מבשל לפני 15 שנים, ואיך הייתי דוחף המון דברים איכותיים מאוד לכל תבשיל בתקווה שייצא טוב... לפעמים יש יתרונות לפשטות ולניקיון) ומעולם לא טענתי שפיקסו איכותי (ובאמת אנלא מבין מה מוצאים בתמונות שלו, מלבד עבודה של מכונת יחסי ציבור טובה), לא מעט פעמים נראה לי שתמונות של ילדים בגן הן הרבה יותר אמיתיות ויפות משלו (בלי טיפת ציניות) ואל תנסה להיות עכשיו איזה שוחר אמנות ולתהות על מה אומרות עיניה, ומה עבר על הדמות המצויירת בכדי להצדיק את דבריך. את הקלישאות הללו ניתן להגיד גם על ציור של מר קו . תשב עם עצמך ותחשוב באמת למה כתבת את מה שכתבת, ואם זו הייתה תמונה של דוד קוטק, אזי אם היית מגיב באותו אופן. או אם היו מביאים לך את התמונה, האם היית קונה אותה? אוקסי, לא מכיר אותך, וסביר שגם לא אכיר. אבל מה שבד"כ צורם לי זה מה שמכונה בלשון הפסיכולוגים "לכידות חברתית", והרצון לא לחרוג מסטאטוס קוו על מנת להיות שייך לקבוצה.. לא רק בפורום הזה, זה קורה, אלא בהרבה אחרים, בהם אנשים מעדיפים לשקר (לעצמם) בד"כ רק בכדי למצוא חן. האמת, יש לי עוד המון מה להגיד על התגובה שלך, אבל אני חושש שזה יהיה בזבוז (בדיוק כמו שזה בזבוז מצדך לשכנע אותי אחרת..) אז בוא נעזוב, אשתדל לאכול פחות ראשים להבא, ואיש באמונתו יחיה ובא לציון גואל וקיש קיש קריא.

כבר אמרתי לך שאתה צודק ?

תראה מה זה... בזכותך קיבלתי הזמנה אישית לבוא ולהתרשם מהיצירות החדשות של הציירת שעדיין לא ראיתי. וגם הצעת חברות בפייס
אתה רואה שבסוף הביקורת שלך היתה בונה...?
ומצאתי קצת זמן לשבת עם עצמי ולחשוב כהצעתך,ומצאתי שהתגובה שלי גם הייתה עיניינית וכנה,וגם תומכת ומפרגנת. לכידות חברתית בתחת שלי.אם היית מכיר אותי היית יודע שאני שם זין על כל העולם בכל הנוגע לאמת ולאינטגרטי שלי. אבל צדקת שוב,סביר שלא תכיר אותי....
עכשיו קח סמרטוט,ותנגב את טיפות הדם הכחול מהרצפה כשתסיים לאכול את הלב. אני קופץ לסופר לקנות סנו-פראש בריח לבנדר,נהיה פה ריח של פלצנות. תוריד מינונים במרק שעועית אבויה

ismeralda100

New member
מקסים!!! איזה עין מעולה יש לך, השילוב צבעים

פשוט פשוט מהמם. תודה על השתוף
יום מקסים

Prince315

New member
תודה

לא ממש ידעתי מה אני עושה עד לתוצאה..
בהחלט יום מקסים..

למעלה