היא חזרה לחיים שלי...

אריפש

New member
היא חזרה לחיים שלי...

אני בטוח שאתם זוכרים ת'סיפור שלי, מרוב החפירות שלי בנושא... זאת שעשתה לי ת'מוות, שגרמה לי להיכנס לדיכאון במשך שבועיים...? אחרי שביום ראשון החלטתי להתנתק ממנה לחלוטין ולא ליצור שום קשר כי בתקופה שדיברתי איתה פשוט היה לי רע יותר ממה שהיה לי כשלא דיברתי איתה, מחקתי אותה מהפלאפון, מחקתי את ההודעות, מחקתי כל זכר למספר שלה, וחסמתי אותה במסנג'ר.. בקיצור - מה לא?? אז היא שלחה לי מייל היום. שהיא לא מבינה לאיפה נעלמתי אבל ביקשה להראות סימן חיים... אז הסרתי אותה מהחסימה איזה שעה אחרי זה.. התחלנו לדבר, ואמרה שנעלמתי לה... אז אמרתי לה שגם היא נעלמה לי... (מה. היא יכלה להתקשר לא?) אחרי כמה משפטים הגענו לסימפסונז, והיא אמרה שהיא מתה לראות את הסרט... אז אמרתי שיש רק משהו אחד לעשות בנידון... והיא כזה.. "והוא..?" עניתי "ללכת לראות אותו כמובן..." היא "אה סבבה..." ואז לא יכלתי להתאפק ואמרתי "ומומלץ שנראה אותו ביחד.. :)" והיא... "נכון! :)" אני לא מתכוון להיכנס למשחקים שלה שוב פעם. אני בכל אופן הרבה יותר אדיש כרגע כלפיה... ואני לא אצור שום קשר דרך הטלפון עד שהיא תבין שאני לא מתכוון להמשיך לשחק. את השבת הקרובה היא סוגרת אז לא נלך לראות את הסרט, אלא רק בשבוע הבא.. אבל זה סגור. אז מה אתם אומרים.. אולי סופסוף היא הבינה מה היא כן רוצה? (שזה לנסות לראות מה יכול להתפתח איתי)

nate2000

New member
תגובה טיפוסית של הרבה בנות

וגם בנים. ברגע שנעלמים להם ולא מתקשרים פתאום הם צצים "מה קרה? איפה נעלמת?". קח את העניינים רגוע ואל תתרגש ממנה. אם הבחורה מראה נכונות להיכנס איתך לקשר תתן לה את ההרגשה שהיא הבחורה הכי מיוחדת בעולם, אבל אם היא ממשיכה לשחק אותה, תן לה להבין שיש עוד מאות כמוה בחוץ.

אריפש

New member
ואיך אני גורם לה להבין את זה?

כי אני די בטוח שהיא ממשיכה לשחק.

nate2000

New member
לא עושה עניין ממנה

כמו שאמרת " אני בכל אופן הרבה יותר אדיש כרגע כלפיה... ואני לא אצור שום קשר דרך הטלפון עד שהיא תבין שאני לא מתכוון להמשיך לשחק". במקרה הפחות גרוע לא ילך בינכם, יותר גרוע יכול להיות רק הכאב ראש שהיא תעשה לך.

אריפש

New member
יש לי בעיה רצינית

אני לא מסוגל להיות לא נחמד כשאני מדבר עם מישהי. בטח שלא מישהי שאני רוצה. אני רוצה להבהיר לה שהיא לא יכולה להמשיך לשחק איתי, וכדאי שהיא תהיה סגורה על מה שהיא רוצה - כמה שזה קשה (בכל זאת, היא רק יצאה מקשר ממש ארוך)

DANA178

New member
אממ

תשמע או שאתה יושב ומדבר איתה ואומר לה מה אתה מרגיש.. או שאתה רומז לה איכשהו מה הכוונת שלך כלפיה.. אני יודעת שאני מתה שמישו שהיתי איתו בקשר יחזור לחיי.. ונכון שזה קשה לדבר על רגשות-אבלתאמין לי שזה עדיף מאשר לא.. מנסיון מר..

אריפש

New member
כשאני פוגש אותה

אני מדבר איתה על זה וסוגר את הפינה הזאת אבל עד ש... אני לא חושב שהיא הותירה הרבה מקום לספק בקשר למה היא רוצה.. אני לא מתכוון ליצור איתה קשר בימים הקרובים, אולי ביום שבת אני אתקשר ואשאל איך הולכת התורנות.

למעלה