אתה יודע לעגוב מון שרי? אמנם אתה פלפל אבל אנגלי !
מ מי טל 88 New member 10/6/12 #18 נ"ט סומכת עלייך שבדקת, מחפשת מישהו שידליק אותי, יעיף אותי לשמיים, שאראה איתו זיקוקים. רוקט כזה
O ori239 New member 10/6/12 #23 יש לי מתכון נהדר לארוחה מהמטבח הפולני בשביל מעוררי התיאבון - לוקחים מתאבנים (רצוי מיובאים מפולין, ממליץ על זן מי טל ) ומשמנים היטב למנה איכרית - לשון-בא-קר. מומלץ להגיש עם דג, דגן, כוס-מת, פינואה אורגנית
יש לי מתכון נהדר לארוחה מהמטבח הפולני בשביל מעוררי התיאבון - לוקחים מתאבנים (רצוי מיובאים מפולין, ממליץ על זן מי טל ) ומשמנים היטב למנה איכרית - לשון-בא-קר. מומלץ להגיש עם דג, דגן, כוס-מת, פינואה אורגנית
מ מי טל 88 New member 11/6/12 #26 כדי לספק את כל אבות המזון נדרשת עוד תוספת אחת - קוס-קוס. < מדהים איך בשרשור אחד אנו מזינים את כל החברים >
כדי לספק את כל אבות המזון נדרשת עוד תוספת אחת - קוס-קוס. < מדהים איך בשרשור אחד אנו מזינים את כל החברים >
מ מי טל 88 New member 12/6/12 #34 איפה היית כשכל אחד קיבל הז-מנה מיוחדת?? נפגשנו בבית מלון חצי ל מהפורום באו, קיווי נו שגם אתה תגיע עשינו כזה רעש עד שהשכנים הדבלים יצאו עלינו בפנים חמוציות
איפה היית כשכל אחד קיבל הז-מנה מיוחדת?? נפגשנו בבית מלון חצי ל מהפורום באו, קיווי נו שגם אתה תגיע עשינו כזה רעש עד שהשכנים הדבלים יצאו עלינו בפנים חמוציות
מ מי טל 88 New member 12/6/12 #36 לא הייתה כאן מספיק תאוות בשרים לטעמך?? הניק החדש שלך מזכיר לי שלא מיצינו את הקינוחים... אולם מאחר ונעשית ירוק (מקינואה) נוכל להתחשב ולחזור להתעסק עם בעלי חיים וגוויות.
לא הייתה כאן מספיק תאוות בשרים לטעמך?? הניק החדש שלך מזכיר לי שלא מיצינו את הקינוחים... אולם מאחר ונעשית ירוק (מקינואה) נוכל להתחשב ולחזור להתעסק עם בעלי חיים וגוויות.