תשמע
לא יודע עד כמה אתה "חבר", כמו שכתבת. אני, אם חבר שלי היה מצייר משו, כנראה שהייתי רואה את זה לא על דפי הפורום, ואומר לו בשיחה מה אני חושב על עבודתו. שוב, אין לי ביקורת על התמונה, כי אני באמת לא מבין גדול. אבל די ברור שזו תמונת בוסר, ושיש לציירת עוד דרך ארוכה בתחום. (היא מזכירה לי את איך שהייתי מבשל לפני 15 שנים, ואיך הייתי דוחף המון דברים איכותיים מאוד לכל תבשיל בתקווה שייצא טוב... לפעמים יש יתרונות לפשטות ולניקיון) ומעולם לא טענתי שפיקסו איכותי (ובאמת אנלא מבין מה מוצאים בתמונות שלו, מלבד עבודה של מכונת יחסי ציבור טובה), לא מעט פעמים נראה לי שתמונות של ילדים בגן הן הרבה יותר אמיתיות ויפות משלו (בלי טיפת ציניות) ואל תנסה להיות עכשיו איזה שוחר אמנות ולתהות על מה אומרות עיניה, ומה עבר על הדמות המצויירת בכדי להצדיק את דבריך. את הקלישאות הללו ניתן להגיד גם על ציור של מר קו . תשב עם עצמך ותחשוב באמת למה כתבת את מה שכתבת, ואם זו הייתה תמונה של דוד קוטק, אזי אם היית מגיב באותו אופן. או אם היו מביאים לך את התמונה, האם היית קונה אותה? אוקסי, לא מכיר אותך, וסביר שגם לא אכיר. אבל מה שבד"כ צורם לי זה מה שמכונה בלשון הפסיכולוגים "לכידות חברתית", והרצון לא לחרוג מסטאטוס קוו על מנת להיות שייך לקבוצה.. לא רק בפורום הזה, זה קורה, אלא בהרבה אחרים, בהם אנשים מעדיפים לשקר (לעצמם) בד"כ רק בכדי למצוא חן. האמת, יש לי עוד המון מה להגיד על התגובה שלך, אבל אני חושש שזה יהיה בזבוז (בדיוק כמו שזה בזבוז מצדך לשכנע אותי אחרת..) אז בוא נעזוב, אשתדל לאכול פחות ראשים להבא, ואיש באמונתו יחיה ובא לציון גואל וקיש קיש קריא.