היא לא דומה....

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

ophra

New member
היא לא דומה....

לאף אחת אחרת לאף אחת שעוברת ברחוב היא משונה, וכשהיא מדברת קולה עושה לי משהו קרוב היא לא רואה אני כאן כל הלילה עומד בצד ומסתכל איש מאוהב... עומד בצד ומסתכל ובלילה העיניים עייפות עד אור הבוקר השפתיים לוחשות ללא מנוח לא דומה לאף אחת.... ארקדי דוכין
פעם הייתי מכורה לשיר הזה לגמרי אח"כ נגמלתי והיום, מקריאה חוזרת של חלק מההודעות פה (בעיקר השרשור של ניצת מאתמול - "אוהבת את...") מצאתי את עצמי שרה אותו בלב שוב. כל כך יפה בעיני. הכמיהה, אוי הכמיהה....... שיהיה יום של חיוכים (עדיין מנסה לשמר את האופטימיות...)

ophra

New member
לגמרי..........

הייתי יושבת שעות עם הדיסק שלו ב-repeat שוב ושוב ושוב הוא שמן שיכור תמידית אבל מוכשר ורגיש ברמות מדהימות

ophra

New member
יצא לך לשמוע את הדיסק האחרון שלו??

יש שם שיר: "להרגיש" אפילו כתבתי את המילים שלו פעם כאן (או אולי זה היה בפורום השכן) בטוחה שהן ידברו אליך כמו שדיברו אלי... (אם תרצי - אשמח לכתוב שוב, רק זה יצטרך לחכות לערב לא זוכרת את כל המילים שם בע"פ ואין לי את הדיסק בעבודה...)

גם לי ארכדי עושה את זה בחיי עד....

שאני רואה אותו
עופרה נשמה מה קרה היום? תאמיני לי אם היית רואה אותי עכשו עם הבגד ים מול המחשב היית מתפוצצת מצחוק. די יקירתי לא יעזור מה היה היה גם אני הייתי רוצה לחיות במה שהיה עם ההוא המתוק הזה שפתח לי את הדלת כל פעם והזיז לי את הכיסא ושאל אותי מה קורה ואהב אותי ונתן כבוד ונישק כל כך ואהב ואהב ועוד אהב...... אבל כנראה שרק זכרונות נשארו וגם טוב יש כאלה שגם את זה אין להם, תני חיוך היום יפה השמים נהדרים (והחתיכים בבריכה חלום), ומי אני שאומר לך לא לחלום?! אז כשתתעוררי אני כאן באזור (אל חשש הבריכה קל"ב ) קחי
וקחי גם
ובשקט שלא יראו קבלי גם
ועוד מעט חכי אמצא לך כבר איזו בדיחה.

ophra

New member
תודה יקירה.... קיבלתי ../images/Emo56.gif

קבלי ממני
וגם מסר....

כן כן תכתבי ../images/Emo8.gif

אוהבת לקרוא שירים,להקשיב למילים ואולי בגלל זה מחוברת למוסיקה ישראלית שבה אני יכולה להבין כל מילה וכל ניואנס. (פעם מישהו אמר לי שאני מנהלת רומן עם השפה
).

ophra

New member
הנה זה....

להרגיש לבד להרגיש איתך לא לקחת כדור משקה אקדח להרגיש עכשיטו להרגיש נושם להרגיש עצוב מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב להרגיש עייף להרגיש סחוט להרגיש נושך צוחק בוכה מכל שטות להרגיש את הראש להרגיש את הגוף מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב להרגיש כאב להרגיש מגע להרגיש את הלב עטוף באהבה להרגיש תמימות להרגיש פשוט מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב להרגיש בשקט להרגיש צלילים להרגיש כשגשם להרגיש פנים להרגיש את הקרקע להרגיש לעוף מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב להרגיש כאב להרגיש מגע להרגשי את הלב עטוף באהבה להרגיש צבעים להרגשי חשוב מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב. (שוב) ארקדי דוכין
אם הייתי יודעת איך הייתי מצרפת את הקובץ עם השיר עצמו כי עם הלחן זה פשוט מושלם (לטעמי) לילה טוב.....

ophra

New member
ב ד י ו ק.....

אני הייתי כמעט מתחילה לבכות כל פעם שהמשפט היה חוזר בשיר.... "רומן עם השפה" זה נחמד דווקא אותי ה-
היה "מאשים" שאני עושה מניפולציות עם השפה שאני "ווכחנית" יותר מוצלחת ממנו בגלל האהבה שלי לשפה ולשימוש בה אהבתי יותר (מן הסתם) את הניסוח שאת זכית לקבל...

כן אהבתי את הניסוח

בפרט שהוא נאמר מפיו של מחזר (צעיר ממני בכמה שנים) בעל תואר דוקטור להיסטוריה של המזרח התיכון...

*יערית

New member
הירקון זורם ונשפך לים.....

התקליט האהוב עלי ביותר מימי הקיבוץ והסטלבט של הנח"ל..
הוא בהחלט שר כ"כ רגיש שזה נכנס פנימה..... אני נזכרת בימים של הדיסקו...כמה הקאתי אחרי שתיית בירה ותפוצ´יפס
איכס...ממש ילדה רעה

למעלה